0 oy
231 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kızlar eşim ve iş arkadaşları haftalar önce covid testi 24 martta yaptırdı negatiflerdi ama 2-3 gündür eşimin iş arkadaşı öksürüyormuş testi pozitif çıkmış eşimde şimdi gidip yaptırıcak dua edin eşimde çıkmasın doğumuma 13 gün kaldı bendede çıkarsa ben napıcam :'(

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

Yetmiyormuş gibi covid çıkan arkadaşı patrona ben kendimi iyi hissetmiyorum gelmiyim demiş patronda sırf para iş için olurmu öyle şey işe gel demiş yaa sorumsuz, düşüncesiz köpek çocuk seni uyarmış sen nasıl bu kadar insanı çocuğu riske atabiliyorsun  !!! 

:angry: patronu hala eşime leptopu al gel işe diyor eşimde gelemem dedi adam hala neyin peşinde 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Sıkma canını cnm o covit19 insan seçiyor hemn bulasmiyor.  Benim eşimde pozitif çıktı biz dip dibe atlattık. Hep negatif çıktım

tarafından
Ayyy inşallah öyle olur hamileliğimin sonları zaten inşallah eşimde çıkmaz:'
0 oy
tarafından
Rabbim yardımcınız olsun dua et bol bol 
tarafından
Allah razı olsun canım sağol
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Insallah negatif cıkar korkma pozitif cıksa bile sende cıkmaya bilir babamda cıktı annemde cıkmadı 
tarafından
Hamileyim kız doğumum yaklaştı nasıl korkmıym
(1,037 puan) tarafından
Naptın cıktı mı sonuc cnm
0 oy
(45,018 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun korktugunuza ugratmasin
tarafından
Aminnn canım çok teşekkür ederim inşallah allah karnımdakinin yüzüne gülsün çıkmasın :(
0 oy
(4,151 puan) tarafından
Is yerini sikauet et viruslu calisiyo die bn ilsam ederdim 
tarafından
Çocuk dün covid testi yaptırdı bugün pozitif ayyy allahım inşallah eşimde çıkmaz zaten eşime söyledim evden çalış gitme işe dedim ama ******** patronu hala çağırıyor utanmadan !
(4,151 puan) tarafından
Bnmde esim oyle oldu arakadasi ildu gorusmuslerdi allaha sukur negatif ciktii. Ama sen sikayet edebilirsin canm.ihmal etmee sikayetini et ismin gizli kaliyor merak etme
tarafından
Duruma göre hareket edicem ayy inşallah sizin gibi olur inşallah çıkmaz pozitif :(
(4,151 puan) tarafından
Insaallaah canm
0 oy
tarafından
Korkma canım inşallah bi şey olmaz benim eşimin iş yerinde çırakta çıktı başka kimseye bulaşmadı tek onda vardı oda zaten test verir vermez işi bıraktı pozitif olunca
tarafından
İnşallah bizimde öyle olur canım
0 oy
tarafından
Allah korusun insallah
tarafından
Ayyy inşallah zaten doğuma kaldı 13 gün zor geçiyor sürekli mide bulantılarım var inşallah çıkmaz

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 222 göst.
11 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 205 göst.
0 oy
16 cevap 991 göst.
0 oy
5 cevap 198 göst.
6 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mys (8 puan) tarafından soruldu

412,678 soru