0 oy
142 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
biz mutfak alışverişini aylık yaparız aylık maaş giriyor çünkü eve geri kalan pazar alışveriş kahvaltı bittikçe alırız tek tük 

şuan ramazan bir ay ya bir ay eve maaş gelene kadar idare etmek gerekiyor yani şöyle ramazan alışverişi yaptık biraz ama yetmez diye düşünüyorum bonun haricinde evde sürekli yemeklik biseyler olması lazım malûm her gün yemek yapmak lazım 

diyorum biraz içli köfte harcı yapıp buzluğa atayım 

sarma sarayım başka nohut kuru fasulye var tavuk kıyma da var biraz ekstra neler koya bilirim evde olan malzemeler pratik yemeğim olsun sürekli mantı iki üç pişirimlik yapacağım başka neler ola bilir evde yapa bilecegim yemeklik

5 Cevaplar

0 oy
(8,585 puan) tarafından
Dolma biber de koy
tarafından
tamam çok sağol
-Reklam-
0 oy
(1,741 puan) tarafından
Manti  ve pogaca yapip atabilirsin cnm buzluga 
(1,741 puan) tarafından
Manti da yazmissin sonradan okudum :))) patlican kizart at tum kolay olur cikarip karniyarik yapip atarsin firina
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Sahurda yemeye buzluğa poğaça börek falan atabilirsin meyvelerden de at bence tabi her meyve atılmaz atilabilceklerden işte onun dışında lahana sarması dolmalık patlıcan hazırlayıp atabilirsin yeşil fasulye olabilir musakka atabilirsin ben hiç denemedim ama musakkayi yapıp atanlar varmış 
0 oy
(2,140 puan) tarafından
Ben kendi yaptıklarımı yapacaklarımi söylüyorum canım belki fikir olur hem sahura hem iftara kolaylık oluyor bazen yorgun olunca çıkartıyorum yanına bi çorba tamamdir. 

Içli köfte,sarma dolma,mantı,1 tepsi tepsi böreği, sigara boregi,lahmacun,nohut,fasulye, kurabiye tatlı tuzlu, kek, 
0 oy
tarafından
Ben menemenklik biberleri dograyip koyuyorm hemen menenen yapmak icin gzl oluyo. Dolma biberleri kizartip koyarm kizartincw dolma biber daha gzl oluyor  bakla bamya koyarm 

İlgili sorular

+2 oy
13 cevap 529 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sunehriiii (1,830 puan) tarafından soruldu
+1 oy
54 cevap 2,497 göst.
0 oy
2 cevap 67 göst.
4 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Fatocan4545 (1,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 700 göst.
26 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayanuogivufych (10 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,296 soru

23,678,012 cevap

310,055 kullanıcı

...