+1 oy
527 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızlar benim babam çok değişik ben onların yanına gittikçe 100 lira verir oraya gittikçe dediğim de 4-5 ay da bir gidiyorum. Dün oğlumu hastaneye getirdik ilaç parası falan filan derken birde şimdi bu gece kombi çıktı diğer postumda var bizim yarın onu yaptırmaya inanın paramız yok kartta sadece 80 lira var onunla mama mi alicaz yoksa kombiyi yaptircaz neyse ben 1.5 senedir evliyim daha hiç babamdan para istemedim siz böyle durumda olsanız ister miydiniz. Ama şu da var istersen bir ömür söyler kocan size bakamiyor zaten hiç sevmiyor eşimi istemedi evlenmemi yanına tasinmadik diye iyice nefret etti falan işte ne yapayım sizce 

23 Cevaplar

+2 oy
tarafından
eşin arkadaşından falan alsın madem böyle bir durumlar olacak hiç o toplara girme eğer böyle durum olmayan olsaydı ben isterdim mesela çekinmem 
tarafından
Kuzum eşimin burda hiç arkadaşı yok kaynanamdan istedi bende de yok oğlum dedi 4.500 maaş alıyor kira ödemiyor fatura ödemiyor var aslında biliyoruz
-Reklam-
+2 oy
(4,907 puan) tarafından
Son cümleni okuyunca durdum.  Asla istemezdim. Kocamın kimsenin gözünde küçük düşmesine izin vermezdim.

Allah kerim Rabbim bu zamanda ne merte ne namerte muhtaç etmesin
tarafından
Kuzum aç kaldığım oldu söylemedim ama kombiyi yaptırmaya para yok bebek var 9 aylık nasıl olucak ne yapabilirim bilmiyorum
(4,907 puan) tarafından
Borç alabileceğiniz yok mu eşin tarafı kardeşi fln
+1 oy
(14,081 puan) tarafından
Kız valla istemem hep soyleneceğine yüzüme vurulacagina başımın çaresine bakarim 

ALLAH beni kendisinden başka kimseye muhtaç etmesin inşaallah ☝
+1 oy
(1,447 puan) tarafından
Esin bi yerden bulsun sen isteme
0 oy
tarafından
Tantana çekeceğime aç kalmayı tercih ederim.İstemem henüz muhtaç olmadım ama bnm babam öyle değil öyle olsa kessinlikle istemem
tarafından
Yemek sorun olsa bende dediğim gibi yapıyorum zaten hiç söylemiyorum ama kombiyi yaptırmaya para yok bebek var 9 aylık nasıl olucak ne yapabilirim
tarafından
Kendin diyorsun cnm aylarca bunu söyler gerek var belki ama inan başin ağırir çok bı para değil yanında ki değerli eşyanı sat insanların başınızı ağırtmasina müsade etmeyin
tarafından
Kız bende değerli eşya ne arasın tek taşıma kadar sattık evde mama alçak para yoktu bilmiyorum nasıl yapicam
0 oy
(3,744 puan) tarafından
Baba bu sonuçta daha geçen bebeğimin ihtiyaçlari oldu 250 lira verdi harcadim işte sen ne olacak sanki
tarafından
Yazdıklarımı anlamadın herhalde canım
(3,744 puan) tarafından
Pardon canim yalnis anlamisim
0 oy
(3,143 puan) tarafından
Bebeğim söz konusu olduğu için isterim, istediği kadar söylensin duymazdan gelirim 
tarafından
Kuzum bende onu diyorum işte kombiyi yaptırmaya para yok bebek var 9 aylık nasıl olucak ne yapabilirim başka bir fikrin var mı senin hiç istemek istemiyorum ya
(3,143 puan) tarafından
Kıyıda köşede satılacak biseyin var mı canım ancak öyle olur
tarafından
Of yok işte yok tektasima kadar sattım mama alçak para yoktu
0 oy
(765 puan) tarafından
Eşime hediye alcam diye istesen sonra vericem desen
tarafından
Kız adam kocamı sevmiyo desem sen hediye diyosun vallah bu halde güldürdün beni
(765 puan) tarafından
Hahahaaha :) ne bileyim ya kocandan bitek ona bişey alınca para istenmez ya o geldi aklıma :D
(765 puan) tarafından
Aaa bak şeyde diyebilirsin yani zayifsan sismanlatici sismansan zayıflatıcı vitamin alcam kocamin bilmesine gerek yok baba de :))
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Ilk evlendigim zamanlarda sıkışık bi zamanda bende istemiştim 400 falan göndermişti ama herkeze de duyurmuştu annemle babam ayrı olduğu halde anneme kadar gelmişti lafı para istedi de gönderdim diye mecbursan alican canım başka şansın varsa hiç isteme
0 oy
(1,329 puan) tarafından

