0 oy
373 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Geçen kaynana yerde leke vardı sil dedi bnd bişe demedim sonra yukarıyi toplamaya çıktım baktım soylenio sözüm geçmio n desem yapmio bı yandanda silio a bnd dedim ane bn sna yapmicammi dedim burayı toplayıp yapcam dedim yukarıyi toplayıp öle silcektim zaten öle düşündüm sadece dile getirmedim bn suclumuyim şimdi kızlar n bilim beklese zaten silcem ha silmedim unutmuş olamazmiyim mesela yok bu dio sn bni dinlemion n dersem tersini yapion kalbinin kötü oldunu düşünüyorum artık gerçekten bu düşünceye de soktu bni artık bnide eleştirin kızlar suçum varsa söyleyin bnd diorum keşke aciklasaydim yukarı toplayip silcem die demedim die söz dinlemio oldum

19 Cevaplar

+1 oy
(478 puan) tarafından
Merhaba,

Silseydiniz keşke hemen ne olacak ki ? Hem dinlemişsiniz gibi olurdu hem bir iş azalırdı. Yok yere sorun çıkmasın bazen kendimizden ödün veriyoruz ama her konuda değil tabi. 
tarafından
Canm gerçekten silcektim ama yukarıyi yapıp öle sileyim die düşündüm bnd
(478 puan) tarafından
Eski insanlar hep dedikleri hemen yapılsın ister ne yapalım idare edicez
-Reklam-
0 oy
tarafından
Açıklama yapsan da söyleyecek bir şey bulurdu emin ol kimseye yaranamazsın onu anladım ben
tarafından
Orası öyle cnm ila bişe bulunuo
0 oy
tarafından
Gelin olunca mi bu kadar elini etegini cekiyor bu kadinlar yoksa yas aldiklari icin mi gozleri yemiyor isi gücü..

Bendeki de ayri bi tembel benim evimde elini surmez bir seye 
tarafından
Yok cnm ozmn oda iş yapıo sonra burda leke onuda sn sil dedi
0 oy
tarafından
O silse ne olcak kalp kırmaya degermi ev işi
tarafından
Oda iş yapmıştı cnm burayida sn sil demiş ti
0 oy
(5,913 puan) tarafından
Amannn salla kndi yapabilior ki kalkmis yapmis nie sana soyluoki herseyi biz mi ypcaz
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Sen onu silsen bu defa da oyalandi diger işleri bıraktı diye söylenirdi bitmez yani onların derdi
tarafından
Yani bncede ila can sikcak bişe cikardi
0 oy
(1,807 puan) tarafından
Halida leke olsa haliyi kendi evine götürür yıkar getirir o derece saolsun
tarafından
Allah razı olsun işte
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Bence açıklama yapsan da o işi yapsan da yine söylenecek söz bulurdu . Ben başta evine gidince ona sen otur ben toplarım der yapardım ama sonra noldu eşime dedi ki hiç birşeyin yapmıyor gelinlik neyini gördüm dedi şimdi evine gdşerim çayı bile ben koymam kendisi koyar bn  içmem zaten misafir gibi biir iki saat durur kalkarım ortalığını da toplamam hiç bişey de elimi sürmem yapınca da kıymet bilmiyorlar neden kendimi yorayım
tarafından
Snd haklısın bacm
0 oy
tarafından
Deseydin canım yukarı In işini halledip yaparım die 
tarafından
İşte n bilim cnm demedim
0 oy
tarafından
Canm o senin gibi düşünmez . Kaynanalar bisey dendi mi yapılsın ister . Sen de tamam anne burayı toplayıp silicem deseydin keşke. En azından o da yapacağını bilirdi . Bu şekilde beni takmiyor ne desem boş diye düşünüyor  
tarafından
Ama beklese zaten yapcaktim bn
tarafından
Soylemedigin için o öyle düşünmemiş
0 oy
tarafından
Aman bir leke değil mi iki dk silivereydin. Ben böyle ufak şeyleri hemen yapıyorum. Büyük şeyleri de olması gereken zamanda yapıyorum. 
tarafından
N bilim cnm ya yukarı toplayın öle yapayım die düşündüm bnd
0 oy
(12,666 puan) tarafından
Söyleseydin canım yukarıyı toplayıp silerim diye çok takılma bişi olmaz desin 
tarafından
Herşeye söylendi için takiom malesef
0 oy
(1,885 puan) tarafından
Demek ki eli kolu tutuyormuş kendisi silebiliyormus. Sana sil burrayi demesine gerek yokmuş.
0 oy
tarafından
Bence kadın haklı söylemen gerekirdi yukarıtı topatladıktan sonra sileyim desen belki böyle olmazdı
0 oy
tarafından
Bikitirdigi için ne derse duymamış gbi yapıyorum eşimde öyle yap bişey derse benim üzerime at dedi ama kayınpederim yani dedem istediği an yaparım ama hiç ağzında dili yok adamın kayna da tam tersi :)
0 oy
(11 puan) tarafından
Aaaaa kiz kaynanalarimiz kardeş galiba sende kendimi gordum
0 oy
(6,908 puan) tarafından
Bilemedim bn böyle şeylere gelemem kendi alır siler bna dmez
0 oy
(458 puan) tarafından
Genelde bişey istemez bişey istese dediğinde yaparım 
0 oy
(425 puan) tarafından
Kaynanam yok.