0 oy
346 göst.
Diğer kategorisinde (5,407 puan) tarafından
Oğlum 1 haftadır kuvezde. Sut sagip gönderiyorum biberon ile besleniyor büyük ihtimal hiç göremedim almıyorlar yanına. 

Çıktığı zaman emzirmek falan zor olur mu nasil yapmam gerekir ilk oğlumda hiç kullanmadım biberon bilmiyorum 

23 Cevaplar

+1 oy
(1,055 puan) tarafından
10 gün durdu kuvezde hic almadilar gelmeyin boşuna giremezssiniz dediler ve almadilarda kapinin arasnda sütü birakip gelirdi eşim şırınga ucuyla beslediler biberonla değil ama tuttu bebegim göğsümü hala emer 7 ay oldu
-Reklam-
+1 oy
(3,551 puan) tarafından
Benim kızım 1 hafta kalmıştı gün içinde emzirmeye giriyordum ama çoğunlukla sağıp veriyordum. Aksine biberon alışamadı memede sorun olmadi şimdi 14 aylık hala biberon tutmaz memecidir
+1 oy
(6,909 puan) tarafından
Canım benim değil ama görümcemin oğlu yeni çıktı 1 2 gün emmek istememiş sonra alışmış öyle dedi 
+1 oy
tarafından
Toplam  10 gün  hastanede  kaldik   ilk  iki gün  yoğum  bakim  bölümünde   8 gun  diğer kuvezde  bende anne otelinde  kaldim  bakimini ben yapiyordum  iki günde  normal  odada  allahın izniyle korkma evladina kavuşursun insallh  güzel düşün  ben hep güzel düşündüm  şuan  bir bicuk  yaşında 
+1 oy
(7,638 puan) tarafından
 Ben emziremedim 39 gün yoğun bakımda kaldı sagarak verdim biboronla 
+1 oy
tarafından
Kızım kalmıştı 10 gün. 53 gün boyunca emmedi 2 saatte bir düzenli sağıp verdim biberonla   zorla kabul ettiremedim ama hergin denedim sonunda kendi istegiyle kabul etti sütüm de sagdigim için ve düzgün beslendiğim için hiç azalmamıştı hep bir artış içindeydi şükür.   Inşallah tutar senin bebek geçmiş olsun Allah sağlıkla kavuştursun..ama tutmazsa eğer nasıl olsa tutmuyor deyip beslenmeni asla ihmal etme stres yapma sütun hep olur Inşallah  . Bebekten yemek yiyemiyorum sutum kurudu diyenleri anlamıyorum illa sofra kurup yemek gerekmiyor ben ayakta bebek kucagimda yada ayağımda bisküvi vs ne bulsam yerdim üstüne de 1 litre su içerdim . Kendine ve sütüne güven.  Tekrar geçmiş olsun. 
0 oy
tarafından
Evet biberona alıştıkları için emmeyi bilmiyorlar çok zor oluyor. Ben 5 günde ağlata ağlata emzirmeye alıştırdım yoksa asla istemiyordu sonra tek göğüs emdi ötekine de alıştırdım pes etmedim acı içinde kıvrandım ama emzirdim emmeyi bilmedikleri için çok yara oluyor bi de ısrarla reddedebilir
(5,407 puan) tarafından
Bende bundan korkuyordum :( bayağı zorlayacak desene
0 oy
(268 puan) tarafından
Benim oglum gecen hafta 2 gun kuvezde kaldi sariliktan. Eve geldiginde emmedi 2 gün cok uzuldum agladim ve goguslerim yara icindeydi ama pes etme sakın eşimle zorla ağzına verdik memeyi simdi emiyor cok sukur, biberona alisirsa emmez birdaha seni cunku cok akıcı geliyor
(5,407 puan) tarafından
2 günde mi alışmış hemen biberona ben yandım o zaman
(268 puan) tarafından
Evet biraz zorlandik ama pes etme dedigim gibi simdi tutuyor. Birde silikon gogus kapagi alirsan cok rahat edersin nemli tutuyor ve gogus uclarin kuculmuyor
0 oy
(55 puan) tarafından
Canm seni üzmek istemem  benide almamislardj yanuna maalesef benim kizim mememi tutmadi cok ugrastm ama olmadi maalesef kizim 73 gunlik sutum yok.mamayla besliyorm şuan. Ins seninki tutar canm
(5,407 puan) tarafından
Amin canım. Uğraşıcam baya
0 oy
(2,570 puan) tarafından
Zor olucak ama vazgeçmeyin emzirin ısrarla değişik pozisyonlar deneyin emmek istemezse 
(5,407 puan) tarafından
Oyle yapicam ısrarla
0 oy
(2,265 puan) tarafından
11 gun kaldi oglum sorun olmadi canim 
(5,407 puan) tarafından
Hemen tuttu mu
(2,265 puan) tarafından
Canim benim bebegim 1850 gramdi biraz zorladi küçüktü diye belki bir de benim gogus ucum yoktu silikin gogus ucu kullandim cok zorlanmadi. Zorlansa bile pes etme alisir hemen insallah
0 oy
(2,360 puan) tarafından

