+1 oy
884 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ben evlenmeden önce hep yorgun bitkindim ev işi yapılacak diye annem benimle kavga ederdi sabahları yataktan zor kalkardim geceleri iş yapanlara hayret ederdim saatlerce ev temizleyenlere yok artık bunlarda abartıyor derdim taaakiii evlenene kadar :D 

Evlendikten sonra paldır küldür yataktan kalkmaya başladım mecburiyetten sanırım 

Hergun temizlik yapmaya başladım annem bu seferde yeter gari otur artık diye kavga ediyor benimle:D 

Gece evi toplamadan yatmaz gecenin 2-3 ünde bulaşık yikar oldum elektrikli süpürgeyi elime geçirmeyeyim yakasını bırakamıyorum evelAllah :D:angel:

38 Cevaplar

0 oy
(4,227 puan) tarafından
Ben bekarken çok yapardım o yüzden üzerimde bi bıkkınlık var sanırım öyle bayıla bayıla yapmıyorum sürekli erteliyorum işlerimi rahatlıkta sanırım inşallah bebiş olunca düzene girer 
tarafından
Bizim.cogu şeyi annem yapardı Allah var
(4,227 puan) tarafından
Valla ben çok yardım ederdim hemde çalışıyordum evlenince çıktım 6 sene bir fiil çalıştım sanırım yılların yorgunluğunu atıyorum :D
tarafından
En iyisi yatmak ohh:D
(4,227 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum :DDD
-Reklam-
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Bekarken ne yapsam yaranamazdim ise gider gelir kardesine bakardim bide ne gezmeme izin vardi ne kafa dinlememe uyusam laf yani zordu 

Evlendim cocuktan once bol bol uyudum evimi temizledim esim uygun olunca gezdikte ayagimi uzatıp su da istedim esimden kavgalarimiz da oluyor elbet ama daha fok el ustundeyim ve yaptigim is görünüyor çok şükür 

Diğer konuda bejarkrn titizdim asiri degildi şimdi biraz daha fazla :)
(4,227 puan) tarafından
Annem derdi sağ olsun hiç inkar etmezdi o konuda değilde böyle gezme tozma konusunda hep ksııtlandım ne zaman elim ekmek tuttu izin almayı bırakıp haber vermeye geçtim şükür :D şimdi de eşim sağ olsun hiç karışmaz o evdeyken bile arkadaşlarıma gidebilirim hemde der ben evdeyken git de seni götürürüm otobüslerde rezillik çekme diye Allah razı olsun :))
(7,786 puan) tarafından
İse giderdim erken ciktigim halde arkadasimla durmama kizarlardi kardesine bak tarlaya gitcez diye bide erkek kardesim var eve sabah ezani geldigini bilirim.... Yani basit is yapardim ama 5 kurus almazdım onlardan
(4,227 puan) tarafından
Ah canım ya boşverelim artık en iyisi geçmişi biz evlatlarımızı kendi eksikliklerimizle büyütmeyelim inşallah ❤️
(7,786 puan) tarafından
Oyle canim yine ee iyi ki varlar rabbim yokluklarini gostermesin onların dogrusu da o yoksa kim uster evladı üzülsün..
(4,227 puan) tarafından
Tabi ki canım aynen öyle ne gördülerse onu öğrettiler ama artık devir de nesil de değişiyo Allah'ım bizlere gördüklerimizle beraber olması gerekenleri de öğretip daha bilinçli nesiller yetiştirmeyi nasip etsin inşallah ❤️
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Söyle düşündüm de ben nerdeyse hiç ailemle yaşamadım bi ilkokulda ailemin yanındaydım sonra lisede yurtta kaldım üniversitede kirada durdum sonra iş hayatı falan sonra evlendim gezdim tozdum  şimdi evlilik hayatına hala alışamadım maalesef 
tarafından
Ne kadar oldu evleneli
(1,292 puan) tarafından
4 sene
tarafından
Bayağı da olmuş
(1,292 puan) tarafından
Evet ama bu benden kaynaklı bisey yani elimde mesleğim var ve gezmeye tozmaya alıştığım için ev boğuyor pandemi olmadan önce her pazar eşimle dışarıya çıkardık şimdi en son ne zaman dışarıya çıktığımı hatırlamıyorum bu yüzden de kaynaklı çünkü pandemiden önce hiç böyle bir sıkıntı yoktu
tarafından
Ah şu korona yetti valla
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Hizmetci kul kedisindn baska bi halt degildim hizmtcilige devam 
tarafından
Niye öyle dedin kız herkesin bı sıkıntısı var ama öyle kendini kötü görme
(2,718 puan) tarafından
Simdi halimden memnunum kuzum ama cocukkn cok ezdiler annemler gezmeye gider bn ev temizle ymk babaanne dede vardi onlara bakardm bayramlari falan hic bilmezdm hic cocuk olmadım velhasıl
tarafından
Aa zormuş ya
0 oy
(495 puan) tarafından
Temizlik yemek hic bisi yapmazdim ya yatardim ya disardaydim her istedgimi bi sekilde yaprdim 
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Bende dükkânmızda yemek hazırlardım annem evde kahvaltı hazırla dediğinde de ne nasıl yapacaktır düşünürdüm temizlik yapardım ama hafta sonları birde el işi yapmayı severim o konuda annem beni sever diğerleri tirt bu konuda
0 oy
tarafından

