Canım benimde gelmemişti ilk iki fün benim artı göfüs ucumda yoktu bende aglaya aglaya ne çektim dayımın kızı aradı çoçugu emdirmeye çalış ben dedim emmiyor olsun sen gine tut gösüne sonra çoçugu çek gögüsünün kahverengi yerini zeytin yagla bir tane soganı ikiye bol ortasındaki cucugu çıkar gögüsünegögüs ucunun oldugu yere koy bastır ama bunu devamlı yap dedi ben çagreyi onda buldum hem süt indiriyormuş hemde gögüs ucu yarası olmamasını saglıyormuş bide ek olarak rezene çayı iç rezenenin içine seker at humana diye süt artırıcı çay var onlarıda tüket haa bide kimyonlu zerdecallı fln kaynanan yada annen hosaf yapsın bol bol iç rezenenin içine kimyonda atabilirsin çoçuktaki gazı aldırır o biraz uzun oldu ama kusura bakma ben bunları yapıyom bunlarda fayda gördüm çoçuk dogalı 1 ay olacak hale hosaf içiyom içim dışım hosaf oldu Allah yardımcın olsun tez vakitte rabbim sütüni indirsin bebegini doyursun insallah seni iyi anlıyorum moralını bozma sabret
İyide canım süt hemen gelmezki zaten ben sezeryanla oldu ilk gün agrım vardı sütüm azdı ebeler mama verdi sabahı çıktım eve geldim ben emzirmeye başladım o emdikçe süt geldi hatta bi hafta sonra mastit oldum gögüslerim taş gibi oldu kolumun altında domates kadar bi şişlik oldu kadınlar bize geldi geçmiş olsuna pskolojimi alt üst etti aglattı gittiler yok bune hal aaaa falan diyip durdular yok bu gögüsler ne bu şişlik ne sakat kalırsın gögüslerin sagılması lazm falan lohusayım ben böyle davranılırmı aglamaya başladım neyse sonra annem bişeyler yaptı ve geçti. Demem oki canım kimseyi takma demicem o dönemde gerçekten takılıyo yani sen sütünün olduğuna inan ilk başlarda şarıl şarıl hemen gelmesini bekleyenin aklı yoktur zaten bebek emdikçe gelir sen bol bol ye ve en önemlisi suu iç su çok önemli benden kardeş tavsiyesi diyeyim al yanına suyu bol bol iç ve kayısı meyve suyu iç inşallah herşey düzene girer
1,487,696 soru
24,319,402 cevap
345,246 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın