0 oy
1,126 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar oğlum dört aylık kırkım çıktığında beri adet görmüyorum... Bugün test yaptım tek çizgi çıktı. Bir iki saat sonra ikinci çizgi çıktı. Korunuyorum kızımda dört yıla kadar korundum böyle BİRŞEY olmadı. Böyle çıkığta hamile kalmayan varmı oğlum çok küçük daha 

image

42 Cevaplar

0 oy
(12,778 puan) tarafından
En doğru sonuç için yarın kan ver bence 
-Reklam-
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Var canım benimde çok sonradan çıkmıştı kanda verdim emin olmak için hamile olduğunu ogrenmistim
0 oy
(3,118 puan) tarafından
Vala ben kızıma hamileyken testim böyleydi o zaman 1 aylık bile değilmiş yani. Çok yeni diye böyle görünmüş. Sanırım hamilesin yarın kan ver netlessin
0 oy
tarafından
sanirim sonradan pozitif oldugunu kimse anlamamis  5 dkkdan sonrasi dogru olmuyor diye biliyorum
0 oy
tarafından

Gözün aydın 

Bebiş yolda kuzum 

Benim de bebem 5 aylik daha adet olmdm :D

0 oy
(337 puan) tarafından
Canım bende adet gormuyodum iki kere gördüm 8ay sonra ondan sonra gene görmedim test yaptım bekledim çıkmadı diye attım çöpün üstündeydi oğlumun bezini atarken gördüm ikinci çizgiyi bir saat sonra 
tarafından
Eee sonuç
(337 puan) tarafından
7aylik hamileyim
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Emin olman için tekrar yap yada kan ver en iyısı bence...
0 oy
(319 puan) tarafından
Valla hamilelik var gibi görünüyor benimde öyleydi oğlumda.  Bende ikinciyi kazayla oldu oğlum 11 aylık bense 23 haftalık 
0 oy
tarafından
Var canım idrarda hcg hormonu yani hamilelik hormonu olmasa ikinci çizgi çıkmazdı, sağlıcakla alırsın inşallah kucağına 
0 oy
(848 puan) tarafından
Direk cikarss vardir canim ama yinede kan ver emin ol
0 oy
(7,792 puan) tarafından

10 yada ilk 5 dk dan sonrasi gecersiz diye uyari veriyo zaten test ne diye testi iki saat saklarkar anlamam:blink:

tarafından
Saklamadım atmayı unutmuştum banyodaydı
(7,792 puan) tarafından
Hee :D ne biliyim kiz seninki gibi soran cok oluyo da ondan dedim benim de yarim saat sonradi cikmisti ilk bebegime hamileligimi oyle ogrendim copun ustindeydi :) yeni hamileymisim tabi sen kan ver cnm
0 oy
tarafından
Kan testi yaptirmalisin bence 
0 oy
tarafından
Canm ilk test yaptiginda çıkardı hamile olsan bir kac saat sonra diyosun o sayilmaz yani
0 oy
(6,858 puan) tarafından
Bence hamile değilsin Cnm kan ver. Emzirme döneminde son hormonlardan da böyle çıkabilir 2 saat sonra çıkmış diyorsun ilk 5 dk önemli
tarafından
Kan vericem cnm
0 oy
tarafından
Benimde böyle olmuştu pozitifti şimdi her ay test yapıyom korkudan negatif net oluyor ama bilemedim kan ver bence ya
tarafından
Pozitif olan hamilemisin yani
tarafından
Evet canım hamileydim 9 ay önce doğurdum
0 oy
tarafından
Geri çekilme ile korunduysan ve sonuç öyleyse %98 hamilesin canım 
0 oy
(868 puan) tarafından
Canım geçen bende de oyle oldu yaptım tek di sabah bir baktım çift tekrar yaptım.nehatif ilk 5 dakika da çikan onemli
0 oy
(716 puan) tarafından
Canm bu marka teste genelde bi iki saat sonra çok belirgin kuruma çizgisi cıkıyo ben uç tane yaptım aynı bu testten üçünde bi kaç sonra belirgin oldu aynı bu şekilde sonra kan verdim negatif cıktı
tarafından
Ayyy inşallah
0 oy
(12,719 puan) tarafından
Benimde saatler sonra ikinci çizgi çıktı hamile değildim bence değilsin 
0 oy
(1,615 puan) tarafından

Sanırım var eğer benim postlarımı gördüysen ben bir şok geçirdim şuan psikolojik olarak bitmiş  durumdayım oğlum 10 aylık ve 10 aylık olmasına rağmen anne sütüne ihtiyacı var ve ben hamile olduğumu öğrendim dün. Bir kez daha test yap daha sonra kan ver 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 77 göst.
0 oy
1 cevap 69 göst.
6 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Balbazar (913 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 553 göst.
0 oy
11 cevap 358 göst.
23 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,901 soru