Günaydın kızlar. Direk soruya gelecem benim için önemli bir konu. Şimdi bende gastrit var ve ne zaman oruç tutsam istem dışı kusuyorum ve istem dışı yutuyorum. Yani yutuyorum derken de bilerek yutuldugum sanılmasın altını çizeyim oranın. Bizim bi hoca var ona bunu sordum. Sonuçta gastrit bende kronikleşmiş ve bu yüzden her oruç tutusumda 5 orucumdan 3 ü böyle bozuluyor mu diye sordum eve bozulur dedi. Bende bunu internetten araştırdım. Internette de bozulmuyor diyor. E ben şimdi kime neye inanacam. Çünkü gerçekten artık tutacağım kaza oruçları 7 gün ise o 15 e çıkıyor. Ve ramazana 1 hafta kalmış benim daha 2 gün borcum var üstelik bugün birini tutmak için niyet ettim ve 1 saat önce yine istemsiz bir şekilde kustum.
Umarım anlatmaya çalıştığımı anlamışsınızdır. Şimdi sizden ricam kendisi, eşi,dostu akrabası vs hoca olan kim varsa benim bu konuyu onlara da sorabilir mi. Bilgi toplamam lazım. Çünkü benim bu istem dışı kusup geri yutmam bir hastalıktan dolayı yani. Bunun net bir cevabını öğrenmem lazım.
Umarım beni anlamışsınızdır kızlar..cevapladı bekliyorum