+3 oy
2,460 göst.
Diğer kategorisinde (135 puan) tarafından
Biz geçen hafta esimin arkadaşına gittik kız dedi ki ne zaman kalkacaksınız ben eşime bi mesaj atayım dedi ayrı oturuyorduk şaşırdım kaldım tmm biz kalkıyoruz dedim kalktım 

Var mı sizin

54 Cevaplar

0 oy
(673 puan) tarafından
Bende kuzenime gitmiştim. Pasta börek biseyler hazırlamış halamda gelmisti. Sonra koye birileri arabayla gidecek hazir araba varken bende gideyim minibüsle zor oluyor demişti. Hazırlanıp gitmişti bizde arkasından el sallıyoduk en son. Sonra halamla birlikte halama geçtik kadında utandıydi. Dahada mecburiyet dışında kapısını acmadim
-Reklam-
0 oy
(157 puan) tarafından
Arkadaşım kurban bayramında zorla beni ailesinin reçine götürdü seni çok görmek istediler o kadar hazırlık yaptılar sen geleceksin diye simdi bir sürü yemek yaptılar falan dedi bende elim boş gitmeyin dedim pasta aldın eve bi gittim tabi acım bekliyorum kahvaltılık şeyler koydular hazırlıksız yakalansın falan dedi aaaaaaaaaa bende bozuldum ne yemekler hayal etmiştim yemedim de 
0 oy
tarafından
Kahve içmek için davet edildim 

Gittim kahve yok çay getirdi önüme koydu kendisi gitti bulaşık yıkadı geldi önümdeki bardagı aldı telefonla konuşmaya başladı diğer odada ben oğlumla tek öyle oturmuş oldum kalktm kapıyı çarptım çıktım

O gün oldu numara felan engelledim hala da muhatap olmam
0 oy
(8,590 puan) tarafından
Ohaa resmen kovmus
0 oy
(50,788 puan) tarafından
benim akrabama gitmistik esimle kizin anneside koseye kurulmus oturuyodu bizede mutfaga gecelim dediler mutfak masasindan odaya gecemedik.bgelen giden misafirleri de bitmedi bide mutfak kapisindan gelip bize bakti misafirler ☺️☺️☺️ gecen aksam eltimler bizdeydi mutfakta oturduk kaldik esim rahatsiz oldu odaya gidelim biz binyerde hep mutfakta oturduk iyi olmuyo diye ☺️☺️☺️ 

bide istanbula esimin arkadasina gittik gitmez olaydik kadin degisik biseydi çocuk gibi kocasiyla kavga edip durdu ☺️ he ben bide iki farkli gittigim yerde tuvalette kaldim baska aklima gelirse yazarim ☺️
0 oy
tarafından
Eşimin kuzenine gitmiştik kuzeninin eşi ile kaynanası benim gıybetimi yapıyordu ve bende duydum
0 oy
(7,793 puan) tarafından
Ev sahibi mi dedi ne zaman kalkacaksınız diye anlam veremedim
0 oy
(431 puan) tarafından
Bnde evime gelen birini kovmuştum ama haklı yere şimdi şöyle anlatayım canım bnm eşimin bir arkadaşı diyeyim sürekli bize geliyorlar oturmaya ama Allah ın her günü geliyorlar bide haber vermeden çat kapı geliyorlar Bnde hamileyim 8 aylık fln ama bn çok ağırlaştım o zmn artık adam karısıyla geliyor bize hadi çiğ köfte yapalım sizde diyor hadi mangal yapalım sizde diyor her akşam evlerinde yemeklerini yedikten sonra bize gelip çay koyunda içelim diyorlar kadın gündüz geliyor akşam kocam bni alıcak burdan diyor oturup gitmiyor sonra kocası bizden kadını almaya geliyor adam diyorki ne yiyceğiz karnımız acıktı diyor bna bir seslenmedim ikinciye seslenmedim sustum dedim kalp kırmayım en sonunda bi patladım dedim sizin eviniz yokmu gidin bn doğuracam günüm kalmamış siz gelip ne duruyonuz dedim 
(1,673 puan) tarafından
Seninkiler arsizmis hsketmisler sonra geldiler mi peki
(431 puan) tarafından
Şuan kabul etmiyorum o yüzden gelmiyorlar yoksa gelicek ler
(1,673 puan) tarafından
Haha israrlilar hala yani
0 oy
tarafından
Bizde eşimin iş arkadaşına gitmiştik kadın çok şımarık biriydi ay bugün niye geldiniz bizim tanışma yıl dönümümüzdü dedi ben şok oldum bir daha gitmedik
0 oy
tarafından
Halam otururken daha cay icmeden yemek yedikten hemen sonra e hadi kalkin evinize gidin yeter dedi oan napacafimi sasirdim esim orda tamam diyip ciktik sonradan aradi kirilmadiniz dimi dedi bana
0 oy
(1,272 puan) tarafından
Ben nişanlıyken iftara kayınvalidemleri davet etmiştik. Ramazanın ilk günleri özel durumdan dolayı ben orucca başlayamamıştım. Kayınvalidemi oruçlu oruçlu yol tutmuş midesi çok kötü olmuştu. Kadını beti benzi atmış görünce, su getireyimmi anne dedim :D yerin dibine girdim sanki. Ama her ramazanda böyle Bi bomba patlatırım :D
0 oy
(534 puan) tarafından
Bı daha gitme canim o kadının evine benim çevremde de var öyle dengesizin biri biz eşimle hiç çay ocmeyiz akşamları bı misafir gelirse öyle içeriz bu dediğimin kocası çay tiryakisi onlar bize geleceği zaman ben koca demliğe yaparım çayı bız ara onlara gittik demliğin kapağını açıp çay da bitmiş diyor sanki bize bı bardaktan fazla istemeyin der gibi tatlı koydu erkeklere 4 size 2 koydum diyor bi kadin arkadaşımda vardi yanimda bize oyle diyor halbuki tatlidan da herkese eşit şekilde koyulacak kadar var kendisinin çok canı istemiş de yapmış heralde onlarıda sonra kendi yiyecekti saçmalık abidesi
0 oy
(775 puan) tarafından
Babam  akşam yemeğine oturmadan çay koyduuru yemekten sonrada içer kardeşimde alışmış Bi gün bize geldi yemke yedik neyse oturuyoz bozde çay içmeyi kardeşimde sormayı unutmuşum kardeşim Bi bana bakiyo Bi eşime noldu kuzum dedi ee abla siz çay icmiyonuzmu dedi ay bize bastı gülmek kalktık. Çay demledik artık o gelince yemeğe oturmadan çay demlerim
0 oy
tarafından
Ben bir keresinde bir akrabaya gittin sofra falan indirdiler biraz yedik elim kirlendi peçete verir misiniz dedim ama daha doymamışm baktım dedi aaa niye yemedin yeseydin kızım bende utandım geri yiyeyim yok teyze doydum ellerinize sağlık dedim hala da aklımda :)))))
(3,135 puan) tarafından
Hahahahhah

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,080 göst.
0 oy
39 cevap 578 göst.
16 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 1,589 göst.
18 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy