Bütün herşey üst üste geliyo eşim de sınırlı ve zor bı insan bu beni çok yoruyo çok yıprattı beni , kendi aileminde ona keza ayri ayrı çok uzun yani bir iki değil problemler ve ortalığı tek idare eden kişi benim bu beni çok yoruyo yipraniyom ve bazen çocuğumdan çıkarıyorum sanırım ben gerçekten çok kötü bı anneyim az önce banyo yaptırdım üstünü giydircem hatta bırak giydirmeyi banyodan direk o şekilde cikiyo havluya bile sarilmiyo kurulanmak istemiyo neyse o şekilde çıktık ettik zor bela kuruladim üstünü öyle bı güçlükle giydirdim altını hiç ama hiç giymek istemedi bende nasıl bı anmeysem bı anne bunu çocuğuna nasıl söyler bilmiyorum çocuğa hem bağırdım hemde kirarimmm gene giydiririm bak diyorum böyle bı anne olabilir mi nefret ediyorum şuan kendimden çocuğumun hiç bı suçu gunahi yokken niye böyle sözler söylüyorum niye engel olmadim kendime çocuğun uykusu var bütün gün uyumadı bugün uyut sonra giydir diyorum şimdi de ayağımda salliyorum gözyaşları içinde faydası var mı kötü bı anneyim iş işten geçti sinir oluyorum kendimi tokatlayasim var şuan