0 oy
1,224 göst.
Diğer kategorisinde (1,633 puan) tarafından
Kizlar burda bazı kişilerde halen oluyor gerdek gecesinde baldızlar Kaynanalar gelinlerin yani na gidiyor geline gerdek kanını goster bize diyorlar valah bana geldiler  tersledim onları sizce doğu birşey mi  bana çok ayıp geliyor

44 Cevaplar

0 oy
(3,275 puan) tarafından
21.yy da hala böyle adetler şaşırıyorum yaa 
(1,633 puan) tarafından
Var daha maalesef
-Reklam-
0 oy
(1,886 puan) tarafından
Düğünden sonra  otelde kaldık ilk gece. Ertesi gün de uçağımız var balayına gidicez.  Sabah eşim kaynanamin evine gitti valizini almak için. Ben de hazrlanicam kahvaltıya gidicez en sonda kaynanamı görüp öyle yola çıkacaktık. Eşim gidince hemen sormuş tabiki sağolsun kaynana çarşafı. Benimki de heralde ağır konuştu orda hemen geldi yanıma geri otele, biz kimseyi görmeden çıktık yola. Tabi bı daha bana sormaya cesaret edemedi
(1,633 puan) tarafından
Ohhhhhhhhhhh canıma deysin cahiller ya tobe
(1,886 puan) tarafından
Valla eşim artık ne dediyse daha lafını bile acamadi. Yoksa beni bı şekilde çeker kenariya sorardı. zaten kuaföre gitmeden çantama kalktı gostere göstere çarşaf koydu. Ben ses etmedim o an kalabalık huzursuzluk çıkacak sustum. Sağolsun kociş sağlam vermiştir cevabını:)
(1,633 puan) tarafından
Ahahhhh :)
0 oy
(11,928 puan) tarafından
Bizde yok canım oyle ki eşim tarafı yapsaydı o carsafı var ya =D kan cıkmadıysa da cıkardı kesin o caraafa bulasırdı =))) bizde 1 hafta yeni evli aranmaz bile ne yapıyorsun denmez 6 ayda yeni evli in evinde hava kararınca durulmaz. Rahmetli ananem cok güderdi bunları. İlk hafta ne giderdi ne gönderirdi evlerine evliliğe alıssınlar derdi
(11,928 puan) tarafından
Annem 3 günü aramıstı da ne kızmıs anneme. Birde bizde oyle zart diye el opmeye filanda Gidilmez 1 hafta ne oglan evine ne kız evine. Gerci biz balayına gitmeden altınları tembihlemiştik götürdük o zman gördük ama
(1,633 puan) tarafından
Deme kizzzz :)
(11,928 puan) tarafından
Keske keske namus o kanda olsa artık insanların yüregi namussuz
(1,633 puan) tarafından
Aynen cnm valah bende daha 17  yaşındaydım gelmedi o kadar korktum araştırdım sonra rahatladı
(11,928 puan) tarafından
Millete ne hem. Allah korusun daha once birsey olmus bile olsa kocan kabul ettikten sonra kime ne demi
0 oy
(2,529 puan) tarafından
ne adeti ya yobazlik cahillik iğrençlik bu resmen
(1,633 puan) tarafından
Cahilce bir adet cnm evet haklısın
0 oy
(490 puan) tarafından
Valla burda bazı köylerde gündüz vakti düğün günü çarşafı ipe bile seriyorlarmş öyle anlatıldı.

Sende gel bak *** var deseydin sıçtım deseydin keşke. Cehalette son nokta.  
(1,633 puan) tarafından
Deme cnm ya hiç valah insan o an o kadar utanıyor düşünsene ben o zmn daha kadın bile olmadım gelmişler çarşaf istiyorlar ):
(490 puan) tarafından
Ben damat kapama denilen şeye bile karşıydım oldu olacak yatağa da yatırın. Valla kör zihniyet  anlatamam anlamazlar böyle geldi böyle gidecek malesef
0 oy
(557 puan) tarafından
Bnde oldu biz kutrlerde iğrenç bir gelenek kayın validem gelip aldı gece ve eltilerine ve gorumcem göstermiş sanki ne olmuş yani birde gururlaniyorlar allhim yaesimde bir şey olmaz dedi 
(2,493 puan) tarafından
Cahil herif tek kelimeyle cahil. Başın göğe erdi mi deseydin ya
(1,633 puan) tarafından
Ahhh keşke kovsaydin cnm yaaa
(557 puan) tarafından
İşte cnm yani bn eşimin 2. Karısıyim herkes diyormuş dul ile evlenmiş diye dalga geçmişler eşimle kaynanamda ağızlarını kapatmak için göstermiş guya
0 oy
(25,196 puan) tarafından
İğrenç yaa adet değil bu edepsizlik resmen 
(1,633 puan) tarafından
Evet cnm takendisi
0 oy
tarafından
Ooo gel de bana sor :( kayananm kapıya vurdu sabah   gençler sizi bekliyor mmm  eşim   kızdı gitti.sonra  görümcem geldi yalandan oralara baktı gördü gitti  ama bi   utandm kızardı m eşim hiç bir şey demedi 
(1,633 puan) tarafından
Ahahhhh kız güldüm valaahh
tarafından
Doğu tarafında var  böyle adet ler .. tabi  olmaz olsun böyle adet
0 oy
(11,219 puan) tarafından

