0 oy
599 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar ben evliyim abim nişanlı gelinimize bi görümce olarak bohça hediyelik birleyler koymak istiyorum neler koyabilirim her türlü fikrinize açığım :)

15 Cevaplar

0 oy
(4,876 puan) tarafından

Seccade seti 

Şık bi runner set 

Nevresim pike  takımı .

Eşofman takım terlik 

Makyaj malzemesi 

Gecelik :)) 
tarafından
Teşekkür ederim :)
(4,876 puan) tarafından
Rica ederim :))
tarafından
Evet arkadasın yazdıkları olbılır
-Reklam-
0 oy
(164,097 puan) tarafından

lif 

patik

şal

bone

dantelli havlu 

islemeli tulbentler

seksi ic camasiri:)

ustu tuylu ilk gece terligi :D

gunluk giyim

tarafından
Teşekkür ederimm:))
(164,097 puan) tarafından
belese gittim bee bi bohca yapanim olmadi
tarafından
düzenlendi
Al benden de o kadar canım ..insan nişanlıyken ufak tefek te olsa bekliyor tek gelinimiz ben de bir görümceyim isterim ki hiçbirşeyde gönlü kalmasın elimden geleni yapmak isterim ailemin yaptıgı ayrı bekar olsam birşey değil ama evliyim ayrıyım ailemden şahsi olarak gerekli diye düşünüyorum  :)
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Mutlaka gecelik ve sabahlık ☺☺☺☺
tarafından
Teşekkür ederim :))
0 oy
(966 puan) tarafından
Etek gömlek

iç çamaşırı

ev terliği 

Eşarp yazma örtü tarzı biseyler 

Lif patik seccade namazlık bunlardan seç beğen koy :)
tarafından
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Namazlık havlu yemeni patik iç çamaşırı lif terlik ayakkabı çanta battaniye bütçe varsa yemek takımı ya da kahvaltı takımı ikisinden biri. Küçük seyler en az 10 tane namazlık iki tane. Yani bizde en az bu kadar gider
tarafından
0 oy
tarafından

Gecelik olmazsa olmaz :)

Makyaj malzemesi

Tayt askılı

Sütyen kilot takımı

Babet çorabı

Ev terliği

Havluyu falan herkes götürür sen görümce sin değişik şeyler götür sevdir kendini arkadan dedikodunu etmesin :))))))) 

tarafından
Ahaha inşallah canım :)) valla karakteriyle alakalıdır ben gönlümden geçeni yapayım da konuşursa da onun ayıbı olsun ne diyeyim :)
0 oy
(2,528 puan) tarafından
canım bence öyle dedikleri gibi sexy gecelikmiş fanzati camasirmis öyle şeyler koyma annen zaten gelin bohçası diye koyacak onları.. Sen bir takım alt üst kutulu çamaşır koy bi takım elbise koy nasıl giyiniyorsa.. babet koy eğer misafirlikte ayakkabı falan giyiyorsa giymezse terlik koy.. Seccade tülbent tesbih üçlüsü koy.. yeter bence 
tarafından
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Terlik 

Nevresim takımı 

Ayna seti ,makyaj ,lif,oyalı yazma 

Seccade 

Parfüm 

Şık bir sabahlık 

Bir sürü ıvır zıvır var sonuçta gorumcesin bohcan şık ve gösterişli olmalı 
tarafından
Teşekkür ederimm:)  ben de öyle istiyorum tek gelinimiz ve tek görümceyim böyle şeyler önemlidir :)
0 oy
(395 puan) tarafından

Ben çeyiz olarak şey isterdim lif başörtü ama şal şeklinde dantelli olanlardan Mevlüt’te falan takıyorlar ya çok asil duruyor iç çamaşırı seti gecelik sabahlık seti bornoz seti tarak seti makyaj seti seccade patik değilde panduf kurdeleli babet  şeklinde olanlardan yeni nesil şeyler isterdim :)

tarafından
İstediğin gibi olsun inşaallah senin de herşey teşekkür ederim :))
0 oy
tarafından
Lif 

Yazma 

Havlu

Patik

Çorap 

Miktarı sana kalmış
tarafından
0 oy
(6,849 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

Taze yaptık bohca vala. 

Kadife seccade seti 

Tespih

Havlu 

Eşarp 

Patik 

Lif 

Pike takimi 

Nevresim takımı . Foto atimmi bohçaları :D

tarafından
Olur canım bana da fikir olur :))
(6,849 puan) tarafından
Ben süsledim el emeği :)
tarafından
Çok güzel canım eline sağlık..bu sanırım erkek tarafından kız tarafına giden gelin bohcası bundan hariç ben şahsi olarak ayrı hediyelik bir bohca hazrlamak istiyorum :)
(6,849 puan) tarafından
Aynen Cnm
0 oy
tarafından
gorumce geline bohca yapmaz aile bohcasi olur canim onla da alisverise gittiginde aldiklarini koyarsin.. sen jest yapacaksan ayrica bir tulbent, havlu, cetik, lif, nevresim takimi gibi bisi alabilirsin
tarafından
Nişan bohça alışverişi ayrı canım ben evliyim ve ailemden ayrıyım kendim hediye olarak koymak istiyorum gönlümden geçti basit birşey de olsun istemiyorum tek gelinimiz ve ben de tek görümceyim nişanlıyken insan merak ediyor böyle seylere :)
tarafından
aynn agir bisi istiyorsan dantelli falan nevresim takimlari ya da pike takimlari yaptiriyorlar onlar cok agir ve guzel sahsen bana yapsalardi hosuma giderdi tabi digerlerini de icine ekleyebilirsin
tarafından
0 oy
tarafından

Kıyafet koyabilirsin,iç çamaşır mutlaka olmalı nevresim takımi terlik ama kullanışlı terlik öyle gidip topuklu alma

:) makyaj malzemesi koyma zaten onu annen koyucak.  Havlu lif patik ayrica parfümde koy guzel olur
tarafından
Teşekkür ederim:))
tarafından
Rica ederim :))
0 oy
tarafından
Havlu ésarp patik ten çorap iç çamaşırı  takimi bir çanta ayakkabı güzel bir üst alt takım ben olsam böyle yapardım
tarafından
Teşekkür ederimm:)
tarafından
Rica ederim
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Bence çeyizlik şeyler değilde,pjama takımı terlik iç çamaşır,Güzel bi bluz kapalı ise eşarp,çorap hani kullanacağı şeyler çeyizlik eşyalar kaldırılıp bi kenara koyuluyor. Kullandıkça hatırlanacak şeyler almalısın bence
tarafından
Bu da güzel bir fikir teşekkür ederim :))

İlgili sorular

0 oy
75 cevap 2,395 göst.
27 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hanifemm (1,493 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,010 soru

24,409,070 cevap

350,770 kullanıcı

...