0 oy
551 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Pasta yaptım kızlar başka ne yapabilirim evde hediye vs yapamam zaten 1 hafta geçti ben şimdi kutluyorum kusmustuk te kendisi ile pasta hazır yaptım

10 Cevaplar

+10 oy
(2,979 puan) tarafından

En İyi Cevap
Süslen püslen izlediğin kadınlara benzemiş miyim diye sor, bence değmez ne pastası boşver böyle adamlara birşey değmez 
tarafından
Pişman oldum şuan. Ama adam zaten rahat ki aşkım li canım li konuşuyor şimdi ne yapayım ben gerekeni de dedim bir daha görürsem hiç iyi şeyler olmaz giderim vs dedim yapmadım yapsam yaptım derim diyor girdim ama video hazırlamak için diyor ya tabiki inanmıyorum hala ama kafayı da yemek istemiyorum zaten 1 haftadır bilen bilir değişik duygular yaşıyorum napiyim ki yani uf tekrar kafam bulandı vallaha
(14,164 puan) tarafından
Ya kimse sana boşan demiyor canım ama pasta işi için bana erken geldi biraz daha böyle devam etmeliydi
tarafından
Keşke yapmasaydim bugün dedi ki benim de zoruma gitti doğum günümu kutlamadin ben ne olursa olsun yapardım vs dedi bende ksuura bakma yapamazdım vs dedim olsun canın sağolsun dedi bende mal gibi kalktım yaptım evde ne varsa
(14,164 puan) tarafından
Senin bileceğin iş
tarafından
Ok......
-Reklam-
0 oy
(29,474 puan) tarafından

Bilmem kiii ne seviyorsa onu yap

tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
Yağmur bebeğim senin hizzina yetişemiyorum sen eşini affettin mi görmedim postunu pasta aldığına şükretsin yanina hiç bsyde yapma
tarafından
Sabah post açmıştım affetmedim ama dün konuştuk ettik adam geldi öptü bilmem naptı bugün tekrar kusuyummu hala tavirliyim konuşmuyoruz bile şuan ama bosanmiyorum da napiyim
0 oy
tarafından
Benim eşim takılmaz öle şeye ya hiç bilemedim o yüzden sevdiği yemeği yap
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından

Masaya kuru güller mum koyabilirsin 

Böyle meze tarzı bir sofra kur :) yaprak sarması, rus salatası felan şık bir masa yeterli 
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Helal olsun ne ara affettin
tarafından
Sabah post açtım affetmedim ama napiyim ki
0 oy
tarafından
Kız pasta yeterde artar
tarafından
Sağol canım
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Canım sen inandın mı şimdi ona ?
tarafından
İnanmadım tabiki bunu belirttim de ama napiyim bosanmiyorum da ve dün konuştuk geldi öptü bilmem naptı şimdi tekrar ne diyebilirim ki tekrar kusuyum mu evet şuan hala mesafeliyim ama yapmak istedim
0 oy
tarafından
Pasta yeter de artar bile ona ki yerinde olsam onu bile yapmazdım kusura bakma cnm ama sen bilirsin 

Suçlu olan o kendini affetirseydi önce 
0 oy
(14,068 puan) tarafından

Yemek yap yemek :D

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 915 göst.
0 oy
17 cevap 772 göst.
13 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,070 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 679 göst.
17 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 197 göst.
13 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu

411,885 soru

12,399,519 cevap

44,364 kullanıcı

Kategoriler

...