+3 oy
2,597 göst.
Diğer kategorisinde (135 puan) tarafından
Biz geçen hafta esimin arkadaşına gittik kız dedi ki ne zaman kalkacaksınız ben eşime bi mesaj atayım dedi ayrı oturuyorduk şaşırdım kaldım tmm biz kalkıyoruz dedim kalktım 

Var mı sizin

54 Cevaplar

0 oy
(2,321 puan) tarafından
Kovmuş açık açık :)
(135 puan) tarafından
Ahahah deme öyle bacım
(2,321 puan) tarafından
Şaka Maka biri bana öyle dese kal gelirdi bana ayıp ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gittiğimde değilde evime gelen misafire eşim yaptı çocukluk arkadaşıyla karısı geldi yemek yapma dışarıdan söylücem yemek dedi gene ben çorba meze salata yaptım misafirler gelince yemek yapmamış dışarıdan söylücem yemek dedi o an ben kıp kırmızı kadında eşine tek kaşını kaldırırak bakmıştı hiç unutmam 
(135 puan) tarafından
Eşin mi yemek yapmamış dedi canım
(51,828 puan) tarafından
o an eşimi bozardim.bende sen dedin ya diye
(3,551 puan) tarafından
Esin yaşıyor mu kuzum hala :D
tarafından
Sen yapma dışarıdan söylücem dedin bana bende yapmadım dedim ama hayatımda o bakışlarını unutmam 3 sene geçti hala daha söylerim beni rezil ettin diye
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Eşimin üvey teyzesinin evine gittik yeni evliydi görümcem koltuğa uzandı aman kalk uzanma yıpranır dedi ben şok olmuştum
(135 puan) tarafından
Ahaha oturmasaydınız da eskir fln:D
(1,264 puan) tarafından
Yerde oturduk zaten izin vermedi koltukta oturmamıza
(135 puan) tarafından
Yuh ya
(51,828 puan) tarafından
ananem divani bozulcak diye yerde otururdu biz oturunca da alttan alttan bakardi ☺️
0 oy
tarafından

Okurken şoka girdim kendim böyle  bisey yaşasam napardim diye düşündüm :D

(135 puan) tarafından
Ben çok kötü oldum walla
0 oy
(2,323 puan) tarafından

Kibarca kovmuş :D

Yani madem öyle ne diye davet edersin ki :ermm:

(135 puan) tarafından
Bilmem ki canım nda onun görgüsüzlüğü dedim artık
0 oy
tarafından

Ben gitmedim de geleni diyim doğum yaptığım hastanede birisiyle tanışdım ama ben hiç eve gel falan da demedim derken bi sabah aradı beni sana geliyorum dedi şaşırdım gelme de diyemedim çünkü o ara dolmuşa binmiş bide geldi Allah ne verdiyse onu koydum sofraya yedik içdik ona bişeyler ayarladım çorap kıyafet falan götür dedim bana kızın bezini alabilirmisin dedi olur dedim çocuğun 10 tl bile etmez tableti vardı onu çalmış hemen apar topar giyindi ben artık gideyim dedi bana bende üstelemedim gitti evi temizledim dip köşe arıyorum tarıyorum tablet yok konduramadım ilk önce mesaj attı bana demiş napıyon dedim tablet kayıp onu arıyorum bulamadım onda gbrs vardı takip edebiliyorum dedim onu sardı bir panik hemen bana dediki benimde çantamı birisi çalacakdı elini içine sokdu ne vardı bilmiyorum dedi çalamadı kaçdı dedi kapattım 2 inci gün mesaj attı eşim beni dövdü falan dedi aldatıyomuş dedi bana tableti senmi çaldın dedim yooo ne alaka dedi biraz tartışdım ettim derken Birdaha asla ve asla beni arama sorma seni savcılığa veririm aklını başından alırım senin diye bu bi korkdu Ogün bugündür aramadı Birdaha şerefiszzz karı 