34 gün kaldi.siringa ile vermisler biberoba alismasin diye ciktiginda bilmiyordu biberonu.  Emdi yani sorun olmadi cok şükür 

(5,407 puan) tarafından
Benimkinin boynuna biberon başlığı takmışlar resimde gördüm o şekil veriyorlar demkki
(2,360 puan) tarafından
Hm bilmiyorum dr uyla konus biberon vermeyin de
0 oy
(3,520 puan) tarafından
Benim kızım da 1 hafta kaldı canım hemşireyle konuştuğum da enjektörle besliyoruz biberona alışmasın diye demişti bende süt sağıp gönderiyordum pandemiden dolayı almıyorlardı içeriye inşallah bir an önce kavuşursunuz canım
(5,407 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun benimkide ilk enjektördu sonra biberon başlığı vardi boynunda resimde gördüm
(3,520 puan) tarafından
Yaa bilmiyorum canım valla benim kızım sütüm yetmiyordu hem biberon hem meme veriyordum meme reddi yaşamadık inşallah seninde öyle olur
0 oy
(10,083 puan) tarafından
Valla korkutmak istemem ama benim oğlum 1 hafta kaldı kuvezde alıştı bıberona ne yaptıysam emziremedim bende sagarak 1 yıl verdim

(5,407 puan) tarafından
Yaa:(
0 oy
tarafından
Benim kızım 5 gün kaldı hortumla besliyorlardi canım 
(5,407 puan) tarafından
Benimkininde hortumu vardi çıkarmışlar
0 oy
tarafından
Benim oğlum biberona alıştım ben gidib emzirdim halde mamaya alıştı 2.5ay emzire bildim sadeca sonra memeyi bıraktı 
(5,407 puan) tarafından
Yaa çok zor  bakalım benim durumum ne olacak
0 oy
tarafından
Sakın önyargıyla yaklaşma benim oğlum 13 gün kaldı başta ememedi ben silikon uç bile kullandım tutamıyor diye soldan emmek istemdi açken ilk reddettiği göğsünü ver sık sk emzir kafaya takma olur sütüm gelmiyordu ağlayacak okuyordum ağrıdan eşim bile süt sağdı benimle :)))
(5,407 puan) tarafından
Ugrasicam pes etmem insaallah :(
0 oy
tarafından
Benim kızım 34 haftalık korona sebebiyle doğum yaptım 10 gün yattı hiç bir komplikasyon gelişmedi çok şükür. Eve getirdiğimde göğsümü verdim hemen aldı ama benim bide 15 aylık oğlum var ozaman 13 aylıktı. Maalesef ikisiyle ilgilenebilmek için emziremedim. Çok küçüktü saatlerce oturup emmesini beklemem gerekiyordu yapamadım. Sağdım hep ama yeterince de sagamadim galiba günden güne azalmaya başladı en son da kesildi sütüm. Ama eger tek bebekse uğraşın emecektir. Yakin arkadaşımda 29 haftalık doğum yaptı onun tek bebekti o da başlarda biberonda verdi emzirdim şimdi bebek 8 aylık felan halen emiyor. 3 4 aylık yeni yeni emmeye alıştı demişti. Ha birde şekerli su sür göğsüne almaz sa 
(5,407 puan) tarafından
Deniycem canim çok sağol
0 oy
(878 puan) tarafından
Maalesef biberonla besledikleri için emmek zor oluyor beim oğlum 16 gün kalmıştı üstelik göğüs ucum yoktu slikon ucla zar zor emziriyordum Rabbim tez zamanda kavuştursun sağlıkla 
(5,407 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
tarafından
16 gun benım oglum kaldı durumua agırdı en agır makınaya baglı yasadı mıdesıne hortum atılup öyle beslenıyodu son 2 gun bıberona alıstrdılar hastaneden cıkmama yakın emzırttıler ilk vermemde emdı hemde nasıl bırakamasam bırakmazdı bende sasrmıstım
(5,407 puan) tarafından
Masaallah tosuna
tarafından
Aynen doktorlarda sasırdı :)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 612 göst.
13 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Gozdekumsal (1,037 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 760 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 549 göst.
6 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya-ya (550 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 195 göst.
25 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu

410,119 soru

12,331,314 cevap

39,214 kullanıcı

Kategoriler

...