0 oy
435 göst.
Diğer kategorisinde (17,599 puan) tarafından
Günaydın kızlar. Direk soruya gelecem benim için önemli bir konu. Şimdi bende gastrit var ve ne zaman oruç tutsam istem dışı kusuyorum ve istem dışı yutuyorum. Yani yutuyorum derken de bilerek yutuldugum sanılmasın altını çizeyim oranın. Bizim bi hoca var ona bunu sordum. Sonuçta gastrit bende kronikleşmiş ve bu yüzden her oruç tutusumda 5 orucumdan 3 ü böyle bozuluyor mu diye sordum eve bozulur dedi. Bende bunu internetten araştırdım. Internette de bozulmuyor diyor. E ben şimdi kime neye inanacam. Çünkü gerçekten artık tutacağım kaza oruçları 7 gün ise o 15 e çıkıyor. Ve ramazana 1 hafta kalmış benim daha 2 gün borcum var üstelik bugün birini tutmak için niyet ettim ve 1 saat önce yine istemsiz bir şekilde kustum. 

Umarım anlatmaya çalıştığımı anlamışsınızdır. Şimdi sizden ricam kendisi, eşi,dostu akrabası vs hoca olan kim varsa benim bu konuyu onlara da sorabilir mi. Bilgi toplamam lazım. Çünkü benim bu istem dışı kusup geri yutmam bir hastalıktan dolayı yani. Bunun net bir cevabını öğrenmem lazım. 

Umarım beni anlamışsınızdır kızlar..cevapladı bekliyorum 

8 Cevaplar

+1 oy
(17,599 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

image

image

image

bunlarda araştırdığım sayfalar 
-Reklam-
0 oy
(477 puan) tarafından
Gecmis olsun canm benim kardesim sohbet  hocası ona sorayim ben 
(17,599 puan) tarafından
Bekliyorum cevabı canım :)
(477 puan) tarafından
Canm kardesim mesaj atti  istemsiz kusma olduğu icin orucu bozulmaz dedi ama tutmamakta caliscakmisssin.genede
0 oy
tarafından
Bozulur diye biliyorum bende bir avuc dolusu kadar kusarsan eger gecmis olsun
(17,599 puan) tarafından
Avuç dolusu kadar değil. Az bişey kusuyorum
tarafından
İyi bir hocaya sorsan bunu iyi olur canim ozaman cunku bu sekilde bozulur bozulmaz derler vebal almayalim ben bir avuc dolusu olursa bozulur diye ogrenmistim
0 oy
(10,884 puan) tarafından
Şimdi şöyle mi kusmuk ağzına dişlerine kadar gelip sonramı yutuyosun öyleyse bozuluyo ama yok boğazına kadar gelip gidiyosa bozulmaz
(17,599 puan) tarafından
Yok canım dişlerime kadar çıksa dışarı tükürürüm zaten boğazıma kadar çıkıp iniyor.
(10,884 puan) tarafından
Yok kız öyle bozulmaz kusmuk dışarıda çıksa bozulmaz tekrar yutman problem ana oda boğazdan yukarı çıkmıyomuş
0 oy
(218 puan) tarafından
Canım istersen hocamızın telefon numarasını özelden gonderiyim sana ona sor için rahat etsin hemde
0 oy
(65 puan) tarafından
Benim bildiğim ağzına kadar gelirse ve sen tekrar yutarsan bozulur cnm 
(17,599 puan) tarafından
Ağza kadar gelmiyor boğazıma kadar çıkıyor ve tekrar iniyorb
0 oy
(879 puan) tarafından
Kuzum kusuyorum diyerek yanlis kelime kullanmissin. Senin yasadıgın kusma değil ağza mide öz suyunun gelmesidir. Yani mide rahatsizligindan ötürü agzına Mide suyu gelir onla beraber de bazen yemek parçaları karısır ama kusmak bu değil . O yüzden bozulmaz diye biliyorum. 
(17,599 puan) tarafından
Iste senin dediğin gibi oluyor. Ben ifade edebildim.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 125 göst.
29 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 148 göst.
10 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Iyiniyetli (703 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 164 göst.
0 oy
2 cevap 44 göst.
26 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,120 puan) tarafından soruldu