0 oy
196 göst.
Diğer kategorisinde (968 puan) tarafından
Kızlar Çarşamba günü 1 yaş aşısı vyaptirsim kızıma . Çarşambadan beri ateşi var bitek cumartesi akşamı yoktu bu gece yine ateşlendi hala da düşmedi ne yaptıysam. Bide burnu çok dolu aşırı tikaniyo ve kusuyo. Bide korona artık çocuklara etki ediyormuş diye duyduk haberlerde insan korkuyo ya napicagimi şaşırdım valla 

6 Cevaplar

+1 oy
(392 puan) tarafından
Çarşambadan beri ateşi var ve siz doktora gitmediniz mi? Bu kadar belirti var ama siz hala foruma yazmayı tercih ediyorsunuz şaşılacak şey doğrusu. Acil hastaneye gidin!
(968 puan) tarafından
Aşıdan olur dişten olur dediler bende o yüzden gitmedim arka azı dişleri çıkıyor diye ateslenir dediler
(392 puan) tarafından
Kim dedi doktor mu dedi?
tarafından
Yanlış anlama da katılıyorum milletin ne dediğine bakmadan götürün ısrarcı ateş çoğunlukla enfeksiyon dan kaynaklanır burnu tıkalı ve kusuyor olmasi ateş olmasa bile götürülmesi için bir neden
(968 puan) tarafından
Ebemiz bakmıştı sağlık ocağındaki de o yüzden dış cikartiyo diye götürmemistim ama götürürüm
tarafından
Ebe ne anlar ki bacım doktor anlamazken
-Reklam-
0 oy
(456 puan) tarafından
Aallah şifa versin yavrunuza ama siz acile gidin bence benim ve iki yaşında kızım coronayiz ateş mahvetti yavrumu
(968 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım bende götürecem mecbur
0 oy
(12,732 puan) tarafından
Ateş 2 gün sonrası tehlikelidir hiçbir aşı o kadar ateş yapmaz diş ateşi de o kadar ısrarcı olmaz. Enfeksiyonu olabilir 1 yaş aşısından bir hafta sonra ateşi çıktı kızımın bize de aşı dediler değilmiş idrar yolu enfeksiyonu şüphesi dedi dr 
(968 puan) tarafından
Yaa tamam canm bende goturuyum
0 oy
tarafından
Bu kadar neden bekledin canım vırus olabilir enfeksıyon olabılır Allah korusun hazım dırek gotur dıktara kac gun olmus
(968 puan) tarafından
Tamm canm götürürüm ben
0 oy
(25,224 puan) tarafından
37 bucugu geçtiği anda doktora götürdük dün akşam çarşambadan beri nasıl duruyorsunuz hayret gerçekten üstelik başka şikayetlerde var 
(968 puan) tarafından
Canm ebemiz bakmisti dış felan kontrol yapmıştı o yüzden goturmedim hepsi üst üste diye yoksa bende goturmemezlik yapmam ama götürecem
0 oy
(2,477 puan) tarafından
Gerçekten çarşambadan beri nasıl bekliyorsunuz ya? Ateşi gördüğün an kap götür çocuğu. Okumuyor musunuz hiç ateş düşmüyorsa çocuga direk Corona testi yapılıyor. Lütfen götür çocuğunu ya
(968 puan) tarafından
Canm ben normalde zaten götürürüm sağlık ocağındaki ebemiz bakmıştı dış felan kontrol yapmıştı o yüzden onlar cikiyo diye ama götürecem mutlaka

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 64 göst.
28 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 196 göst.
18 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Güneşş (680 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 253 göst.
29 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,186 göst.