(135 puan) tarafından
Aman yarabbim nasıl insanlık bu ya Allah korusun
(4,844 puan) tarafından
Burdan birimiydi o öyle hatırlıyorum sanki
(1,615 puan) tarafından
Ay hahahhaha rahime kız bu şey değil miydi ya ayağımı kolumu ne kırılan kadın ahhahaha dayak yemişte sana dert yanıyordu rezil :D ay hatta ben şey demiştim kırık değildir o kırık olsa yerinde duramazsın de :D
tarafından
Ahahaaa kör olasıca kadın burdan değil canım doğum yaptığım hastanede tanıdık
(1,615 puan) tarafından
Yok canım burdan olmadığıno biliyorum bir ara sen anlatmıştım tableti çaldı diye eski postun geldi aklıma ondan yazmadan geçemedm :D
0 oy
(1,674 puan) tarafından
Esine ne mesaj yazacakti ki acaba madem rahatsiz oldu ne diye misafir cagirdi
(135 puan) tarafından
Ne zaman kalkacaklar diye mesaj atacakmis
(1,674 puan) tarafından
Ay ne kadar ayip ya gorusme bir daha bnce onunla
0 oy
(55 puan) tarafından
Ben olsam bir daha gitmem kadininda evime gelmesini istemezdim birşey soracağım habersiz mi gidildiki kadın öyle yaptı habersiz gidilse bile böyle yapması aşırı saçma ya yüzü nasıldı asik miydi
(135 puan) tarafından
Yüzü asıktı canım zaten de bu kadarını beklemiyodum onlar bizi davet etti caya
0 oy
(2,270 puan) tarafından
Ohaa kadına bak ya nasıl laf o öyle 
(135 puan) tarafından
Gorgusuzun teki :D
(2,270 puan) tarafından
Dengesiz manyak ya
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Abime gidiyor dum gezmeye yengemle arkamdan şu sızmaz çok şükür ama nedense her gittim de birileri gelir benle ilgilenmez hale geliyor kız bende 1 saat oturmadan kalkıyordum ☺️
(135 puan) tarafından
Kasıtlı mi yapıyordu yani canım
(4,060 puan) tarafından
Galiba yaa bana gelmek için her dk bana gelmek istiyor gezmek için e bende 4 ay oldu doğum yapalım hizmet edemem k. B ben gidim diyorum yok bide sigara içiyor hepsi ben içmiyorum e kızımda hiç sigara ortam girmedi 4 aylık daha oyuzden inat yapar gibi oluyor
0 oy
(4,459 puan) tarafından
Malesef yok canım öyle garip bir olayımız ama kızın yaptığı çok ayıp ben olsam bırak gitmeyi muhattap olmazdım bir daha 
(135 puan) tarafından
Bende gitmem canım zaten bidaha mi kovdurayim kendimi:D
(4,459 puan) tarafından
Hahaha valla kusura bakma canım ya çok güldüm
(135 puan) tarafından
Bende ilk başta çok içerledim de artık gülüyorum canım :D
(4,459 puan) tarafından
İyi yapıyorsun canım boşver onun ayıbı ☺️
0 oy
tarafından
Misafirliğe  çağı riliyiruz gidince misafir lik için onların da başka yere misafirliğe  gittiğini ve üstüne üstün bizi de oraya çağırmalari  şaşırmamak elde degildi
(135 puan) tarafından
Ahaha iyi sonra gelin dememişler bari canım :D
tarafından
Sonra bize gelmek için aradılar bizde tatlı  yaptım yemek yaptım gelmediler unutmuşlar bir kere daha da aradı gelcegiz diye bnde eşime pasta al dedim ne gelen var ne giden bir daha geliyoruz derse asla inanmam dedim gelcegiz dedi bizde umursamadım baktık geldiler
0 oy
(2,593 puan) tarafından
Bekardim daha bı akrabamiza gitmiştim evde 4 erkek var hepsi kendini bı odaya kilitlemis sanki gidip ben saldıracam 
(135 puan) tarafından
Ahahah çok güldüm canım kusura bakma müge de ki erol geldi aklima:D
(2,593 puan) tarafından
Komik zaten gül gül odadan cikmazlarda lavaboya gidecekleri gelse ablalarina annelerini cagirdi kapıları kapatın tuvalete gidecez ay ne gülerdim öyle küçükte değildiler yani benden 6 yaş büyük olan da vardı yasitim olanda hepsi odada kilitli
(135 puan) tarafından
Herkese mi yapıyorlar sana mı özeldi ki canım
(2,593 puan) tarafından
Herkese yapıyorlar eve bı kız geldimi.odaya kilitlenir cikmazlardi huy işte birbirlerini yerlerdi ama cikmazlardi sadece tuvalete çıkarlardı o da kapıları kapatın tuvalete gidece yemek odaya gelsin cikmayalim filan tabi.simdi.hepsi.evliler :)
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Ay çok çirkin sey
(135 puan) tarafından
Malesef canım ya kötü oldu arkadaşlık da bitti
(5,727 puan) tarafından
Tam isabet olmuş canim
0 oy
(12,798 puan) tarafından
Kuzenimin evine girmiştik kendisi davet etti yatıya kaldık beni odada tek bırakıp kendileri ailecek çay içiyorlar Dı uykum yok dediğim halde uyu uyu diyip dırduydu yani madem böyle yapcan niye götürdün beni evine bide ısrarla götürdü 
(135 puan) tarafından
Yuh ya olmaz mi ama böyle zaten walla psikolojim bozuldu millet yüzüme bakıyo gibi geliyor ne zaman çıkarsınız der gibi
0 oy
(8,110 puan) tarafından

Ablamla benim tuvaletimiz gelmişti. Önce o girecek sonra ben. Kalktık odadan tuvaletin önüne geldik. Kapıyı açmaya çalışıyor, içeriden de biri iteliyor kapıyı. Bir iki üç dakika bu şekilde devam etti yani. Neyse biz kaçtık o anda. Bizim olduğumuz belli değil. Tuvaletteki de çıktı bir süre sonra tuvaletten. Daha sonra ablam girecek ya bir güldük olan olaya. Ben o anda altıma yaptım. Bu arada ikimiz de küçüktük yargılamayın beni :D

0 oy
(791 puan) tarafından
Bnde misafirleri ağırlarken gidyolardı evine görüşürüz dedıler bnde bi an hoşgeldinz dedım,
0 oy
(2,444 puan) tarafından

Ajahah benim dedem de öyle misafir sevmez 1 saat zorla oturur sonra uykum geldi benim hadi gidin der gider uyur :D:D

0 oy
(723 puan) tarafından
Ohaa allah aşkına o ne demek öyle kadın baya patavatsız saygısızms yani .ben de arkdsm doğum yapmıştı çocuğu 55 günlük falan olmuştu gel diye davet etti yardımcı olmak istedim yardim ettirmedi isini yapsın diye teklif  ettim çocuğunu bile kucaklamamıştı zoruma gitmişti. 
0 oy
(72 puan) tarafından
Ay yorumları falanda okudumda çok guldum ya Allah hayra cıkarsın

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,164 göst.
0 oy
39 cevap 594 göst.
16 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 1,769 göst.
18 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu