Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kaynanamın yaptığı yanlışmı sizce
0
oy
646
göst.
10 Nisan 2021
Diğer
kategorisinde
Gizemmm12
(
394
puan)
tarafından
soruldu
Geceleri kızıma yatmadan önce mama veririm tok yatsın diye ama hep korkarım kusar duymam etmem tıkanır yanıma alıp eşim ben kızım yatarız ama kaynanam her gelişinde kızı yanımdan alır beşiğe koyar altlı üstlü oturuyoruz biz kaynanamla ne zaman yukarı cıksa kadın kızımı yanımdan alıyo beşiğe koyuyo bende sinir oluyorum bende yanımda yatsın kusar duymam göremem tıkanır anne diyorum yok yok kusmaz o diyo daha çok deli oluyorum
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
18
Cevaplar
+2
oy
10 Nisan 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Benm annem de der çocuğu yatağa alma ezersin bsi olur diye. Belki o yüzden alıyordur. Babannesi o yani kötü düşünme
10 Nisan 2021
Gizemmm12
(
394
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya bilmiyorum ama ne bilim kızımada dikkat ederim hep yanımda benimde böyle zoruma gidiyo
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
10 Nisan 2021
incitanem
(
8,086
puan)
tarafından
cevaplandı
Yuh yattığınız odaya mı giriyor
10 Nisan 2021
Gizemmm12
(
394
puan)
tarafından
yorumlandı
He ya sorma geliyo kapıyı çalmadan bide açıyo kapıyı kıza bakmaya geliuo deli olmak içten değil yaa
10 Nisan 2021
AyseYkA
(
754
puan)
tarafından
yorumlandı
Kapınızı kitle canım eve giremesin çok sinir olurum ben öyle
10 Nisan 2021
Gizemmm12
(
394
puan)
tarafından
yorumlandı
Kitliuorum zaten neden kitliyon diyo
10 Nisan 2021
AyseYkA
(
754
puan)
tarafından
yorumlandı
Gece uyurken sen gelme diye kitliyom de direk yüzüne çok ciddiyim bak ya değilse önüne gecemezsin
10 Nisan 2021
Gizemmm12
(
394
puan)
tarafından
yorumlandı
Ah bi söyleyebilsem neler söylicem
10 Nisan 2021
AyseYkA
(
754
puan)
tarafından
yorumlandı
Niye soyleyemiyorsun ki söyle gitsin senin söylemen saygısızlık değil onun gelmesi saygısızlık tövbe YaRabbim ya siz müsait değilken girse gelse ne olacak
10 Nisan 2021
Gizemmm12
(
394
puan)
tarafından
yorumlandı
Bir gün yakalanıcaz zaten biliyorum o zaman anlıcak eşim konusucak konusmazsa ben patlıvam zaten az kaldı
10 Nisan 2021
AyseYkA
(
754
puan)
tarafından
yorumlandı
Yakalanmadan patla bence:) niyetim aranızı bozmak değil ama herkes haddini bilmeli
10 Nisan 2021
Gizemmm12
(
394
puan)
tarafından
yorumlandı
Haklıskn valla
10 Nisan 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Lan benim bırak yatak odamı evime habersiz girse ben konusmadan eşim agzina eder aslaaa evime giremez ne terbiyesizce yatak odasi basmak nedir kitle yukardan açamasın niye diye sorarsa seni gelme diye kitliyorum de arkadaş fazlasiyla hakli ne sabirlisin ben olsam yüzlerce kez derdim☺️
10 Nisan 2021
incitanem
(
8,086
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım kesinlikle kilitle odanı ne saçma bir durum. Direkt yuh dedim yani kusura bakma lütfen ama çok patavatsız bir kaynanan anlayışsız bir de kocan var sanırım. Rabbim yardımcın olsun ama açık açık girmemesi gerektiğini söyle kapıyı kilitle.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Nisan 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Belki ezersin diye korkuyor dicem de kaynananalar fena kim bilir ne düşünüyor he bide nasıl odana giriyor kiz kapiyi kilitle
10 Nisan 2021
Gizemmm12
(
394
puan)
tarafından
yorumlandı
Bendeki kaynanayı bi görsen :)) kız kitliuorum bu sefer niye kitliyon diyo ayyy deli olucam :))
10 Nisan 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Aboooo benimkisi asla cesaret edemez korktugundan değil ama. Ayıp diye girmez seninki çok ayip ediyor belki ustunuz müsait olmaz
10 Nisan 2021
Gizemmm12
(
394
puan)
tarafından
yorumlandı
İşte bunu düşünmüyo afedersin yatarken bile korka korka yatıyoruz gözümüz hep kapıda oluyo napıcaz bilmiyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Nisan 2021
