0 oy
185 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kizlar diyete basladim bugun 15 dakikalik da.lessie yaptim ama.3.mil falan yaziyo nette ne demek o yapanlar zayiflayanlar yardimci olun bana kurban bayramina kadar diyete ve spora devam edicem insallah yemiin ettim bozmucam diye:D 

Çok fazlam var coookkkk:(

5 Cevaplar

+1 oy
(454 puan) tarafından
45 dklik olanı yapın baya zayiflamistim o şekilde şuan geri aldım ama etkili oluyor 
tarafından
Yapicam inşaallah birden yuklenmek istemedim
-Reklam-
0 oy
(5,727 puan) tarafından
3 mil 3km yolda yürümüş gibi hareket yapıyorsun orda canım.. yani sen 15dkda 1 km'lik spor yaptin
tarafından
Iyiymis cnm:)
0 oy
(677 puan) tarafından
Once leslie 15 dakikalık yap sonra her hafta arttır haftaya leslie 2 mil yap 30 dakikalık daha sonraki haftada leslie 3 mile geçiş yap oda 45 dk.ama baktın zamanla terlemuyirsun başka sporlarda yap.leslie 3 mil yaptığında 4,5 km yürüyüşe denk geliyirmuş
tarafından
Terleme esafmani var muhtemdlen onu giyip yaptigimda terlerim
(677 puan) tarafından
Cnm eğer göbiş varsa streçle sar o bana çok iyi gelmişti bide ödem cayi yap eğer bebegin 8 aylıktan büyükse
tarafından
Yok kuzum 5 aylik oglum
Esofman da cok terletiyo cnm strecee gerek duymicam yani:)
0 oy
tarafından
Bnde 1 aydır yapiyorum 45 dakika olani bayağı ise yarıyor cnm göbeğim çok az kaldi
tarafından
Yaa darisi basima. Insallah :)
tarafından
Kaç kilosun cnm hedefin kac olmak ve neler yapiosun sporun yaninda
tarafından
Ekmek yemiyorum cnm sadece  1 dilim kahvaltıda yiyorum tam buğday ekmegi hamur işini paketli gidalari ve kizartmalari cikardim hayatimdan
Bolbol su iciyorum ve lessieye başladım cnm 94 kiloyum 70 olmak istiyorum Allahin izniyle 2 dogum cok kilo aldirdi bana cook:(
tarafından
Bnde 1 ay once 89 ile basladim cnm ve şimdilik iyi gidio sukur
tarafından
Ne kadar verdin cnm
0 oy
tarafından
Ne kadar fazla olabilirki ben 3 haftadir diyetteyim leslie cok sikilastiriyo ama hiç yapmak istemiyom yoksa daha çok zayıfladım 
tarafından
Ne ne kadar fazla olabilir
Ben istiyorum valla ise yarar umarım
tarafından
Kilon diyorum benimki kadar çok degildir yariyo canim ben 110 kiloyken yapiyordum ise yariyoru
tarafından
Benimde senden kalir yanim yok 94 kiloyum

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 146 göst.
5 Şubat 2024 Aile kategorisinde Meldaaaaa (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 194 göst.
21 Şubat 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 160 göst.
10 Eylül 2022 Aile kategorisinde aymira korkmaz (269 puan) tarafından soruldu