0 oy
446 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlarrr inandigimdan değil de çevrem de çok denk gelmiş böyle çocukların arkası erkek oluyormuş

Var mı öyle olup arkası erkek olan. Merak ettim. Hurafe flan ama öğrenmek istedim yuzdeligi:D

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben de inanmam ama benim bebeklerimde vardi 3ü de erkek gerçekten doğrumu yoksa tesadüf mü bilmiyorum 
tarafından
Ben 2.de anlicam şuan yeni hamileyim ilk bebeğim erkek onda var bakacam arkasina :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim kizn arkdsi erkkti düştü bebeğim ve benim kız 1 erkk gidiyo 
0 oy
(2,047 puan) tarafından
Bi gün avm deyiz eşimi beklıyoruz lavaboya girdi yanıma kadın oturdu, aman ta uzaktan belli oluyor bunun damarı arkası kesin erkek :) bende nasip hayırlısı dedim, kızımınki de aşırı belirgin taaa uzaklardan görülür yani, :) ve arkası ne hadi bil bakalım:D
tarafından
Aaaa nasıl kız olur teyze yanılmış olamaz :D

Sağlıkla gelsin inşaallah bebeğin canım ❤ kız erkek farketmez hayırlı sağlıklı evlat olsun inşaallah
tarafından
Ay çok sevindim Allah şahit öncelik sağlıklı olması ama gönlüm aşırı kızdan yana öyle dedklernde çok üzüluorm:D
(2,047 puan) tarafından
Doğdu kuzularım teyzeleri biri 25 aylık biri 10 aylık ikisi de mahvedıyo beni Allah yokluklarını göstermesin tabi :) Rabbim sizinkileri de size bağışlasın insallah, kız cocugu cok baska yaa büyük olanın Annemm diye kosuyo sarılıyor :)
tarafından
Amin tatlım seninkileride bağışlasın benimki doğarsa araları 30 ay oluyor yine korkuyorum yapabilir miyim diye sizi tebrik ediyorum ama ne güzel:) kız çocuğu çok sevdirio kendisini ya bide kıyafetleri harika
tarafından
Ayy kız bebeklerden bahsetmeyin lütfen yok cilveli yok cici elbiseler falan canımız cekiyo olayan ne yapsın  :))))
Rabbim cumlemizin evladini sağlıklı hayırlı imanlı bir sekilde büyütmeyi nasip etsin inşaallah öperim kızlarınızı ❤
0 oy
(285 puan) tarafından
Benim oğlumda var kızıma hamileyim canım  banada gören öyle diyodu hastanede bitane kızla tanışmıştık oğlumun resmi vardı ekranda dedi burnunda noktami var dedim evet bı bakiyim dedi baktı yeşil olunca kız mavi olunca erkek olur bu yeşil kız olcak dedi bilmiyorum bakalm nasip dedim ama inanmadım tabiki şuan kızıma hamileyim ama o kızdan başkada hep oğlan dediler olcak hazırlıklı ol dediler hiç bisy atma dediler :)
tarafından
Anladım tatlım rengi mavi bizimki sanki tam dikkat etmedim ama aşırı belirgin. Bir kız bir erkek olsun ideal düşünmem uzun yıllar Allah takdir ederse. Ama öncelik sağlık bakalım hayırlısı:) buraya yazarım öğrendiğimde
0 oy
(2,480 puan) tarafından
Benim oğlumda da var şimdi hamileyim annemle ablam daha bebekken arkası erkek belli demişti gerçekten de öyle bir tane daha oğlum oluyor sağlıkla gelsin inşallah 
tarafından
Yüzde elli ihtimal zaten demek erkek olanlar benim etrafımda. Ama nasip bence ya . Sağlıklı olsunlar yeter herkesin sağlıkla hayırla gönlündeki olur inşallah
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Oğlumda vardı şimdi kız bekliyorum :) 
tarafından
Ay hayırla darısı bana. Sağlıklı olsunlar da inşallah:)
0 oy
tarafından
Bizde de var öyle şeyler; ))))  oğlumun vardı mavi çizgi şimdi kızım oldu ❤❤❤
tarafından
Allah bağışlasın tatlım darısı hayırla bize olsun ♥️♥️♥️
tarafından
Allah razi olsun cümleten inşallah.  Hayırlı evlat olsunlar vallla . 1 kız 1 erkek yeter diyom Rabbim olmayana versin inşallah
tarafından
Amin tatlım haklısın bende öyle olsun istiyorum her 2 meyveden de olsun. Yeterli diyorum. Rabbim olmayanlara versin dediğin gibi
tarafından
Valla bu devirde zordur bakmak. Onların her istediğini almaSam iyi eğitim vermsem olmaz yani 2 yeter. Bide doğum da çok zorluk cekiyom artik korkuyorum :)
0 oy
tarafından
Doğru canm bnm kardeşimin burnun kenarı vardı aynı çıktı bnm de var aynı 
tarafından
Bakalım tatlım ben heyecanla bekliyorum.isin şakası  sağlıklı olsun bakalım bizde ne cikicak:))
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Bizim kızda da var abimin kızında var arkadan ogln oldu acep tesadüf mü ki yoksa gerçek mi alla alla 
0 oy
tarafından
Ilk oglumda burun üstü mavi arkası arkek 

İkinci oğlumun daha belirgin bakalım arkasında ne olacak 

Uzun sürw istemyrm en az 10 yıl sonra 
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Benim var ve kız kardesim var:) hemde iki tarafta mavi damar gibi bir sey
tarafından
Sevindim kız istiyorum sağlıklı olması öncelikli tabi:)
0 oy
(940 puan) tarafından
Benim annem de der hatta benim var arkam erkek şimdi benim bir kizim var onda da var annem ikinci çocuk olursa erkek olacak diyor:)
tarafından
Hadi bakalım hayırlısı olsun:) genelde doğru oluyor ama istisna da oluyor tabi
(940 puan) tarafından
Ben uzun süre istemiyiruk bu bana yetti canım rabbim isteyenlere versin

İlgili sorular

+1 oy
28 cevap 406 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Shnnseda (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 548 göst.
1 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy