0 oy
742 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (21 puan) tarafından
Hanımlar ben 7aylìk bebeğimle birlikte uyuyorum yalnìz büyütüyorum yavrumu. yanìmda yatar doğduğundan beri. Yatağìn ucuna bebek minderi koyardìm düşerse diye, hiç düşmedi. bugün koymadìm mutfakta iş yaparken düşmüş, çok ağladì burnu kanadì ben daha da çok ağladìm hemen abimi aradìm hastaneye götürdük, şimdilik iyi ama doktor niye dikkat etmiyorsun çocuk yapìyorsan bakmakla hükümlüsün yatakta bìrakìp gidemezsin diye büssürü laf söyledi. Haklì doktor ona bisey demiyorum ama çok kötü oldum vicdanìm yiyip bitiriyor beni

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gecmis olsun canim allah beterinden korusun
-Reklam-
0 oy
(135,103 puan) tarafından
cok gecmis olsun
0 oy
(128 puan) tarafından
Benimde kizim düştü canm hemde 2 defa yani kaza işte deli gibi yatiyo kizim bilerek düşürmuyiruz yani oo doktor da seni neden sucluyo anlamiyorm bilerek dusurecek halimiz yokkk
0 oy
(7,440 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun her kontrole gittimizde doktorumuz sürekli sakın yalnız bırakma sakın yüksekse yatırma işini garantiye al hep yerde yatsın evi güvenli hale getir bir bebeğin başına birşey gelince bir aileden daha çok üzülüyorum diyor hep  
0 oy
(3,551 puan) tarafından
He ben bilerek attım yere deseydin. Tövbe yaa. Bebek bu illa ki düşecek bizde robot değiliz. Bir şey olmaz Allahın izniyle sende artık daha dikkat edersin sıkma canını kuzum 
0 oy
(7,638 puan) tarafından
Allah korusun çok geçmiş olsun  insanız öncelikle hata bı anlık boşluk olabilir dikkatli olursun  da çok artık üzülme  hepinizin başına gelebilir 
0 oy
(2,720 puan) tarafından
Pardon ben anneyim siz doktorsunuz haddinizi bilin deseydin ha gi anne ister v nolursa olsn doktr bunu diyemezzzzz
0 oy
(51,775 puan) tarafından
bebeklere güven olmuyo canim dönmez dönmüyor dersin o an dönmeye başlar. hangi anne ister ki bebeği düşsün cani yansin bundan sonra daha dikkat edersin
0 oy
(29,292 puan) tarafından

Görevini yap boş konuşma deseydin 

0 oy
(872 puan) tarafından
Ayhh ona neymiş görevini yapsın sadece yorum katmasın işine
0 oy
(1,730 puan) tarafından
Üzülme canım insanin başına her şey gelebilir doktorun da bu denenli yargılaması hata yani bilerek düşünüyorsun yani kazayla oluyor sıkma canını

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 247 göst.
14 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 683 göst.
+4 oy
11 cevap 252 göst.
3 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Acemianne48 (40 puan) tarafından soruldu
+3 oy
13 cevap 390 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu