+2 oy
416 göst.
Diğer kategorisinde (300 puan) tarafından
gurbette yaşıyorum aileme 200 km uzaklktaym araba ile 1.saat 45 dakika sürüyor gitmem   eşim sürekli bir hafta iste 2 3 gün evde oluyor  26 aylık kızım var ve 7+2günlük gebeyim malum ramazan lık geldi bu çocukla ilgilenmek artı mide bulantısı ve halsizlğm beni çok yoruyor nasl oruç tutacak ve ne yapacağım bilmiyorum. eşim ise gidince kızım ile kalıyorum annem de esin zaten çalışıyor gel yanıma ben bakarm sana diyo  kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum 

gitmek istiyorum ama eşim bir iki gün eve gelse ne yiyip içecek diye de vicdan azabı çekiyorum  siz olsanız ne yapardınız

18 Cevaplar

+2 oy
(1,550 puan) tarafından
Ben çocuğumun düzenini bozmak istemiyorum öyle durumlarda gelin misafirim olun diyorum 
(300 puan) tarafından
annem gelemez babam var iki erkek kardeşim var babam vardiyeli çalışıyor bir kardeşim engelli bir kardeşim okuyor onun glme şansı yok
(1,550 puan) tarafından
O özel bir durum tabi. O zaman git bence. Eşin idare eder birkaç gün
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gidiyorum csnım ben esım kendi yapar yer bu konuda ıcım rahat olur aklım kalmaz
0 oy
tarafından
Ben gitmem benim ailem yok burda  14 saat uzakliktalar 3cocukla evde idare ettm erkn dogum ettm 32 haftlik tek basna o zor gunleri atlattm
(300 puan) tarafından
neden ailen ile sorunun mu var
tarafından
Yok çok şükür iyiz uzak oĺdgu icn kimse gelmedi 3cu seseryni oldum yogun bakmda kaldim eve geldim evde yardimci tuttuk 3 5 gun yardımcı oldu snra kendim 2cocukla idare ettm bebek kuvezde kaldi
(300 puan) tarafından
allah yardımcn olsn
tarafından
Sağol cnm
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Hamilesin sanada yazık biraz kendi başının çaresine baksın oda 
0 oy
tarafından
Arkama bakmadan giderim gittimde zaten 
0 oy
(3,282 puan) tarafından
Yok canım ne gitmesi 15 dkk yürüyerek ama istediğim zaman gidemem 6 aydır 1 kere gittim oda  doğum yaptım kırkım falan çıktı öyle bugün yine gidiyim ramazanda götürmezsin diyorum bacısı çağırmış gidip 3 gün orda durcakmışız çok sinir bozucu bi durum ama eşin izin veriyorsa sen git eşinede bişeyler yap bırak ısıtıp yesin bizim düşündüğümüz kadar onlarda bizi düşünse keşke
(300 puan) tarafından
neden esin izin vermiyor annen ne güzel sana yakın bu erkekleri anlamıyorum. haberi kendi aileleri
(775 puan) tarafından
İzin almak mı o sizin sahibiniz değilsiniz yada m a lidegilsiniz saçmalamayin kızlar aşkım ben bu gün anneme gidecek haberin olsun der çıkarım izi de neymisss
(300 puan) tarafından
hayır arkadaş izin vermiyor diyor ondan soruyorum
(3,282 puan) tarafından
Tek gitmemi istemiyo dışarısı iyi değilmiş sanki herkez beni bekliyo dışarda
(3,282 puan) tarafından
Canım gönlü olmadıktan sonra ben  gidiyorum diyip gitsem nasıl olcak ki
0 oy
(983 puan) tarafından
Kendin bilirsin gidip gitmemeyi ama hamileymissin bence bu ramazan oruc tutma iyi beslen bebegin icin
(300 puan) tarafından
inan kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum
(983 puan) tarafından
Oda zor Allah yardimcin olsun saglikla kavus yavruna
0 oy
tarafından
biraz yemek yap eve koy giderdim ama eşim sorun etmez diye 
(300 puan) tarafından
zaten isi gereği otelde kalıyor  tas patlasn iki uç gün eve gelir oda ramazan lık hazır  yesin
0 oy
tarafından
Eşinin işte oldugu zamanlar git daha iyi bence
(300 puan) tarafından
aynen
0 oy
(122,946 puan) tarafından
kiz allah seni 200 km gurbetmi ☺ bizim aramizda 4bin km var gurbet benimmi seninki komsu kapisi yaa ☺☺☺☺
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Eşin zatn evde yok cnm ne dusunyosun kosa kosa git:)) 2 gun de disardan yesin bisey olmaz..biraz da kendinize oncelik verin cnm.hep koca koca..sen de degerlisin yani hep baskalarini düşünmekten kendimize sıra gelmiyo..git valla mis gibi bakilirsin
0 oy
(5,946 puan) tarafından

Git  canım  n3 olacak  2 gün  ewdeymis  zaten  eşin  baksın  başının  çaresine  2 gün de  

B3n  1 aylığına  gittim  memlekete  eşimde  cok  güzel  idare  etti  yemek  yaptı  kendine  yedi  hiç bir şey olmaz 
0 oy
tarafından
Bu kadar kötüysen gitmelisin eşine buzdolabına yap birşeyler bırak biraz kendini toparlarsın orada geri dönersin evine gerçekten hamilelikte halsizlikle mide bulantısı bir araya gelince ölümden beter oluyor yaşadığım için biliyorum 
0 oy
tarafından
Eşin için bayatlamayan yemekler yap dolaba at eşin işten gelince dolaptan çıkarsın ısıtıp yesin benim annem öyle yakın olsaydı ben giderdim. Benim ailemle aramda otobüsle 11 saat
0 oy
(12,758 puan) tarafından
Ben giderdim ya çok özledim annemi babamı 
0 oy
(1,791 puan) tarafından
1 saat 45 dk gurbet değil ki kız bende 1 saatlik mesafede oturuyorum her hafta görüşürüz sende 2 3 haftada bir gidip bi kaç gün kal 
0 oy
tarafından
Annem gel bakarm diyorsa giderim net kendi yapsın yesin aç klmaz

İlgili sorular

0 oy
48 cevap 849 göst.
29 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Semastz (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 231 göst.
0 oy
19 cevap 299 göst.
8 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,539 puan) tarafından soruldu