Benmkinin gününü kimse blemyor :)) doğum kagidinda 38+5 yazyor doktorum 39+2 dyor adet tarihime gore de 40+3 :)))
Ben normal doğumda ısrarcı oldum kistlerim vardi normal doğum yaparsam %90 tekrarlamnayacagi söylendi bide yapablyorsam nedn yapmym dedm. Sbah 6 da yatisim yapildi suni sanci verlmeye baslandi bu arada 3 cm aciklgm var 2.5 hafta önce nisanm geldi bebek hala yok... neyse sanci verlyor ama bunye hssetmyor agri esigim yuksek dye doktor geldi bir igne yapicam ağrı eşiğin düşecek vs dedi tnm dedm yaptılar 2 3 igne artk ne vardı blmyorum :) bendr gene tik yok acilma oluyor 5 cm oldu saat 1 de neyse sancıyı kestiler 1 2 yudum su ic çubuk kraker ye dedi doktor tmm dedm yedim gel epidural takalım sana o kadar iğne yaptk etkisi doğum sirasnda olursa baylma yasayblrsnn vakum veya sezeryan a doneblr dedi tmm dedm yap epidurali. Taktilar belime eger cok kötü olursam igneyi hemen vuracaklardı once bitane igne vurdular kimildama 5 10 dk dendi ben bir uyumuşum :))) panil atak hastasym ama ne atak ne heyecan bsey yok sakinleştiricide yapılmış neyse uyandm ebe dyor agrn var mi hayr dyorm sancm var ama hssetmyorm yani adet sancisi gbi böyle dayanlmaz olursa soyle igne vurucam dedi. Bir ara artk suni sanci yüzünden istfra ettm buda açılmayı kolaylastrdi en son 10 cm oldu dedm bebek gelyor :)) kabızsin ve ikiniyorsun böyle bi degisik agri olur col afedersn. Oyle bir ağrıydı cok komik ikinmaya calsyordm esimde yurutuyor beni:) odaya geç bebek gelyor acildi iyicr dedm elinde olsa kucagina alcak odaya götrcek nasil heyecanlandi... 5 te grdm dogmhaneye 5.15te cirkinler cirkini kizim dunyaya geldi cok kolay oldy dogumum Allah herkese böyle kolay dogumlar nasip etsin insallah