0 oy
351 göst.
Diğer kategorisinde (1,267 puan) tarafından
Bebeklerimizin sağlığı için neler yediniz hanımlar mesela şunu yedim doktorum önerdi bebeğim kilolu ve sağlıklı doğdu ya da atıyorum çok ceviz yedim bebeğim çok akıllı dediğiniz şeyler var mı 

7 Cevaplar

0 oy
(8,580 puan) tarafından
Kaşar 

Yumurta süt badem yeşillik 
(1,267 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(164,113 puan) tarafından
adini kuzey koyarsan her turlu tatli ve akilli olur onun harici allah nr verdiyse yedim
(1,267 puan) tarafından
Ah oğlum olacağı haberini alırsam ilk sırada tutucam bu ismi :)
(164,113 puan) tarafından
ooooo supersin
0 oy
(5,213 puan) tarafından

mevsim sebzeleri bolca meyve ekstra avokado mango çok faydalı süt yoğurt bol çerez. kendim mayalandırdığım kefir balık doktor nr dediyse yedim şimdi su bile içemiyorum :woot:

(5,213 puan) tarafından
kız hergün hepsini yersen 150kilo alırsın zaten ama bunları 32. haftaya kadar düzenli yedim sonra ağırlaşmaya başladım şimdi 37 haftalığım su içsem midem şişiyo rahatsız oluyorum valla 30a kadar yiyebildiğini ye yarasın bebişe annesi ☺️
(1,267 puan) tarafından
Haha tabi dengeli yemek lazım ben o kadar pis boğazım ki ne görsem canım istiyor bezdirdim herkesi en önemlileri sanırım süt ve süt ürünleri ve avokado
(5,213 puan) tarafından
bebişinn kaç aylıkk bilmiyoeum ama özellikle avokado mango ye sonra tekmeleri gör ben oyüzden gündüZ yemeye çalışıyodum yoksa gece uyuyamıyodum tekmeden ☺️ bizim normal meyvelerden daha vitaminli galiba
(1,267 puan) tarafından
Daha minnacık benim yavrum ablası :) 9 haftalık teşekkür ediyorum önerilerin icin
(5,213 puan) tarafından
rica ederim canm sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah ☺️
0 oy
(3,725 puan) tarafından
Kahvaltıda yumurta peynir zeytin ara öğün muhakkak ceviz fındık muz akşamda yemek salata yoğurt oğlum 4.5 kilo kızımda 3830 gram doğdu 
(1,267 puan) tarafından
Hay maşallah darısı başıma insallah
(3,725 puan) tarafından
Maşallah ama fazla kiloda iyi değil oğlumu dogurucam diye canımdan oluyordum neredeyse Allah sağlıklı hayırlı evlat versin gerisi boş
(1,267 puan) tarafından
Aa geçmiş olsun canım aynen hakkımızda hayırlısını versin Rabbim
0 oy
tarafından
Hurma pekmez ceviz badem fıstık kuru üzüm 

Haşlanmış yumurta ayva tüm meyveler 
(1,267 puan) tarafından
Pekmez şekeri gereksiz yukseltiyo dediler ne düşünüyorsunuz bu konuda
tarafından
Kahbaltıda yersin bıraz canım
Ben şerbet yapıp içiyordum hem su oluyordu hemde pekmez yemiş oluyorum
0 oy
(157 puan) tarafından
Ilk başlarda kuru üzüm badem ceviz fındık yiyordum kan değerim yüksek çıktı sonra uzum yemedim digerlrini her gün tükettim haftada bir yada iki kez balık yedim kefir tükettim kuşkonmaz folik asit değeri yüksek diye aldım çok tatlı yiyordum canim çok istiyordu yiyordum şeker çıktı gebelik şekeri yiyemedim her gün yumurta yedim haftada kırmızı et tavuk yemeye dikkat ettim annem ev yoğurdu yapardı hee gün onu yerdim boza içtim gün içerisinde mesela öğlen bulgur mu yarin akşam yeme ertesi akşam ye her gün tükettiğim ürünler farklı olsun ben çok dikkat ediyorum yedilerime
(157 puan) tarafından
Ben gebel olarak değişik meyve sebzeleri severim folik asit değeri en yüksek besin oydu o yüzden yedim çok şükür kızında sağlıklı doğdu kilosuda iyiydi şimdide iyi kimisi kilo alicam diye hamileyken yemiyor ben öyle yapmadım
(1,267 puan) tarafından
Anladım canım, kilo alicam diye yememeyi doğru bulmuyorum sonra illaki verirsin
(157 puan) tarafından
Ben şuan hamile kalmadan önceki kilondan daha zayıf oldum emziriyorum uykusuzluk falan çok zayıfladım genel olarak sağlıklı şeyler tüket meyve ye bol su bide
(1,267 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ediyorum
(157 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Bence onu kimse diyemez ama kaşar peyniri ceviz soda muz  yumurta ve süt ürünleri önemli. 
(1,267 puan) tarafından
Kasar ve muz ben de duydum

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 457 göst.
14 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Sukran288 (1,529 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 320 göst.
6 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 705 göst.
0 oy
8 cevap 345 göst.
11 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Denizinizzz (59 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,910 soru

24,422,037 cevap

351,641 kullanıcı

...