0 oy
372 göst.
Aile kategorisinde (190 puan) tarafından
Kızlar dün yazmıştım evden çıkmıyorum normalde dün de böyle post açmıştım zaten neyse bimden almamız gereken şeyler vardi bim e gittik arabadan indik elimde tel vardi esime dedim ki bnm cebim yok tel.i kendi cebine koysan olur mu dedim tamm dedi cebine koydu alışveriş yapmak için içeri girdik alışveriş yaptik arabanın yanına geldik eşimde cebinden arabanın anahtarını almak için benim tel.arabanin üstüne koydu o cebinden anahtarı aldı telefon arabanın üstünde kaldı eşyaları koyarken unuttu araba hareket edince yolda düşmüş eve geldik telefon yok eşim neden cebinde durmuyor diye bana tavır yaptı telefonu bişey olmamış olsaydı yaptırmam dedi çünkü telefonu koyacak cebin yok elinde taşıyorsun dedi kim haklı yalnız eşim arabanın üstünde unutan o kim suçlu

12 Cevaplar

+1 oy
(20,214 puan) tarafından
Arabaya koysaydin keske gecmis olsun ikinizde hakli degilsiniz bence
(190 puan) tarafından
Eşim de bana bunu söylüyor cebin yok diye ama arabanın üstünde o unuttu
(20,214 puan) tarafından
Sen arabada biraksaydin keske
(190 puan) tarafından
Keşke de bı an aklıma gelmedi
-Reklam-
0 oy
tarafından
O suçlu tabiki 
(190 puan) tarafından
Tabi ki de o suçlu beni suçlu yaptı
0 oy
tarafından
Esinin dalginligina gelmis ben olsam bi daha vermem 
(190 puan) tarafından
Vermeyecem ama ben suçlu oldum neymiş cebin yok diyor
0 oy
(12,776 puan) tarafından
Yani Çebi olmaya bilir insanın sen vermişsin o koymuş unutması insanlık hali tabiki ama cnm k bakma dustu benim yüzümden diye mahçup olması lazim bı şey olsa tele suç onda tabiki de sende suç yok 
(190 puan) tarafından
Haklısın da beni suçlu görüyor hala
(12,776 puan) tarafından
Hayır cnm hiç de suçlu değilsin bakma sen ona
(190 puan) tarafından
Bakmam bn ona bakarsam
0 oy
tarafından
Tipe bak bni mi düşürdüm hem suçlu hem güçlü taviz verme üste çıkmasn sna verdim sen düşürdün otur kendin ağla şimdi deee
(190 puan) tarafından
Hiç ağlayacak tıp yok suçlu benmisim diye tavir yapan da o küsen de o
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Evet onun dalginligina gelmiş ama eşinde biraz haklı madem öyle arabada biraksaydin.
(190 puan) tarafından
O an aklıma gelmedi cnm
0 oy
tarafından
Eşimle yorumladık canım seni eşim bir erkek olarak seni haklı buldu bende öyle:)) bencede haksız olan eşin 
(190 puan) tarafından
Haklı gibi görüyor kendini tavır yapıyor bana cebin yok her seferinde bana veriyon diyor bna tavır yapiyor
tarafından
Çantandamı yok canım sen en iyisi çantana koy bu arada telefonu buldunuz mu
(190 puan) tarafından
Bulduk sapasağlam otobüsçü bı amca bulmuş aradık amcayi adres verdi Gidip aldık saolsun adam iyiymiş amaa eşim evden giderken tel. Kayıp deyince bı hisimla çıkmıştı eşim
tarafından
İyi bari
0 oy
(7,096 puan) tarafından
Haksiz olan esin unutan o tavir yapan o ne alaaa yaa
(190 puan) tarafından
Dediği tek şey bana telefon elinde cebin yok koyan kendi araba da biraksaydin diyo tavır yapıyor
(7,096 puan) tarafından
Uste çıkıyor aklinda ters piskoloji
0 oy
tarafından

Cnm beni yanlış anlama ama. Bimede gitsem ufak bı çanta alırım yanıma kimliği mi egliyetimi kartımı telefonumun sıgacagi şekilde bişi çünkü erkekler gerçekten dalgın oluyor bizler kabul etmesekte erkekler bizden daha çok şey düşünüyor.  O yüzden bazı şeyleri kendimiz düşünüp. Takip etmemiz lazım 

(190 puan) tarafından
Cebin yok telefon elde alışverişe gidiyon diyo ama unutan arabanın üstünde kendisi
tarafından
Arabayla gittin cnm.  2 dakika arabada bırakabilirsiniz.
(190 puan) tarafından
Unuttum cnm
0 oy
tarafından
Eşin hatali ama eşya icin birbirinizi kırmayin
(190 puan) tarafından
Eşya ya pek değer vermiyor ama bu konuda suçlu beni görüyor koyan telefonu kendi suçlu benim bu yüzden tartışma oldu
tarafından
Olur oyle ya sen onu suclA diye o seni bastirmis
(190 puan) tarafından
Çok haklısın
0 oy
(1,997 puan) tarafından
Eşin haklı geldi bana çünkü senin tlfnun senin sorumluluğun hani bi eksiklik hissetmemiş adam elinde cebinde anahtarı kendi tlfn var tamam diye düşünmüş. Arabada biraksaymissiniz keşke 
(190 puan) tarafından
Dalginligima da geldi demiyor cebim yok bende ona verdim sen suçlusun diyor koyan kendi suçlu benim eksiklik ben hissetmedim taki eve gelene kadar
0 oy
tarafından
Bunun için tartışıp küsmeyin olan mala olsun ne olacak uygun fiyatlı bir telefon alırsınız durumunuz yoksa tuşlu alırsınız birbirinizi suçlamayın bence 
(190 puan) tarafından
Hiç almam dedi sanki bn arabanın üstünde unutmuşum gibi

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 453 göst.
19 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Birannelik89 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 372 göst.
10 Ekim 2024 Aile kategorisinde Miniminnaķ (3,232 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 767 göst.
25 Nisan 2024 Aile kategorisinde Birdilektut (1,299 puan) tarafından soruldu