Bugün de hep kocamdan bahsetmemi gerektirecek şeyler oluyor
ben dünden razıyım zaten
))
Ben de 7 yıl evli kaldım boşandım 1 oğlum var 7 yıl bekar kaldım geçen yaz evlendim. Eşimin ilki ve çook kıymetlisiyim oğlum da öyle
)) şimdi Bi de kız bekliyoruz gelecek ay. Daha büyük daha eğlenen daha mutlu bir aile olacağız. Allahıma sonsuz şükür onu karşıma çıkardı. Kendime dair hayattan umudumu kesmişken yani her şeyi sadece oğlum için yapıp kendim için bir aynaya bile bakmazken beni hayata ve aşka tekrar inandırdı. İlk tanışmamızdan 5 yıl sonraya özel olarak görüşmek 1.buçuk yıl sonraya da evlilik nasip oldu. Ailesi ile de aram çok iyi
hepsi beni de oğlumu da çok sever
biz sürekli birbirimize şakadan evlenme teklifi ederdik. Evlendik hala ediyoruz sanki birbirimizi ilk defa görüyor gibi sarkıntılık filan ediyoruz aramızda küçük bir oyunyani bu
geçen yine bunu yaparken yazdığı cevaba mutluluktan ağladığımı söylemedim çünkü artık mutluluktan dahi olsa ağlamamı istemiyor ❤️❤️
Allah size de daha büyük mutluluklar nasip etsin. Herkese evinde huzur nasip etsin. Evde huzur olmayınca nasıl olunuyor çok iyi biliyorum ben o yüzden bu huzurun kıymetini bilmeye çalışıyorum
(müşteri varken kısa kısa yazıyor hep :))