0 oy
368 göst.
Aile kategorisinde (3 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Merhaba hanimlar 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yasak var zaten bahane et gitme 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende gitmek istemiyorum inşallah da gitmem yaa 
0 oy
(2,447 puan) tarafından
Virüs var yasak var gitmeyin 
0 oy
tarafından
Bayramda yasak varmış cnm bende görüşmüyorum .yasak bahanesiyle o da gidemiycek,bende 
(3 puan) tarafından
Yasak olmasaydi napmaliydim sence?
tarafından
Onlara fırsat vermemek için gitmeyi düşünüyordum .oğlum için. Bir de elalem gelecek . Bak gelin gelmedi diye oturup beni kotuleyecekler. Fırsat vermeyecektim ama Allah ayarlamış .kimse kimseye gidemeyecek
0 oy
tarafından
Sen eşinin ailesiyle görüşmüyorsun diye neden eşinin de senin ailenle görüşmesine izin vermiyorsun anlamadım. Oysa ki sizin için daha iyi olurdu. Bayram da sokağa çıkma yasağı olacak büyük ihtimalle ama olmazsa da bir saat oturur kalkarsın. Büyüklük sende kalsın. 
(3 puan) tarafından
Çünkü ben ailesiyle görüşmediğim ilk aylarda ailemle görüşüyordu sonradan benim ailem bize gelemiyor benim ailemle görüsmuyoruz diyerek sürekli beynimin etini yedi bende sende benim ailemle görüsme ozaman dedim.. Ailesinin bizimle görüşmek gibi bi isteği de yok zaten ama benim kocam bunu anlamiyor..
tarafından
Heeee şimdi anladım. Bende sen görüştür kudursunlar diyecektim ama mevzu baskaymis
0 oy
tarafından
Bnce git cnm buyukler snucda nekasar kötü olsa eşinin ailesi eşini sewyrsn gdersn
0 oy
(181 puan) tarafından
Canım tek senle ve eşinle ömür geçmiyor bence ikinizde hata yapıyorsunuz ailelerde önemli ne zamana kadar konuşmayacaksiniz tamam ailesiyle çok içli dışlı olma mesafeli davran ama gidip gelin birbirinizin ailesine onlar yaşlı başlı insanlar yarın bir gün bişey olur pişman olursunuz hayat o kadar uzun değil bende eşimin ailesiyle içli dışlı değilim ama görüşürüm eşimde benim ailemle görüşmek zorunda ikinizde birbirinizin ailesini sevmeyebilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız 
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Gitmeyin virüs var 
0 oy
tarafından
Git konuş cnm hem kendi ailene hem de eşinin ailesine çocuk bayram kültürünü bilsin.sorunlarinizi da yansitmayin oğlana bence

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 251 göst.
3 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Sima7 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 210 göst.
30 Mart 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Ecem44 (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 427 göst.
15 Nisan 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 6,768 göst.