0 oy
1,224 göst.
Diğer kategorisinde (1,633 puan) tarafından
Kizlar burda bazı kişilerde halen oluyor gerdek gecesinde baldızlar Kaynanalar gelinlerin yani na gidiyor geline gerdek kanını goster bize diyorlar valah bana geldiler  tersledim onları sizce doğu birşey mi  bana çok ayıp geliyor

44 Cevaplar

0 oy
(2,349 puan) tarafından
Vallahi kimseyi ilgilendirmez zaten benim kızlık zarim yoktu
(1,633 puan) tarafından
Benimde cnm  napican cahillerrrrr
(2,349 puan) tarafından
Eşimde olabilir dedi ve sorun etmedi cahil insanla ugrasilmaz
-Reklam-
0 oy
(81 puan) tarafından
Biz ilk kayinvalidemle birlikte oturuyorduk düğün bitti eve çıktık neyse eşim yatsı ezanına kadar gelmedi camiye götürmüşler arkadaşları ile birlikte oturmuşlar neyse akşam oldu herkes evde ben kendi odamdayim ama nasıl utanıyorum odaya biri geliyor biri gidiyor sâlak sâlak sorular soruyorlar neyse gece saat 10 oldu herkes gitti kaynanamla görümcem kaldi oturma odasına bir minder sermişler bir tane yastık koymuşlar çarşaf istediler ne çarşafı dedim? Gerdek çarşafı dedi yerin dibine girdim çarşafı aldılar gittiler serdiler neyse evde kimse kalmadi eşim geldi. Sinirimden oturup ağladım eşimde güya sakinlestiriyor. Neyse gece saat 3 kaynanam aradı (birlikte oldunuzmu leke geldimi?) Diye ay ben sinir krizi geçirdim telefonu elime aldım Leke gelmediyse orsbumu oluyorum dedim telefonu kapattı sabah oldu ben eşimle tek biz olacağız sanıyordum kapı çaldı tüm sülale yemin olsun 3 sofra kahvaltı hazırladım.... Ve herkes yüzüme bakıyordu hatırladıkça nefret ediyorum... 
(1,633 puan) tarafından
Ayyy kız yasa :) sendedemi oldu cnm sen oturma odasında mi yattın
(81 puan) tarafından
Maalesef adettenmis ne kadar ayıp yaa
0 oy
(1,252 puan) tarafından
Nive bakireler var evlenip 10 adamla aldatip eltiyle el ele verip kocaya kacan oncada cahillik edip evlenince gozunu harama kapayan yani namus iki bacak arasinda degil kafada dir bence 
(1,633 puan) tarafından
Evet cnm cahiller iste
0 oy
(3,551 puan) tarafından
Öyle cahil insanlarla işim  olmaz 
(1,633 puan) tarafından
Evet maalesef

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 449 göst.
4 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Bicirik1 (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 485 göst.
14 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,928 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 182 göst.
11 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 863 göst.

411,822 soru

12,397,457 cevap

44,259 kullanıcı

Kategoriler

...