Gittiğimiz değilde gelen misafiri anlatım. Bir kadın 4 tane minicik çocuklarıyla sokakta kalmış dileniyorlardi bizde üzüldük çocuklara mont falan aldık vermek için gittik kadın bize yalvardı abla nolur bir banyo yapalım dedi. Tamam dedik hatta bugün kalın bizde yemek yapalım çocuklar yesin dedik. Allah bilir et tavuk köfte hep iyi şeyler yaptık çocuk yiyecek diye. Bunlar banyoya girdi. benim duş jellerimi tüy dökücü kremlerini bronzlaştiricilarimi keratin bakim setimi ne varsa yere dokmusler. Cinlerim tepeme çıktı çocuktur dedim sustum. Sonra yatak açtık hepsi yattı işte neyse sabah kahvaltı hazırlamak için kalktım evde kimse yok.. çoluğu çocuğu toplamis evde ne varsa sirtlamis götürmus çay kaşığına kadar almış. O pahalı tablolarım kıyafetlerim bilgisayarim aklına ne gelirse herşeyim gitmiş. Sonra şikayet ettik falan aradan 3 yıl geçti bize bir haber geldi ki 9-11-15 yaşında kız çocuklarını o kadın pazarlıyormus birde öz annesi ne yerdeyim ne gokteyim ben hala unutamam hala uzulur kahrolurum. O minicik çocuklar evimde yuvamdaydi elimdeydi Anlasaydım kurtarabilirdim
Esimle nisanliyken kaynanam aramisti esimi gelin yemek yiyin bizde diye bizde esimle tabi acliktan oluyoruz isten cikmisiz gittik esim mutfaga gitti ee anne yemek nerde dedi kaynanamda gidin iki yumurta kirin yiyin dedi ben sook olmustum Sagolsun esim kirmistida karnimiz doydu dunde tekrar gittik allah razi olsun caydanliga bir cay koymus cay kasigiyla resmen dedim anne su kayniyo ne kadar su koyuyosun dedim ben yaparim dedi sonra gittim baktim koca demlige bir cay kasigi cayin ustune doldurmus agzina kadar suyu getirdi bildigin sicak su icine renk versin diye cay sepelemis gibi sevmiyon da beni gunahim ne yanii
Kovmuş resmen sizi puahahah
Bizi yemeğe çağırmaları ama ortada bir yemek olmaması
Ay ne ayıp misafire ne zaman kalkacaksınız diye sorulur mu ya
403,704 soru
12,095,064 cevap
36,392 kullanıcı