0 oy
513 göst.
Diğer kategorisinde (13,543 puan) tarafından
Ya ben çok gerginim ya siz :) deşarj olalım bence bacım ortam çok gerginnn

13 Cevaplar

0 oy
(2,350 puan) tarafından
Aynen öyle canım
(13,543 puan) tarafından
Kız kimseye kışt demem pişt demem bana bile ters yapıldı ya :)
(2,350 puan) tarafından
Benimle de uğraşan vr
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne oldu kiz hayırdır 
(13,543 puan) tarafından
Kız soru sormuşlar yorum yapmışım yanlış biliyormuşum olabilir kulum ben de insanları yanlış yönlendirme demiş biri :)) bana yaaa bana  bakıyorum post altlarına adap kaçmış oluyor o da canımı sıkıyor gittim bi kek çırptım rahatladım :)))
tarafından
Ahahahahah ayyy güldüm kiz deseydin yırtık dondan cikar gibi benim yaptığım yoruma atlmayin diye
(13,543 puan) tarafından
Ahhahs Dilnaz ya :) bi dahakine seni çağırcam yorum altına hakkından gel hepsinin
tarafından
Kiz çağır valla gelirim ben :D
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Ne oldu ki canım
(13,543 puan) tarafından
Kız soru sormuşlar yorum yapmışım yanlış biliyormuşum olabilir kulum ben de insanları yanlış yönlendirme demiş biri :)) bana yaaa bana  bakıyorum post altlarına adap kaçmış oluyor o da canımı sıkıyor gittim bi kek çırptım rahatladım :)))
(2,321 puan) tarafından
Oooo herkesin lafını ne takıyorsun kuzu salla
(13,543 puan) tarafından
Kız takmadan ziyade kimseye bi şey demem elimden geleni yaparım üşenmem yazar ederim  onu bile beğenmediler :))
(2,321 puan) tarafından
Allah napmasın seni gece gece güldürdün :))
0 oy
tarafından

Ne oldu ki ii:angel:

(13,543 puan) tarafından
tarafından
Aman takma kız işte öyle diyenleri asıl çırpmak lazım
0 oy
(45,019 puan) tarafından
Ne olduu :)).          
(13,543 puan) tarafından
(45,019 puan) tarafından
Ahahaha kek cirptin rahatladınmi :D
Aaa ayıp ettin şimdi bak buradakilerin bazıları uzman lar çok bilmişler sjsjsjsj aman yaa
(13,543 puan) tarafından
He ya dedim böyle olmayacak tartışmadan çıkam şuradan :) olan bizim yağ ile yumurtaya oldu yani :))
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Ne oldu canım hayırdır 
(13,543 puan) tarafından
Ay sen görmüşsün kuşum ya olacak iş mi bana ters ters konuşmuşlar :)
(1,292 puan) tarafından
Gördüm canım hatta yorum attım bence millet saldıracak yer bulamayınca sana saldırmış :)
(13,543 puan) tarafından
❤️ Aslansın sen ama sacunmuşsun beni
(1,292 puan) tarafından
Sende cansın canım benim ❤❤❤❤
0 oy
(1,805 puan) tarafından
Ne kaçırdık   ne oldu
(13,543 puan) tarafından
(1,805 puan) tarafından
Ohhh en güzel  meditasyonu yapmissin yarasın
0 oy
tarafından
Hayrolsun inşallah 
(13,543 puan) tarafından
tarafından
Boşver kuzum var öyleleri sanki kendileri çok biliyor, herkesin fikri var her konuda. banada denk geldi öyle
(13,543 puan) tarafından
Öyle valla kuşum her şeye terslemek de ne bileyim tuhaf yani
tarafından
Sanalda olsa kimseyi kırmak istemem ben, çoğu öyle değil canım naparsin
0 oy
tarafından

Ne oldu balım sana 

(13,543 puan) tarafından
Yarın az midesi şenlensin uşağımın kız sağol valla iyi geldi yazışmak :)
tarafından
Kızz neşelenmek istiyosan ahaa ben varım yaz bana işde neşen yerine gelsin hahaaaa :))
(13,543 puan) tarafından
İlaç gibi gacııı rahimoşşş kocan sana kurban ola kız valla ne güzel olumlu bakıyorsun birçok zaman :)
tarafından
İçimi bilsen öyle değil ama mutlu olmak zorundayım kendimi koyveremem gülüm ben güçlü olmalıyım ki evlatlarıma verimli olabileyim napalm herşey biz insanlar için herşey gelip geçici önemli olan evlatlarımızın mutluluğu zaten bundan sonra kocam bana sadık olmuş olmamış hiç umrum da değil yinede gülüyorum ahaahaaaaa:)
(13,543 puan) tarafından
Herkesin derdi var doğru canım benim. 3 küçük canavarın var maşallah onlara Allah güzel ömür yazsın gerisi mühim değil doğrusun
0 oy
tarafından

image

sakin bacım:D
(13,543 puan) tarafından
Ahhahshd şahanesin aklıma bu geldi benim de yazarken :)
0 oy
(12,521 puan) tarafından
    Noldu ki kız
(13,543 puan) tarafından
Yazdım kuşum bak yorumlara. Bana da ters yapan oldu ya şu sitede halbuki melek gibi gacıyım bence :)
0 oy
(29,571 puan) tarafından

Burayı takmayın nnnnnnnnnnn

(13,543 puan) tarafından
Kız benimki muhabbet olsun ne takması :) ama şaşırıyor insan görünce kek yaptım gel çay da var yiyelim
(29,571 puan) tarafından
Ahhah afiyet olsun cnm benim yerime de ye :)
0 oy
(138,328 puan) tarafından
gitme ortmenim daha kahve iccek ☺
(13,543 puan) tarafından
Sevdoş ne gitcem ya kek çırptım döndüm :))
(138,328 puan) tarafından
puuhahahaha ayy benim halen kalibim yok yaa hayrina biri bi kalip alsin bana valla baktim en ucuzu 30 euro 300 tl yakin kiyamadum paraya

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 238 göst.
20 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 820 göst.
+1 oy
7 cevap 328 göst.
1 Nisan 2023 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,396 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,422 göst.
11 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,119 soru

23,601,813 cevap

306,012 kullanıcı

...