0 oy
481 göst.
Diğer kategorisinde (2,481 puan) tarafından
Kızlar artık boğazıma kadar geldi eşim aşırı derece sorumsuz rezil ediyor beni maddi manevi ablama gitmiştim şimdi anneme geldim ama gerçekten artık iyi bir ders vermem gerekiyor o yüzden bu fikri buldum boşanma davası açayım diyorum çekişmeli olarak anlaşmalı da bişey talep edilmiyor sanırım bu konuda da aydınlatırsanız sevinirim beni elimde yedek telefon var onu satıcam açmak için davayı ama atıyorum vazgeçtim 1 hafta sonra geri paramı alabiliyor muyum nasıl oluyor bana bilgi verirseniz sevinirim

12 Cevaplar

0 oy
(8,585 puan) tarafından
Post yukarı çıksın 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Para alınmıyor canım davayı kazanirsan Dava bitince çok az bişey alınıyor 200 kadar belki daha az ama dava açmak bir sürü para çekişmeli demek iki tarafında isteklerinde anlaşmamısi 
0 oy
(1,132 puan) tarafından
Bence böyle topa girme, paranı geri alamazsın. Onun yerine ailene git uzun süre gelme Eve eşin anlar biraz.  Yani evliliği böyle yalama gibi yapmış olursun maden öyle tamamen boşan istemiyosan adam değişmez
(2,481 puan) tarafından
Defalarca geldim annemde kaldım adamın umrunda değil çocuğunu bile aramıyor benle küsken geçen sene sadece 1 buçuk ay kaldım
0 oy
tarafından
Çekişmeli çok uzun sürüyor en az 2 yıl anlaşmaya çalış canım ben öyle boşandım kesinlikle çocuk için 500 den aşağı nafaka isteme ben öyle bir salaklık yaptım ev ve araba ne varsa yarıya yaptır altın varsa al ben anlaşmalı boşandım kendime bile nafaka alamadım vermedi sırf yeterki bosasin diye hiçbir hak istemedim Allah zaten çıkaracak gani gani
(2,481 puan) tarafından
Kuzum borç batağında daha benim babama borcu var beni de borçlandırdı bir halt alamam
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Boşanmak mı istiyorsun dava açıp eşini korkutmak mı
(2,481 puan) tarafından
Boşanmak istiyorum aslında ama maalesef 7 aylık hamileyim ve babam arkamda değil bu konuda
(2,321 puan) tarafından
Davayı açtın eşinde tamam boşanalım dedi napacaksın
(2,481 puan) tarafından
Ben onun benden boşanmak istemediğinden eminim söz ile söyler ama iş ciddiye binerse kabul etmez bence zorluk çıkarır
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Verdin vazgectin para gitti canım alamazsın. 
0 oy
(8,063 puan) tarafından
Gerçekten boşanmicaksan hiç o toplara girme kendinize eziyet Yalan dan da olsa nasıl kaldircaksin o psikolojiyi 
(2,481 puan) tarafından
Yani bana kalsa bir dakika evli kalmam ama 7 aylık hamileyim 17 aylıkta oğlum var boşansam babam da bakmaz bende çalışamam
0 oy
tarafından
arkadasim çekişmeli boşanıyor baya bunun icin babasi kredi felan çekmişti 
0 oy
(5,874 puan) tarafından
Bilgim yok Allah yardımcın olsun inşallah cnm 
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Abim ve yengem çelişmeli dava açtı geri barıştılar yenge biraz ortalığı karıştırdı sacmalmsti bizde neşe velhasıl avukata verdiği abimin 4bin gitti alamadı geri vermez hiç bir avukat da dava olmasa bile dosya açtım diyor 

Boşanma niyetin yoksa sadece sözlü dava açacam de Parana yazık
(2,481 puan) tarafından
Ben avukat tutmayacağım ki ama
(6,920 puan) tarafından
Peki dava actin ve beklemedin bi şekilde eşin de tmm bosanalim dedi napacan.. boşanma istemiyrsan bu elinde patlar bnden demesi adam ztn snn değerini bilse bn bu planı kurman o iş yaş bnce de bosanalim diyeblr pat diye de bosarsa sözde de taze s.cmis at bo.ku gibi kalırsın.. sadece önünü görmen için diyrm mantıklı değil çünkü yapacgn
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Görümcem dava açtı öyle abartılı para vermedi ki evraklar için biraz verdi 200 mü neydi 
(2,481 puan) tarafından
Canım ne zaman açtı şimdi baktım da 600 TL filan tutar yazıyor
(25,196 puan) tarafından
Yaklaşık 1 sene olucak canım 2 seneye yakındır ayrılar ama hala boşanamadı
(2,481 puan) tarafından
Öyle de sıkıntılı ya
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Bosanma davası açmak bir telefon parasıyla olacak iş değil malesef 
(2,481 puan) tarafından
Avukatsız açıcam

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 245 göst.
21 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 933 göst.
5 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Gamzenur25 (420 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 418 göst.
7 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 90 göst.

Kategoriler

1,435,498 soru

23,608,255 cevap

306,262 kullanıcı

...