Benim ki baya rezil ve komik durum küçük dusmustum yani kendimi kötü hissettim dusmesem bile )) eşimle nisan için koku hazirliyoduk misafirlere dağıtmak için el emeği olsun istedik kokuları küçük şişelere boşaltıyor duk neyse o esnada eşim Komik bir şey söylemişti galiba ne söylediğini hatırlamıyorum ben gülerken altıma bir pırt yaptım gaz çıkardım yani o da bom demesin mi bayağı sesli çıktı hatayla o zaman da sevgiliyiz tabii Utancımdan yerin dibine girmiştim eşim duymazdan geliyordu hiç tepki vermedi utanma yayım diye Büyük ihtimal alma Ben kızardım kaldım
Ben topuklu giydim 1 haftalık gelindim daha işte dışarı çıkacaktık Dedi Sümeyra Dikkat et düşme o topuklu ile derkkeeeeeennnnnn Ben rapp kendimi merdivenin aşağısında buldum
Nısanliykan bi arkadasinin dükkanina gitmistik beni kiz kardesi sanmisti telefoncuydu kendisi telefon kabini uzatirken abinle bayadir arkadasiz seni ilk kez gördüm demisti baya gülmüstük o ann
Komik değilde evliliğimizin 3cü günü güya beni müzikli yere yemeğe götürdü gece kulübü fln değil normal Restaurant yemek yedik baktık canlı müzik gidelim dedi bende kalalım diye ısrar ettim. Neyse orda malın biri dip dip bana bakıyormuş meğerse eşimde ondan illa gidelim demiş ben yine yok dinleyelim ya dedim sonra adam sana bakıyor diye mi çıkmıyorsun dedi bende farkında değildim hemen kalktım kızdı çıkalım dedi dışarı çıktık daha merdivenlerde bi tokat attı bana sinirden bende ağlayarak dışarı çıktım babamı aricam dedim baktım oturdu kaldırıma ağladı arama özür dilerim diye Allahtan akşam 11 civarı birlikte oturup kaldırımda ağlamıştık kocam tam öküz
Benim en komik anım düğünümüzde birbirimize pasta yedirirken ben heyecandan pastayı eşimin burnuna yedirmiştim rezalet Düğün videomuzu izlerken orası geldiğinden güleriz her zaman.
Kız hepsini okudum aklıma hiç mi bişi gelmez
403,706 soru
12,095,137 cevap
36,392 kullanıcı