0 oy
958 göst.
Diğer kategorisinde (4,171 puan) tarafından

Başlıkımdaaaa:)

41 Cevaplar

0 oy
(748 puan) tarafından

Yerim niye yemicem o yiyemez utanir bizden agzimdan dokulur falan die :P

-Reklam-
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Neden yemiyim  ki ayıp bisiy degil sonucta 
0 oy
tarafından
Yiyorum tabi ne var bunda 
0 oy
(140,595 puan) tarafından
yerim ac kalamam
0 oy
(9,676 puan) tarafından
Amann yerim banane :))

Ama yemeyen öyle kişiler de var
0 oy
tarafından
Biz kürdüz qnnem 30 sene dedemin ve babamdan bi buyuk amcamın yaninda yemedi ben türkülere gelin geldim bana sey sacma geliyordu simdi esimle diyarlarda gezip tanıyıp tanımadığımız erkeklerin yanında restoranlarda yiyoruz ama dinende babam sayılan kişinin yanında yemiyoruz qma üstlendi olsa kaynanama sordum yesem mi diye oda dedi yemekle terbiye olmaz o senin baban dedi yiyorum yani
(4,171 puan) tarafından
Bizde kürdüz canim   .. :)  annem türk ama hemşeresi babamin o yüzden o da bunları biliyo
0 oy
(8,585 puan) tarafından
Yerim tabiki neden yemicem 
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Yerim niye yemicem ki
0 oy
tarafından

Aç mı kalak kiiz:P

0 oy
tarafından
Bu soru yu soruyorsan büyük ihtimalle Doğu Anadolu yöresinden esinlesmis aklına gelmiş galiba orda adetler hayla ole
0 oy
(1,353 puan) tarafından
21. Yüzyıldan selamlar :) cevabım açık bence 
0 oy
(424 puan) tarafından
Sözlendiğmden beri hep yerim 
0 oy
(6,187 puan) tarafından
Aç mi kalcam banane o lardan :D
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Yerim çünkü neden yemeyeyim. Robot değilim ben şarj edilemem :))) hatta keyifle yerim tok olan karşımda acıkır yemek yer 
0 oy
(52,520 puan) tarafından
yerim tabi ☺️☺️☺️
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Rahmetli yaşadaydı da yaptığım her yemeği eline sağlık kızım deseydi de birlikte yeseydik çok severdi birlikte yiyelim içelim 
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Malesef bizde var bizim kayınpeder deli yersek napar aman bende tenezzül etmem de çoğu böyle gelenek var çoğunda kalkmış 
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Açsam yerim kralı gelse tanımam 
0 oy
tarafından

Yerim niye yemiyormuşum hemde öyle güzel yerim ki :D

0 oy
(1,340 puan) tarafından
Ooo hemde öküz gibi yerim kayınbabam rahmetli oldu ama o ölmeden once yerdik yemek hatta baba yemek ısmarla derdim sağolsun yemeğe götürürdü filan iyiydik yani şimdi kaynanamlar var hep beraber yeriz hatta kaynanam sofrayı kurunca ilk biz yiyelim ister hani onlardan tiksinirim filan diye bende oturun anne beraber yiyelim derim hep onlar bizim yediğimizi görmeden hayatta yemez

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 551 göst.
6 Nisan 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Kirazebru (598 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,531 göst.
26 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,429 soru

23,620,800 cevap

306,795 kullanıcı

...