AyseYkA
(
754
puan)
tarafından
cevaplandı
Kocanla uyurken yatak odasına girmesi yanlış en başta ben böyle bişeye kesinlikle müsade etmezdim. Belki çocuk senin kokuna alışır sürekli senle uyumak ister diye öyle yapıyordur veya uyku hali belli olmaz çocuğu ezersiniz diye ama ne olursa olsun kocanla uyurken girip yanınızdan çocuğu alması yanlış bir hareket
1 önceki yorum göster
10 Nisan 2021
AyseYkA
(
754
puan)
tarafından
yorumlandı
Başlarim öyle meraga mahremiyet diye birşey var ya terbiyesiz kadın çok sinir oldum bak sen kendin direk söyle tersle hatta
10 Nisan 2021
Gizemmm12
(
394
puan)
tarafından
yorumlandı
Kızım bendeki kaynanaya laf söylenmez çirkeftir birbirimizi yeriz valla
10 Nisan 2021
AyseYkA
(
754
puan)
tarafından
yorumlandı
Cirkefse sen daha fazla çirkef ol laf söylenmez mi var canım böyle susarsan kusura bakma ama o kadın gelir sizi bile dinler müsait değilken pat diye de girer ayıp denen bişey var gerekirse ailenin içinde söyle mahrem denen bişey var anne saygı göster diye
10 Nisan 2021
Gizemmm12
(
394
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla ben eşime söyledim konusucam dedi konusmazsa zaten doluyum ona ben patlarım valla eşimede söyledim
10 Nisan 2021
AyseYkA
(
754
puan)
tarafından
yorumlandı
Durman hata bence canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Nisan 2021
Cennetim123
(
70
puan)
tarafından
cevaplandı
Kaç aylık bebeğin.
10 Nisan 2021
Gizemmm12
(
394
puan)
tarafından
yorumlandı
3 aylık
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Nisan 2021
Tubikdeyinlutfen
(
1,550
puan)
tarafından
cevaplandı
Düşüncesi doğru ama yaptığı çok yanlış. Hani seni uyarsa tamam da mahremiyetinize girmemeli. Eşin tepki göstermiyor mu
10 Nisan 2021
Gizemmm12
(
394
puan)
tarafından
yorumlandı
Söyledim eşimde rahatsız bu konudan konuscam ben dedi afedersin yatarken bile tedirgin yatıyoruz anla yani
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Nisan 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
reflu yatagi kullan kussa da bogulma tehlikesi aza iner. muhtemelen yanlislikla ezme ya da cocuk yaniniza alisip sizi bunaltmasin diye yapiyordur. odaya girmesi hic hos dill ama senin devamli yanina koydugunu bildiginden ozellikle geliyordur
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Nisan 2021
Eladefne
(
25
puan)
tarafından
cevaplandı
O ne karışır senin yatak odana nasıl girer nasıl müsaade ediyorsunuz eşine hemen bunun yanlış olduğunu anlatın annesini uyarsın. Sen bir şey dersen gelin olursun eşin derse daha iyi
10 Nisan 2021
Gizemmm12
(
394
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen bende eşime söyledim ayıp dedim hiç düşüncesi yok bunlar yatarlar ederler demiyo dedim ben konusucam dedi
10 Nisan 2021
Eladefne
(
25
puan)
tarafından
yorumlandı
Konuşsun bencede bemim kv de ilk yıllar anahtar ile giriyordu bunların hepsi aynı
10 Nisan 2021
Gizemmm12
(
394
puan)
tarafından
yorumlandı
Utanma çekinme düşünme sıfır yaaa anlamıyorum nasıl insan bunlar böyle
10 Nisan 2021
Eladefne
(
25
puan)
tarafından
yorumlandı
Kendilerine yapılmayan şeyleri başkalarına yapıyorlar. 2 kızı var bende diyorum ki inşallah onlar evlenince onlara yaparlar oda görür. Benim kv de lohusaylen bende kaldı gece bebeği alıp ayağında sallıyprdu bir uyanıyorum bebek bunun ayağında yanımdan almış. Bebek ona alışsın bana alışmasın diye yaptı ama şimdi kızım bana çok düşkün hiç kimseyi istemiyor bensiz bir yere gitmiyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Nisan 2021
Busraaras1409
(
1,043
puan)
tarafından
cevaplandı
Eskiden çok olmuş benim yengeminde başına gelmis gece yatarken çocuğun üzerine gelmiş çocuk ölmüş. Bana da hep derler babaannem annemler yengem çevremdeki herkes yani yanına alma gece birşey olur diye.