Ah ah fittim fit şimdi şişko oldum :D

0 oy
(135,940 puan) tarafından

PRENSESLER GIBIYDIM BEN BABA EVINDE :D

0 oy
(3,854 puan) tarafından

bekarken cilginlar gibi temizlik yapardim unide kaldigim odayi hergun camasir suyuyla silerdim arkadaslarim dalga gecerdi en cok su parasini ben oduyorum diye :D

sigara kahve keyfi miss gibiydi o zamanlar. arkadaslarimla zaman gecirmeyi cok severdim yatiya kalmalar falan bayilirim oyle seylere. cekirdek kola favorimdir. kahve fali 

muhabbetleri sahil turlari falan guzeldi benim icin aslinda. 

simdi de kizimla istedigim temizligi asla yapamiyorum duzenim olmuyor ama artik bu huylarimi torpulemeye basladim. ve benim de gizli tariflerim oluyor yemek konusunda iyi olmaya basladim evlenince de :) ve tabiki de sabrımın sınırları uzaya cikti :) 

0 oy
(539 puan) tarafından
Valla kardeş cok afedersin kıçı kırık i t gibi geziyodum calisiyodum aileme destek oluyodum hatta annem gezmeye giderken kizardi annelik iste spor ayakkabilari alir kacardim aksam gelince annem elinde terlik vurmaya baslardi gülerdim dayak yerken vur vur ohh yorgunlugum gidiyo derdim dayak bile tatliydi evleneli 8 ay oldu 
0 oy
(723 puan) tarafından
Bende pek temizlik yapmayı sevmezdim evlenmeden önce otururdum sohbet ederdim arkadaşlarımla.pek evde durmazdım :))) şimdi 2.5 yıllık evliyim eşim gelene kadar yemeğimi yaparım evimi toplar temizlerim.her zaman çok temizlik yapmam .eşim le gezmeyi seviyorum bu seferde öle alıştım o olmadan bi yere gidesim gelmiyo bende de böyle:))
0 oy
(7,095 puan) tarafından

Mutlu :ermm:          

0 oy
(45,018 puan) tarafından
Kim anlatcak yaww sjsjsjs
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Bekarken süslenir puslenirdim evlendim eşim izin vermez oldu bekarken arkadaşlarımla gezip tozardum evlendikten  sonra hiç bir arkadaşımla bulusamaz oldum i ☺️ 
0 oy
(5,724 puan) tarafından
Okul bitti, çalışma dönemim oldu.. annem yemeğimi hazirlardi gelirdim yerdim yemeğimi.. kalabalık ailede yaşadım ben babannem çok severdi.. üniversiteye yollamadilar açık öğretim okudum. Hayatım çok duzenliydi. 11de uyurdum gece sabah erkenden kalkardim. Annem dagilcak diye ortalık pek iş yaptirmazdi..evlendim Allah'a şükür huzurluyum ama evde yapmadığım butun ev işini yemeklerini yaptım. Ekmek pişirdim pide yaptım annem bile şaşırır. Uykusuzluğa gelemezdim.  İkizlerim oldu Allah'a şükür beş yaşındalar şuanda.. yeri geldi ikiside ateşlendi bı saat uykuyla yada hiç uyumadan durdum günlerce..olgunlaşmak evlenmek  çok şey kattı bana
0 oy
tarafından

Çok seksi çılgın güzel hoş bir kadın bir giydigini giymez iki defa lüks de düşkün para yemeyi seven evlenince dewmm yemeği çok sewiremmm:))))daha neler neler:))

0 oy
(5,939 puan) tarafından
Çalışıyordum  o yüzden  ew işi  yapmıyordum  sewmiyordum zaten  izin  günlerimde geziyordum  temizlik yapicam  diyordum  anneme  annem de çok  kızıyordu  Evlenince  gorcem  ben sizi diyordu 

Simdi de sevmiyorum ama mecburiyetten hergun   yapıyorum   yoksa  evi  b.k götürür:))

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 882 göst.
9 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 91 göst.
0 oy
8 cevap 251 göst.
25 Haziran 2024 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 609 göst.

412,657 soru