+2 oy
565 göst.
Aile kategorisinde (13 puan) tarafından

En basindan belirtiyim once beni kesinlikle aldatmiyo bunu kenara koyalim yani benimle bebegimiz olmadan oncede oyleydi disariya ciksa 1 saat vakit geçirir hemen eve gideriz cafe olsun yemek yerleri olsun gitsek baska kadinlara bakar ve bu beni rahatsiz eder orda tartisma cikar 3 yillik evliyiz pazar gunleri hep erkek arkdaslarinin yanına gider suan bile onlarla 1 saatte gelirim dedi gelmedi yani evli gibi hissetmiyorum 2 kere ablamlara gittim gece geldi sizsiz ev bos gibi der evimzie geldik 23 dakika durur hemen uyur sohbetimiz hic yok sanki acaba beni sevmiyormu 

14 Cevaplar

+1 oy
(1,706 puan) tarafından
Seviyordur ama düşkün değil demek ki sana 
(13 puan) tarafından
Yani suan bile bebegimle evde yanliziz havada soguk o yok ben pskolojim cok bozuluyo boyle
(1,706 puan) tarafından
Sürekli mi böyle yoksa bir anlık canın mı skldi öyle arada bana da oluyor ilgisiz gibi geliyor
(13 puan) tarafından
Surekli boyle
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Aldatmak başka biriyle seks yapmak değil 

Başka birine bakması da aldatmak 
(13 puan) tarafından
Bencede zaten tartisma cikiyo bakmaktan nolur diyo
(1,267 puan) tarafından
Bakmaktan kasıt nedir yani oturup kadınları mi kesiyor yoksa bakıp kafasını mi ceviriyor
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Başka kadınlara  bakıyor diyorsun aldatmıyor diyorsun nasıl diyorsun..
(13 puan) tarafından
Yani hayatinda biri yok
(1,468 puan) tarafından
Kusura bakma ama her erkek bakıyordur  ama bunu senin yanında senden cekinmeden  yapiyorsa ser.f.z dır yaniiii  sende nasıl susuyorsun  veyahut  nasıl izin veriyosun  benim eşim Hep yanimdadirr  binde bi cikar  ben bile accabaa  diye kendime sorarken  hayret ettim  canim bende otur konus
(13 puan) tarafından
Konustum hep seni goruyroum diyo yani bence gormuyo
(1,468 puan) tarafından
Kaç yasindasin  yorumlarına  bakdim bi saflik  var solediklerinde  kötü manada demiyorum bence sen cevabını biliyosun  ama kabullenemiyorsun
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Dk mi tuttun kız 23 dk ne:-)arkadaşa gidilir tabiki herkesin evlenmeden önce bir hayatı vardı sonuçta ama her hafta her hafta da bku çıkarılmaz bı ailesi var evde size de vakit ayırması gerekiyor sevip sevmeme konusuna birşey diyemem ama evine değer vermiyor bence 
(13 puan) tarafından
Evet saatte bakiyorum kendimi yanliz hissediyroum
(7,441 puan) tarafından
Hem kocan gözüyle başkasına bakıyormuş buda bir aldatmadir yanında bakıyorsa eğer sen yokken neler yapıyordur eminmisin arkadaşlarıyla buluştuğuna
0 oy
(8,588 puan) tarafından
Aldatmıyo diyorsun baska kadınlara bakıyo .. 

Aldatmak sadece konuşmak değildir
(13 puan) tarafından
Evet diyorki bakmaktan bisey olmaz
0 oy
(7,846 puan) tarafından
Aldatmıyor diyorsun ama başka kadınlara bakar da diyorsun canım kafam karıştı 
(13 puan) tarafından
Evet bakiyor
(7,846 puan) tarafından
Karısını seven insan başka birine bakmaz bence sen baksan ne olur acaba sinir oluyorum böyle yapan erkeklere
(13 puan) tarafından
Sanki evli degilim her pazar yanliz geciriyorum evde sanki tek basima yasiyorum
(7,846 puan) tarafından
Canım yasak değil mi pazar günü nasıl çıkıyor ki eşin
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Bakması gözle aldatması senin için aldatma sayılmıyor mu. Senin yanında bakan sen yokken başka şeyler de yapıyordur. Bence sen bunu bir kenara koyma asıl bu konunun üstüne git
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Bence  aldatıyor seni illa  aldatmasi  için  başkasıyla  birlikte  olması  gerekmiyor   sen yanındayken başka  kadınlara  bakmak  nedir  yaa  seni gözleriyle  aldatıyor  resmen  k.b canım  ama  eşin  seni  sevmiyor  seviyorsa da böyle sevgi olmaz olsun  bence 
0 oy
tarafından
Bence evliliği sevmiyor gibi
0 oy
tarafından
Bunu esinle konusman sorman daha mantıklı biz adamin içini bilemeyiz ama adam sana karşı ilgisiz ve kusura bakma sapık kocan karısı olup yanında başkasına bakıyorsa yani normal karşılanacak bi durum değil bu 
0 oy
(196 puan) tarafından
Sevgi var gibi ama sana düşkün değil bide başkalarına bakmakta aldatmaktır sonuçta ne niyetle bakıyo bilemeyiz sen oturup erkeklere baksan eşin gibi eşin ne düşünür acaba manzaraya baksın ortama baksın sana baksın kadınlara neden bakıyo bakıcak başka bişeymi kalmamış 
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Niyeti kötü adamın Allah yardımcın olsun
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Aldatmiyor diyorsun da basbaya aldatıyor işte senin yanında başka kadınlara bakarak resmen göz zinası yapıyor adam

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 226 göst.
4 Mart 2022 Aile kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 419 göst.
26 Ağustos 2020 Aile kategorisinde minnakoglum (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 321 göst.
27 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 63 anne (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,020 göst.