Insanın midesi bulanır o kan görülür mü göstermedim diyen de olmadi eşim gördükten sonra başkasına gerek yok sonuçta onlar la girmiyor şeye 

Bizim köyde gelin görmeye gidilir oraya asarlar gelin isterse tabiki de asla yapmadım ben kaç defa gördüm öyle kanlı bez 
(1,633 puan) tarafından
Ayyy nefret cnm ya akiliymissin yapmadın ne saçmalık
(11,219 puan) tarafından
Yapmam ki benim şeyimden çıkan kandan başkasına ne cnm
0 oy
(1,502 puan) tarafından
Guya Müslüman ülkeyiz sapıklar bunlar 
(1,633 puan) tarafından
Cahillerrrrrr cnm hemde nasıl
0 oy
(788 puan) tarafından
Benim kan falan gelmedi ben namuss.uz muyum simdi :D gerçekten şunların hala konuşuluyor olduğuna İnanamıyorum ya. Kiminin doğumda gelir kiminin esnektir hiç gelmez  yada kimi önceden ilişki yasamistir bu kimi ilgilendirir? Kaynanaya baldıza ne Allah aşkına benim kanımdan
(1,633 puan) tarafından
Evet cnm benim de gelmedi gelseydide  gostermezdim hayatta manyaklar
0 oy
(1,447 puan) tarafından
Cahiller yaa insanlar 
(1,633 puan) tarafından
Evet canım
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Bızde yok eve bırakılır herkez evine Bi damat kaldırma olur gençler cama taş atar seslenirler ama artık heryer yabancı kimse ses çekmek zorunda değil oyuzden oda olmuyor valla biz ilk gece kankilerle kahve içtik oturduk sabaha kadr sabahta balayına gitmiştik ☺️☺️☺️☺️☺️
(1,633 puan) tarafından
Ayyy ne güzel
(4,060 puan) tarafından
Gittim yeride bilmiyordum valla ☺️❣️
0 oy
(10,468 puan) tarafından
Ne kaynanam ne gorumcem sormadılar bile lafı dahi geçmedi..

Salondan çıktık evimize geldik eşimle benden başka kimse yoktu oyle şey olsa da eşim karşı çıkardı zaten..
(1,633 puan) tarafından
En iyi cnm
0 oy
(402 puan) tarafından
Cok sacma birsey bizde de soran olmadı
(1,633 puan) tarafından
Evet canım
0 oy
(8,581 puan) tarafından
Hayr asla olamaz ki
(1,633 puan) tarafından
En iyisi
0 oy
tarafından
Benimki istemişti ama ben kaçarak evlendim millet bilsin diye demişlerdi bende dedim millete ne falan baya kavga etmiştim. Eşimde dedi gelsin gelmesin benim karim kimseyi ilgilendirmez dedi ben evlenmişim kimsede karışmasın falan öyle olmustu
(1,633 puan) tarafından
Helal eşine cmm
tarafından
Öyle valla tam bir cahillik böyle seyler
0 oy
tarafından
Kanla bilmem neyle hıııc alakası yok esnek olabilir kızlık zarı ozaman orusbu mu olunuyor kaynanam gece 3 te mesaj atmıştı napiyorsunuz diye lüzumsuz sabah 7 de gelin demişti 
(1,633 puan) tarafından
Evet cnm öyle olmuştu bende
0 oy
(14,068 puan) tarafından

Halen var ama olmaması lazım eşi görmüşse tamamdır diğerleri neyi merak ediyor ki :ninja:

(1,633 puan) tarafından
Manyaklar da cnm
0 oy
(133 puan) tarafından
Ayyyy ne saçma bir gelenek bana yapılmadı ama yapılmasına da izin vermezdim kimene benim kanımdan eşim beni bildikten sonra kimseyi ilgilendirmez çok eskilerden olan birşeyama bence hiç te dogru degil tabi eskiler yaparmış
(1,633 puan) tarafından
Var daha cnm halen maalesef

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 449 göst.
4 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Bicirik1 (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 485 göst.
14 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,928 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 182 göst.
11 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 863 göst.

411,822 soru

12,397,457 cevap

44,259 kullanıcı

Kategoriler

...