0 oy
1,327 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,462 puan) tarafından
Kızlar ya sabah 6.30 gibi uyandım altım biraz nemli gibiydi sonra hemen uyuyakalmisim yine, kalktığımda 7.30 falandı daha da çok ıslanmış, hemen tuvalete gittim pijamayi indirmemle tıp tıp tıp diye damlıyor bişey, hemen tuvaletimi yaptım, sonra duşa girdim çıktıktan sonra devamı gelmedi, ama sanki hep ıslanmış gibi hissediyorum bakıyorum bişey yok, daha 21 haftalık hamileyim,

Şimdi ben altıma mı yaptım acaba ?

Suyum geldikten sonra bebek oynamaya devam eder mi içerde ? 

Burnum tıkalı olduğu için kokusu var mıydı bilmiyorum, rengi yoktu, kıvamlı değildi, daha dün kontrolüm vardı doktor herşey yolunda suyu falan çok güzel dedi, bu zamana kadar her doktor aynı şeyi söyledi hiç bir problem yok, inşallah altıma yapmışımdır, altıma yapmaya bu kadar sevinebileceğim aklıma bile gelmezdi 

30 Cevaplar

0 oy
(5,726 puan) tarafından
Canım geçmiş olsun her ihtimale karşı doktora gidin içiniz rahat etsin
-Reklam-
0 oy
(826 puan) tarafından
Benimde başıma geldi 7 aylıkken iç çamaşırım islanmaya başladı korkudan ölüyodum niyeyse hep arka tarafdan islanıyodu sonra ped koymadım hep takip ettim suyummudur diye bide ben son aylarda çok tuvalete giderdim bağırsaklarımı hep basıyodu o yüzden günde 10 defa giduyodum gece gündüz farj etmiyodu sonra anladım bağırsakdan geliyomuş somrada kesildi zaten gelmedi. 
0 oy
(4,852 puan) tarafından
Her ihtimale karşı doktora yinede bı got canım sen bende altıma yaptım zannettim megersem azar azar suyum geliyormus
0 oy
(426 puan) tarafından
Canım bende senin haftalarındayken merdiven çıktım. Sonrasında bir anda iç çamaşırım ıslandı, düşün pantolona kadar geçti.kıvamsız, su gibi resmen. İdrar mı suyum mu bilemedim ilk hamileliğim olduğu için. Eşimle hemen hastaneye gittik. Alttan muayene edip test yaptılar. Hamilelik testi gibi bir kit var. Alttan sıvı alarak ona damlatıyorlar. Suyum mu idrar mı belli oluyor. İdrar kaçırmışım çok şükürki eve gelip rahat nefes almıştık. 
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Canım bana su gibi geldi doktora git bence 
0 oy
(13,749 puan) tarafından
Suyun kıvamı kokusu olmuyor aktığını anlamıyorsun bile acilen dr a git
0 oy
tarafından
Ihmal etme direk hastaneye git zaman kaybetme burda 
0 oy
(1,615 puan) tarafından
Canım ben hep hamileliğim de idrar kaçırmaya başlamıştım uykumda ama doktora gittiğim de hemen sormuştum muayne etmişlerdi sende bir sor ben uykumda doğuma yakalandım kasıklarımda ağrı ile uyandım bi baktım altım ıslaktı ayağa kalktım birşey habire akıyor tutmaya çalışıyorum tutamıyorum tuvalete gittim zar zor tutamadıkça sızdı habire o su oluyo işte nişanla bir geliyor korkma doktoruna danış.

Tutmak isteyip tutamadın mı yoksa tuta bildin mi 
0 oy
tarafından

Ayy canımm yaa kıyamam sana altıma yapmaya bu akdar sevinceğim aklıma gelmezdi diye yazmışsın güldüm valla :)) inşallah altına yapmışsındır. İhmal etme doktora git derim canım için rahat etsin hiç değilse <3 Allah'ın izniyle kendine stres yapma üzülüp ağlama sakın bebekte içinde stres olmasın <3 herşey yolundadır canım korkma telaş yapma <3:happy:

0 oy
(149,160 puan) tarafından
naptin kiz haber ver

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,163 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,175 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 838 göst.
1 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Leyla6611 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 2,746 göst.
22 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde 12345678910 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 148 göst.
7 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,442,053 soru

23,701,667 cevap

311,700 kullanıcı

...