+7 oy
808 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı

Psikolojisi etkilenmiş bir hamile kadına denediğiniz kalmadı yazmasaydım patlardım, vicdan merhametten bahsediyor sunuz asıl vicdan merhamet o çirkin lafları diyen kişilerde YOK!!!

yok bi kediye bakmadın diye anne olamazmiş siz kendiniz demisiniz bence post sahibine özür borçlusunuz yoksa gerçekten vicdanınız yok. 
Kimse bişey katlanmak zorunda degil başka bir yuvaya vere bilir kadın demiyor ki ben sokaga atacam diye kendi kendinize uyduruyor sunuz işte. Tek o degil bazen ne dediğinizi bilmiyor sunuz karşiniza ki kim ne durumda düşünmeden....... 
notu ile kapatıldı: Haklı veya haksız platformda kaba söz içeren veya tahrik edici içerik paylaşmak yasaktır. Aksi taktirde yaptırımla karşılaşmak zorunda kalırsınız. Eğer kurallara aykırı mesaj yazılmışsa uyarı butonuna basarak bizlere bildirmeniz yeterli.

17 Cevaplar

+3 oy
(325 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim beni anladığın için inanki şuan ağlayarak yazıyorum ben kedimi de sokağa atmadım ayrıca bu kadar linçlemelerine hiç gerek yoktu kedim şuan yanımda ama karnımdaki bebek durmadan kasılıyor 20 günüm var doğumuma çok korkuyorum bişey olacak diye :(

(2,319 puan) tarafından
Boşver canım ya çok takma hamilesin stres iyi değil. ☺️
(25,181 puan) tarafından
Kız sen niye ağlıyorsun Allah aşkına senşn anneliğini sorgulamak o hadsizlere mi kaldı. Kedi bakmakla annelik arasındaki bağı nasıl aynı kefeye koydular acaba kendileri çok mükemmel anne sanki bak lafa bak hele bırak şunları bee
tarafından
Kiyamam ya aglama sacma sapan insanlar yuzunden. Surda onemli bir soru sorsan girip bakmazlar bile ama nerde bu tarz konu var kosarlar linclemeye
tarafından
İşlerine gelmedimi annelikten vuruyorlar zaten hiç uzulme bence emin ol aynısını yaparlardı boş beleş konuşmak kolay haklısın evladın için korkmakta
tarafından
Sıkma canını canım sende etkilenmiş sin sonuçta o şeklide düşünmen çok normal
-Reklam-
+2 oy
(8,061 puan) tarafından
Post sahibinin bütün yorumlara rağmen nezaketini koruması ♥️
tarafından
Üzüldüm kıza benim bile sinirler tavan
0 oy
(4,692 puan) tarafından
O kadar haklsiin ki kendileri merhamet abideleri 
tarafından
Malesef
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Noluyo kizz.     
tarafından
Arkadaşin biraz üzerine gittiler bende sinirlendim
0 oy
(852 puan) tarafından
Noldu canim nedeb sinirlisin
tarafından
(852 puan) tarafından
Öyleler canım. Evde kocalarina veya kaynanalarina cemkiremiyorlar burda klavye artistligi yapıyorlar
0 oy
tarafından
O herseye bi linc bi kusur bulan sahislar normal hayatlarinda da ayni seyiyapiyolardir eminim. Ki zaten herkes karakterini ortaya koyuyo laflariyla sozleriyle. Nazi insanlari cok ta kâle almamak gerek.
tarafından
Kale almamak mümkün degil bazen sinirler tavan oluyır
tarafından
Biliyorum bende tahamul edemiyorum atiliyorum hemen ama sonra ugrasmaya degmez diyorum. Bende yorum yaptim o posta. Cok  kotu yirtmis valla sanki benm canin acidi gibiydi. Ornek verdim bi cocuk dogurdun sahiplendin o senin sefkatinle huzurlu ama huysuzlandi diye birakirmisin o da ayni birakma yazik dedim. Camdaki kediyi gorunce agresiflesmis belli ki dedim. Herkes kalbinin ekmegini yiyo
0 oy
(1,206 puan) tarafından
Ne oldu gııııı
tarafından
0 oy
tarafından
Valla hayvanları severim ama evde beslenmesine karşıyım kediyi, Kuş vs beslerim ama kedi beslemem, Yemeklerin içine girer, etraf hep tüğ olur çocukların ciğerine kadar kaçar Allah korusun, valla kedi besleyenin evinde ben oturup yemek bile yemem, Bir yuvaya ver kuzum
0 oy
tarafından
 Bide gerçekten sadece linç etmek için Postlara giren var, aaaa kesin buda linçlik diye :D
tarafından
Demi ya
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Burda kavga cikaranlarda nefret ediyorum ağızlarını okadar kötü alıştırmislar bilip bilmeden insanların kalbini kırıyorlar
tarafından
Napacan anlamiyor lar
0 oy
(164,150 puan) tarafından
konu ne bilmiyorum ama kisiler dedigine gire bi kac kisimi
tarafından
Tabi canım bi kaç kişi
0 oy
(1,328 puan) tarafından
O şekılde ben olsam bende aynisini yaparım hiç düşünmeden sahiplendirirdim
tarafından
Ola bilir yani dünyanın sonu degil
0 oy
tarafından
Onlara klavye delikanlısı deniyor kuzum evdeki kaynanaya kocaya piş diyemezler burda tanımadıkları insanlara küsuyorlar öfkelerini 5 kişi var o şekilde bildiğim den.gesiz
tarafından
Aynen haklısın canım
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Yani kadın çocuğuma belki zarar verecek diyor bu yüzden evden göndercem dedi herkes tepki göstermiş.. 
tarafından
Aynen oyle valla
0 oy
tarafından
Hangi post cnm söylersen bakacağım 
(1,633 puan) tarafından
Bost şimdi gözüküyor
tarafından
Bilmiyorum cnm
(1,633 puan) tarafından
Zavallı kadın birşey denemiş ayy mayyy yapmışlar zarar vermiş kardeşim neyin peşindesin ben olsam bırakmam evimde
tarafından
En üsteki post. Sahibinin postuna gir
tarafından
Baktım canim
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Hiçbir hayvnı sevmem evime de asla sokmam yolda görsem bir kap yiyecek su koyarım önüne. Benim diyen anneden daha vicdanlı merhametli anneyim halt etmiş onlar. Boşver kız 
tarafından
Boşveremiyorım kizzz söylemesem içimde kalır :))
0 oy
(2,360 puan) tarafından

O kadar haklisin ki, yazik kadin hamile kolları ne hale gelmis ne kadar korkmustur kim bilir :ermm:

tarafından
Tabi canım bi kaç çizgiden nolacak ölecek degilmiş...

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 363 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (219 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 385 göst.
1 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Naremmm (147 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 330 göst.
3 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 731 göst.