0 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yardimmmm kizlar 

6 Cevaplar

0 oy
(4,854 puan) tarafından
Benim postumda cok guzel anlattilar bakabilirsin 
tarafından
Tamam canım
-Reklam-
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Sütü tencereye koyuyorum altını yakıyorum. iliktan fazla olcak şekilde serçe parmağımi sütun içine batiriyorum.. parmağım dayancak gibiyse iki kaşık yoğurdu tencerenin içine karıştırıyorum. Fırının içine koyuyorum kapaginida kapatıyorum sabah alıyorum dolaba koyuyorum
tarafından
Firinin içinde hic denemedim ya
(5,727 puan) tarafından
Çok kolay ya fırını falan ısıtmıyorsunuz içine koyuyorum kapaginida kapatıyorum fırının kapağını da kapatın k kadar
tarafından
Bi öyle deneyim canım tutsun da bi önceden çok güzel olurdu suan tutmuyo
(5,727 puan) tarafından
Deneyin bir canım nasıl içinize yatarsa bazen sütten kaynaklı da oluyor tutmaması
tarafından
2 farkli yerden süt aldım maya da ayni degildi sanirim benle alakali ama hep aynı mayalardim 2 seferdir tutmuyo malesef anlamdım
0 oy
tarafından
Sütü koyuyorsun ocaga kayniyor. Bu arada cig sutten anlatiyorum 10 dk kaynasin. Bazilari 40 dk falan kaynatiyorlar oyle hicbir degeri kalmiyor neyse kaynadi ondan sonra biraz soguycak bakicaksin parmaginla 8 saniye icinde tutucaksin parmagini elini yakmiyorsa mayalicaksin ama bak soguk olmicak cok sicakda olmicak sonra. Mayasini icine at ben kavanozda maualiyorum dokuyorum kavonaza mayasinida icine koyuyorum ustunede pecete ustune kapagini boyle battaniye bebek battaniyesi gibide olur ona sariyorum bukadar bacim 1 gun  kapagi acik dolapta kalsin tas gibi olur nettende bak daha iyi anlarsın
tarafından
Birde eger cig sutten degilde gunluk sutten yaparsan kaynatmana. Gerek yok isitman yeterli
tarafından
Ben kapagi kapatıyorum bi de acik deneym
0 oy
tarafından
Benim hep sulu oluyor
tarafından
Büşram hemen yiyormusun yaptikdan sonra  1 gun kapagi acik dolapta beklet tas gibi oluyor
tarafından
Denedim olmadı
0 oy
(410 puan) tarafından
Ben hep yapıyorum taş gibi oluyor maşallah açık sütle yapıyorum kaynatıyorum kaynadıktsn sonra 5 dakika daha kaynatıyorum sonra soğumaya bırakıyorum parmağımı koyuyorum 7 ye kadar sayıyorum dayanılacak sıcaklıkta ise tamamdır kaseye çok az yoğurt alıyorum çok koyunca eşki oluyor az koyunca bile yetiyor maksat mayalama kaşığın ucu ile çömçe ile iyice karışsın diye bir kaç kez doldurup aktarıyom kavanoza koyuyorum kapağı kapatamıyorum sulanmasın diye üzerini örtüyorum 6 saat sonra açıyorum kapak açık soğusun diye 10 dakika bekletiyorum dolaba koyuyorum yine kapak açık yoksa üzeri sulu olur yapar yapmaz taş gibi katı oluyor ertesi gün de bebeğe veriyorum küçük küçük kavanozda yapıyorum 
tarafından
Anladım canım sağol
0 oy
(273 puan) tarafından
Sütü kaynatıyorum hiç kapak kullanmıyorum kaynadıktan sonra elimi yakmıyorsa mayaliyorum mayalarken de içini bir cimdik şeker koyuyorum sonra üstüne kevgirle kapatıyorum yine kapak kullanmıyorum üstünü battaniyeyle kapatıp 4 5 saat bekletiyorum sonra da ağzı açık bişekilde dolaba koyuyorum 1 gün sonra yemeye başlıyoruz 
tarafından
Kiz herkes ağzı açık birakiyormus ben kapatiyordm annemlerden öyle ogrendim Su an ben sok
(273 puan) tarafından
Neyse bi dahakine ağzı açık dene bakım nasıl olck

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 99 göst.
0 oy
11 cevap 194 göst.
4 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 1,274 göst.
2 Ocak 2019 Aile kategorisinde Gamzeli (531 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 181 göst.
15 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Cansu880 (211 puan) tarafından soruldu

407,460 soru

12,230,424 cevap

36,867 kullanıcı

...