Sen de bebeğini yan yatır geceleri sırt üzeri değil de o zaman kusarsa da akıtır. Benim oğlum çok aşırı kusan bir bebekti sıvı kaybından günlerce hastanede yattığımız da oldu. Ben uyuturken yan yatırıyordum kusarsa da akıyordu. Ağız mendili koy oraya da
10 Nisan 2021
Gizemmm12
(
394
puan)
tarafından
yorumlandı
Yanda yatırıyorum ama hep aklım kalıyo işte. Çocuk nasıl ölmğş anlamadım
10 Nisan 2021
Busraaras1409
(
1,043
puan)
tarafından
yorumlandı
Yanina yatırıyormuş yengem gece üzerine gelmiş çocuğun nasıl olmuş artik bilmiyorum. Çocuk nefessiz kalıp boğulup ölmüş. Sabah kalktıklarında öyle bulmuşlar.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Nisan 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
ne alaka sen öyle isterken onun alıp koyması anlamıyorsa biraz sert tepki ver ama bende mama verip beşikte koydum bu zamana kadar çok şükür yan yatır destekle sorun olmuyor
10 Nisan 2021
Gizemmm12
(
394
puan)
tarafından
yorumlandı
Aklım kalıyo bu zamana kadar bende de bişe olmadı ama içim rahat etmiyor. Yok zaten az kaldı yani lafımı söylicem
10 Nisan 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
söylemedikçe yapıyor aman içinde dert olacağına dışında kime dert olursa söyle
10 Nisan 2021
Gizemmm12
(
394
puan)
tarafından
yorumlandı
Haklısın valla
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Nisan 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Kaynanan doğru olanı yapıyor bebeğini yanına alıştırmamalısın biraz dik yatırırsan boğulma, boğazında kalma riskini azaltırsın kötü bir düşünce ile yapmıyor sonuçta herşeye delirmeyin bu arada kaynananı uyarmalısın odana pat diye girmesin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Nisan 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Bisey dicem kızma canm. Yol geçen hanımı derler ya tamda öyle kapınızın kilidi yokmu kitleyin herkesin bi özeli var ya
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Nisan 2021
Sedef1994
(
471
puan)
tarafından
cevaplandı
Laf sole One ole yaaa
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Nisan 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Kaynanan ayni benimki bana alışmasın diye yapiyo versem hemen kendiyle yatırır nah veririm☺️☺️
Emmese benden alırmış yeni bebek yapcakmisim kızımı alcakmis bigun boyle zirvaliyodu haddinimi bilsen acabaa sen babannesin bende anneyim demistim daha hicbiseye karışmıyor ☺️
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Nisan 2021
Can__can58
(
5,404
puan)
tarafından
cevaplandı
Bizim mahallede bir kadın bebeği araya aldı. 3. Gün kan revan uyanmışlar boğulmus yavrucak Allah benzetmesin. Çok tehlikeli şimdi biz bunu bildiğimiz için uykuda kalır da yanımızda yatırırız diye çok korkuyoruz anında beşiğine indiriyoruz. Gece uyanınca bile kardeşim iyice uykusunu açıyor yanlışlıkla yanına almamak için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Nisan 2021
kubraugur
(
2,529
puan)
tarafından
cevaplandı
Allah korusun daha 2 gün önce haberlerde bebek kusmuş ama annesi düz yatırdığı için akciğerlerine kaçmış ve vefat etmiş daha 6 aylık.. Son pişmanlık fayda etmez ya mama verdikten sonra yarim saat uyutma ya da başını biraz yüksekte tut öyle uyusun ayrıca kayinvaliden odana mi giriyor senin hiç sevmedigim şeyler ya ne işi var yatak odanda falan biraz yerini bilsin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
+1
oy
10
cevap
284
göst.
Kaynanamın yaptığı çok zoruma gitti
6 gün
önce
Diğer
kategorisinde
Umutsuzzz
(
128
puan)
tarafından
soruldu
+1
oy
10
cevap
320
göst.
Kaynanamın Evime Gelen Misafirlere Yaptığı İftira ve Yersiz Müdahale Neden?
26 Aralık 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
vellenizanim
(
884
puan)
tarafından
soruldu
+1
oy
18
cevap
609
göst.
Kaynanamın İş Hakkında Yaptığı Yorumlar ve Tepkilerime Ne Olmalı?
7 Kasım 2024
Diğer
kategorisinde
Busraaaaaaaaa
(
4,273
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
1