Ben hamile kaldiğimda babam beni hastaneye götürdü özele gidiyordum bütün ücretini babam öderdi asla birkez bile agzından öyle bir laf duymadım Allah rahmet eylesin İnşaAllah can babam :'(evli halimle bile ihtiyacım olmadiği halde babamin cebinden para alırdım çok hoşuma giderdi ama babam gitti dünyam karardı :'(:'(

0 oy
tarafından
eger baban esini sevmiyorsa zorunda degilsen isteme bence ki sonrada laf soz olmasin kimsede vermiyorsa kart falan varsa onunla halletmeye calisin..
0 oy
(13,317 puan) tarafından
Yani şöyle diyeyim şuan hiçbir gelirimiz yok ve yanına taşındık. İsterim ve çevirmez. Ama senin baban azıcık ilginç bilemedim şimdi 
0 oy
(1,343 puan) tarafından
O zaman başka isteyebileceğiniz biri varsa ondan.isteyin daha iyi birde sana para vermek istediğinde alma o zaman lafını yapacaksa ihtiyacım yok de
0 oy
(3,159 puan) tarafından

Çok zor durumdasın madem isticeksen daha sonra ki konuşmalarını mecbur duymican görmicen ne derse suscaksın...:ermm:

0 oy
tarafından
Yanlis anlamazsan birşey sorucam canım niye herkes tavırlı size gorumce konuşmuyor kaynana varyemez babanda nefret ediyor Allah Allah  üzüldüm yani tercihlerinize saygı mi duymuyorlar çocuk değilsiniz ki evlisiniz çocuğunuz var vallahi kaynanam sivri dillidir ama bilseki paramız yok ne yapar ne eder verir yani eve birşey alsa her çocuğuna paylaştırir ne bilim ya çeşit çeşit insan var Rabbim şu mübarek aylarda yardımcınız olsun inşallah Rabbim bi kapıyı kapatır bi kapıyı açar 
tarafından
Benim ailem Tekirdağ'da ben İstanbul'a evlendim ama babam hiç istemedi uzak diye kaynanamlarda beni istemedi ama biz zarla zorla kaçma olmadan bı şekilde evlendik kaynanamla beraber oturuyorduk 5 günlük lohusaydim birde sezeryan doğum yaptım niye evi süpürmüyormusum diye evden kovdu baba evine gittim babamlarda geri gitme boşan dedi bosanmadim ev tuttuk falan o yüzden iki taraf böyle zaten benimle konuşmuyor kaynanamlar
tarafından
Bende Tekirdağdaym kız tesadüfe bak. Ah canım benim ya anlayışsız insanlar işte zor günde birbirimize yardım etmiceksek ne anlamı var yani Allah hidayet versin büyükler olarak yol göstermeleri lazım daha sizden bekliyorlar  su akar yolunu bulur
0 oy
(3,678 puan) tarafından
Ben olsam  isterim canım kim ne derse desin şuan pandemiden dolayı herkesin durumu düşük bebeğim için isterdim 
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Borç olarak alın
0 oy
tarafından
Ben ssla istemem 
0 oy
tarafından
Cnm baskssindan borc alin isterseniz. Ben babamdsn isterdim ama senin deyiminle benim babam laf yapmaz . Şöylede bi gercek var babalar ananeler babanneler biraz taşın altina ellerini koymalilar bez mama islak mendil almalilar bunlari yapmiyolarsada bi cay bi yag alsinlar evin ihtiyavlarindan die dusunuyorm. Ben ne annemlere nede kayinvalidemlere bu zamana kadar elim hic boş gtmemisimdir onlarda bana gelmesler belkide ben onlara goturuyorm die getiriyolardir
0 oy
tarafından
Ben bekarken alirdimda şimdi ewliyim almam yaaama işte zor durumda sn ne olcak kız annen baban de desin buyuktur bişey olmaz 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 319 göst.
0 oy
28 cevap 567 göst.
24 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Mademoiselle (2,159 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,141 göst.
1 Temmuz 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 558 göst.
3 Ocak 2023 Aile kategorisinde Annelikguzel (1,618 puan) tarafından soruldu