0 oy
737 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (21 puan) tarafından
Hanımlar ben 7aylìk bebeğimle birlikte uyuyorum yalnìz büyütüyorum yavrumu. yanìmda yatar doğduğundan beri. Yatağìn ucuna bebek minderi koyardìm düşerse diye, hiç düşmedi. bugün koymadìm mutfakta iş yaparken düşmüş, çok ağladì burnu kanadì ben daha da çok ağladìm hemen abimi aradìm hastaneye götürdük, şimdilik iyi ama doktor niye dikkat etmiyorsun çocuk yapìyorsan bakmakla hükümlüsün yatakta bìrakìp gidemezsin diye büssürü laf söyledi. Haklì doktor ona bisey demiyorum ama çok kötü oldum vicdanìm yiyip bitiriyor beni

31 Cevaplar

+2 oy
(8,586 puan) tarafından
Nedir bu anneleri suçlamak! Deseydin keyfimden düşsün diye koydum oraya
-Reklam-
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Yaa kıyamam :(( geçmiş olsn cnm bisiyi yok dmi
(21 puan) tarafından
Yok çok şükür iyi
0 oy
tarafından
Allah yardimcin olsun ama iste kaza dedigimiz şey tam da bir anlık birsey
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım kimi empati kuramiyo kırıcı olabiliyo sıkma canını daha da dikkatli olursun zaten bundan sonra 
0 oy
(12,791 puan) tarafından
Ne olursa 1 kerede oluyor canım dikkat etmek lazım ben hiç yanımda yatırmam valla korkuyorum 
0 oy
(12,847 puan) tarafından
Doktor biraz abartmis canim onu ne ilgilendirir seni sorgulamak onami kalmis. Ama benimkide 7aylik daha hic yatakta birakmadim yere yorgan attim yun yorgan hep onun ustunde yerde. Bende yanliz bakiyorum bu arada hemde tamamen yanliz gece gunduz. Dikkat et bundan sonra
0 oy
(2,562 puan) tarafından
Canım tabikide bakmakla yükümlüyüz ama sadece çocuk yok başımızda ev iş yemek koca. 

Tabi ki de istemeyiz tırnaklarına zarar gelsin. 

Üzülme daha dikkatli olmaya bak
0 oy
tarafından
Of sanane be deseydin. Hangi anne evladına zarar gelsin ister... Dikkat ediyoruz ekstra ekstra ediyoruz ama anlık işte 1 anda oluyor ne oluyorsa biz evladımızın canı yansın ister miyiz hiç annesin diye herşeyinde sorumlusu sen değilsin ya.. Geçmiş olsun 
0 oy
(6,921 puan) tarafından
7aylik bı bebek artık yüksek yerlerde kesinlikle durmaz yere bı battaniye ser üstüne bırak kuzm ama koltukta bile tek bırakma artık biseyi yok inşallah bebeğn nasıl ya şimdi
(21 puan) tarafından
Iyi canìm sağol işte hep aklìmdaydì biseyler yapayìm diye bu geldi başìma
0 oy
(748 puan) tarafından
Yer yatagi yap canim en saglikli ve kolayi dusme derdi yok kafan rahat oh mis 
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun şu  an nasıl 
(21 puan) tarafından
Iyi canim sağol
0 oy
tarafından
Lafa bak nefret ediyorum böyle doktordan bilerek mi düşürdün alla alla 
0 oy
(92 puan) tarafından
4 yaşında kızımın bacağına çay döküldü onu görse ne diyecek acaba ona mı kaldı seni sorgulamak 
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım benim kızımda 5 aylıkken düşmüştü ama düşeceğini bilsem ben kalkan olurdum ona düşmemesi için elimden geleni yapardım eminim sende yapardin o yüzden kimse senin anneligini sorgulayamaz senin isteginle olan bisey degil
(21 puan) tarafından
Aynen ah bana gelsin ona gelecek olan
0 oy
tarafından
7 aylık artık kuzum bırakma yatakta minderin üstünden de atlar benimki atlamıştı bi kere ordan biliyorum. Yere battaniye yorgan ser uyuyunca yerde yatır. Rabbim korusun tüm yavrularımızı
0 oy
tarafından
Çok fikkat et olcak olan şey bir kere oluyor kuzum geçmiş olsun 
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım iyi mi
0 oy
(1,806 puan) tarafından
Geçmiş olsun nasil suan benimde aynisi basima geldi 
0 oy
(598 puan) tarafından
Büyük bir yastığı dik bi şekilde koy bebeğin yanına Rabbim yardımcın olsun sıkma canını 
0 oy
(1,468 puan) tarafından
O gene  iyi benim yegenim  kafasini  vurmusdu  doktora  gittiler  doktor polis cagirmis  annesi dovmus  olabilir diye towne ya

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 247 göst.
14 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 683 göst.
+4 oy
11 cevap 252 göst.
3 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Acemianne48 (40 puan) tarafından soruldu
+3 oy
13 cevap 388 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu