0 oy
577 göst.
Diğer kategorisinde (210 puan) tarafından
Hanımlar komşunun bebeği aç diye bir post vardı kaynanası kocası yemek vermesine izin vermiyormuş baktım post soruyu soran tarafından gizlendi diyor onu arıyorum nerdeki

6 Cevaplar

0 oy
(50 puan) tarafından
Ecet bende görmüştüm niye gizlendiki 
(210 puan) tarafından
Özelden yazdı baana burda kadın görünümlü erkek şahsiyetler iğrenç tekliflerde bulunmuş ondan gizlemiş iğrenç iğrenç sorular öylelerine etek giydirip aramıza öyle almak lazım
(216 puan) tarafından
Sözde benden yardım diye adres istediler tam ama kadın kilosu kaç açık mı kapalı mı beyaz tenli mi yani bu kadar olmaz
(50 puan) tarafından
Ne gibi anlamadım canım
(50 puan) tarafından
Ayy resmen yok artık daha neler be işleri var burda o ahlaksızların
(210 puan) tarafından
Yani balım kadınla ilgili kapalı mı açık mı kilolumu falan bu tarz şeyler ne alakadar eder yardım etmek için böyle şeylere ne gerek var napcan kiloluysa yada açıksa yardım etmicen mi amacı farklı soruların
(216 puan) tarafından
Allah belalarını versin böyle bir durumdan bile istifade etmem istediler şerefsizler kızlar dikkat edin
(50 puan) tarafından
Allah ıslah etsin diyorum başkada birşey diyemiyorum
(210 puan) tarafından
Amin inşallah canım
(50 puan) tarafından
Ne diyim valla şakkınım
(43 puan) tarafından
Sen ne yalancıminsansın beee nheeer yazna kişi sna ayazıklar olsun sana kim erkek şahsiyetsli yazdı yazan sana bedim beeee üç yane çocuğım var beniö ben sana ne yizaman açık tenlimi kadın yazdım ben sana kadın kapalımı açıkmı  kaç kilo derken  kadına tesettürmi açıkmı kıyafet getiröek için sordum yazıklar olsun beeee. Yeminle geceee ne üüzldüm bebek aç diye postu görğnce yakın otuueyorım diye hemen eşimle bil hal çaresine bakalım dedik bebek arabası beşik kıyafet erxak giysi diye sen varya asıl sneşn açtıpın post yalan burda gece gece hsekeain hakkına girdin üzdün aç bebek şöyle böyle diye yazdın kalkmış başkalarına erkek yazdı diyoraun ben kadın beee kadın yemeşn ederim nasıl üzüldüm anlatamam.
(43 puan) tarafından
Sen böyle yalan konurlen başkalarınıda işin içine çekip üç çocuk annesini ******** hakaretler yazdırıyorsun senki kimsin benşm hakkımda böyle ön yargıya varıyorsun içim parçalandı bemim yaaa  benşmde 8 aylık bebeğim var öadem bırası okadar kötğ insnalar kötü senin yazdıklarına kşm inanıuor senşn yazdığın herşeyin bende kaydı var ben nerde beyaz tenli yazmışım erkekmişim ben hiç kşmseye hakkımı helal etmiyorum yazıklar olsummm
(5,406 puan) tarafından
Şaka gibisiniz. Kadın ne söylemiş ne anlamışsınız. Ben zaten burda yardım isteyenlere güvenmiyorum bu yüzden Şans sen de boşver.  Bir daha kimseye de yardim teklif etme bu gibiler yüzünden gerçekten yardıma ihtiyacı olanlara da yardim edilmiyor.
(43 puan) tarafından
Canım yemşn ederim üzüntüden uykum kaçtı şuan bebek aç diye okuyumca postı dedim  yazım eşşmde yanımdaydı bahsettim dediki hatun gerçekse bu yazılanlar el atalım bir baktom küçük k çekmece  dedim avcılarda yım ıspartakule çocuklarımın herşeyi duruyor sitede yaşıyorum  bir sürü hardım para toplayım yardım ederiz diye düşündük ben asla Rabbim yukarıda açık beyaz tenli diye ağzımdan öyle birşey çıkmadı sadcee giysi koyafet yardıöı ben aynı şekilde kça çocupu var omalrımda gaşımı kilosunu yaz dedim böyle bşr kalp kırıklığı asla beklemiyordum madem korkuyor benden erkekmişim olis çağırsalardı yardımları vererene kadar bebek açlıktan aplıyor sesine dayanamıyorum yazmıltı ben nasıl uyurum dedim çook üzgünim şuan içimdeki tertemiz düşüncelerimi yerrle bir ettiler ben o poatun ualan olduğunu düşünüyorım bir arkadaş daha yazdı yemek yardım için kendi dertlerinş anlatıyormuş bu nheeer denşlen kişi asıl kendisi yalancı  burfa gece gece herkesi üzdü ben hakkımımhelal etmiyorum benşm için burda bilip bilmeden şwrefsiz yazan kişşlere.
(1,221 puan) tarafından
Bu şeref yoksunu erkeklerin burda işi ne yaa erkek değil bunlar yaratıklar Allah ıslah etsin
(1,221 puan) tarafından
Ayy yazık yaa ben de pek inanmak istemedim o yazan kişi aynı seyleri tekrar edip duruyordu sürekli yardım edelim diyince fln da yazmıyodu hemen
(476 puan) tarafından
Yaaa bu insanlar ne tuhaf yaa günahına girmek istemem ama eger senn yardıma ihtiyacın varsa bnm ihtiyacın var de neden başkalarını araya katıpta yardım istiyorsun artık burda yardım postlarına da inanmıyorum
(210 puan) tarafından
Ayy sans kusura bakma özelden böyle böyle yazdı erkek var deyince özür dilerim
(210 puan) tarafından
Bana özelden yazınca eşimin marketi var erzak yardımı yapabiliriz dedim oda kadın yardım istemedi ki yazdı
(43 puan) tarafından
Bie tabak yemeğe muhtaç insan yardımı kabul eder canım postu açan kişi yalancı burda bizim duygularımızı sömürüyor
(43 puan) tarafından
Canım inanmayın böyle insnalara lütvem onşara inanıp bırda hakkımoza giriyorsunuz evet erkeklwrde olabilir ama ben erkek değilim  yargılamadan önce düşünün bu kadar basit değil günah almak böyle olmamalı hamgi insan bebek aç diyince yardım etmek istemez.
(210 puan) tarafından
Haklısın gülüm afedersin sabah senin yorumları okuyunca anladım
-Reklam-
0 oy
(874 puan) tarafından
Gizledi kadının birine erkek diyor. Bana da özelden yazmış fitre vereceksen yaz diye nerden bileyim kendine almiycagini kadının bilgilerini de vermiyor sorana da erkek diyor
(43 puan) tarafından
Sakın verme canım o kadın yalancı
0 oy
tarafından

