+1 oy
335 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar ben dogum yapali 40 gun oldu lohusa kanamam coktan bitti ama dikisin oldugu yerden hala kan geliyo dun ayna tutup bakayim dedim dikis yeri sismis ve afedersiniz idrar yaparken hep yaniyo orasi. Aslinda ben onu oyle yapmis olabilirim dogumdan 3 gun sonra kabizlik oldu ve biraz fazla ıkındm o gunden beri de dikis yerim daha cok acimaya basladi acaba dikisime ben mi bisey yaptm tutmadi mi ki ne zamana kadar kanamaya devam eder doktor 40 in cikinca gel dedi bu hafta gitmeyi dusunuyorum ama bisey yapabilir mi ona

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doktora 40 muayenesine gitmedin mi ? O zaman belli olur. Eğer çok ikindiysan dikişi patlatmış olabilirsin. Ya da makat çatlağı olmuş olabilir
tarafından
Yok canm 40 im daha yeni cikti bu hafta gidicm ama makatta degil on tarafta dikisim
tarafından
Büyük ihtimalle dikişin zarar gördü. Yoksa bu kadar kanama olmaz.
tarafından
Ben de oyle dusunuyorm kabizim diye cok ikindim peki bisey yapabilir mi ona
tarafından
Ya kendiliğinden kapanır der, eğer kötüyse maalesef tekrar diker
tarafından
Tm canm sagol bakalim ne diyecek doktor
-Reklam-
0 oy
(5 puan) tarafından
Büyük ihtimalle dikişleriniz iç kısımdan enfeksiyon yani  kısaca iltihaplanmış buda iyileşmesini geciktirmiş patlamış olabilir dikişler.Normal şartlarda dikişleriniz en geç 20 gün içinde kendiliğinden düşmesi gerekiyordu bir problem var demek ki.Tekrardan açıp dikibilirler patladıysa malesef...
tarafından
Ay insallah oyle bi durum olmaz ama kendim yaptim doktor ıkınma dedi ben dayanamadim cok agrim vardi
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Benimde oyle oldu canm antibiyotik verdi kuru tut dedi yolladi kendiliginden kapandi gitti dogumdan 2 ay sonra anca tamamen iyilestim
tarafından
Insallah tekrar dikme falan olmaz ya su falan degdigi zaman yaniyo
(1,330 puan) tarafından
Valla benim yaniyomiydu hatirlamiyorum ama cok agriyodu dis dikislerimin hepsi acilmisti kesi yapilmisti sirf bidaha kesi olmasin diye 2.ve 3.dogumda cook hareket ettim ve kesisiz dikissiz dogurdum o kadar guzel biseyki hic dogum yapmamis gibiydi darisi basina cnm
0 oy
(164,069 puan) tarafından
dikis patlamis olabilir yaa 
tarafından
Ne olur peki yeniden mi dikilir ay insallah oyle bisey olmaz :(
(164,069 puan) tarafından
malesef acildiysa tekrar dikis atiyolar ☹
tarafından
Yaa off bakalim ne olacak bu hafta gidicm ☹

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 531 göst.
29 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Aayfer (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 204 göst.
18 Nisan 2022 Diğer kategorisinde soruicin (1,691 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 741 göst.
13 Şubat 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kubraaa (571 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 310 göst.
15 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,114 soru

24,396,508 cevap

349,763 kullanıcı

...