Yalan söylüyo bence böyle insanlara neden inanırsınız ki anlam veremiyorum ben bide çekinmeden fitre paralarınızı bana verin demiş yardım istediği kadını tanımadan etmeden vermeyin belkide hiç yok öyle bir kadın insanın hayal gücü çok geniştir hemen bir yalan uydurabilir özellikle fitre gibi güzel bir niyeti lütfen gözünüz görmeden vermeyin size tavsiyem 

(43 puan) tarafından
Kesinlikle canım benide erkek demiş saktekar nasıl günahına girdi sapıklık hapıyor nelwr yazoypr demiş burda herkese yazıklar olsun hakkıma girdi nasıl üzüldüm bebek aç filan diyince nasıl insanlar varya
0 oy
(476 puan) tarafından
Belkş kocası falan görür diye gizlemştir 
(43 puan) tarafından
Hayıır canım o kadın yalancı bizde yardımcı olmak istedik bizede erkek demiş  biz sapıklık yapacakmışız ne günlere kaldık Allahıö sakın inanamayın
0 oy
(940 puan) tarafından
Biz şans hanımla akşam özelden konuştuk ben de adres istedim yemek gonderim diye vermedi yarın gonderim dedim vermedi bana kaynanasını anlatıyor aynı şeyleri  yazıyor 

Dün 4 e kadar uyumadım bugün mal gibiyim başım çatlıyor hak bu 

Kadının eşi bir postunda camiye 20 bin yardım da bulunmuş böyle bir adam bir bebeğin çığlığını nasıl duymaz 

Hakkımı helal etmiyorum bu kadına doğruysa adresi verecektin o çocuk ve ailesi karnı doyacaktı ayıp olurmuş 
(940 puan) tarafından
Kocanın ve kaynaninda hakkına gidiyorsunuz emin olun
Akşam eşimi dayanamayıp uyandırdım noldu hatun zumraya mı birşey oldu dedi yok dedim böyle böyle
Dedi yarın bir arkadaş var hanımıyla gitsin canım görsün tamam canım dedim
Eşime de rezil oldum
Canım sen çok safsın dedi güldü bana :)))
0 oy
tarafından
Görmedim o postu ben 
(940 puan) tarafından
Iyi ki görmedin dengem şaştı
tarafından
Yalandır belki ya güvenemiyorsun ki
(940 puan) tarafından
Yalan zaten

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 620 göst.