0 oy
301 göst.
Aile kategorisinde (546 puan) tarafından
Dogdugundan beri hem emiyor hem mama veriyorum sutum hic doyurmadi illaki mama veriyorum artik 1 yasina geldi butcemde mama almaya yetmiyir malesef sut versem mama yerine tok tutar mi yada devam sutu mu versem pinarin 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilmiyorum ki canim ama zaten ek gidada veriyorsun 
(546 puan) tarafından
Bende bilemiyorum cok kararsiz kaldim bu konuda
-Reklam-
0 oy
tarafından
Buranin bebek bolumune yaz bir isterseb 
(546 puan) tarafından
Tamam canim tesekkur ederim
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Emziriyosan direk mamayi kesip ek gidaya ağırlık ver bence
(546 puan) tarafından
Emziriyorum ama hem tek meme emiyir hemde doymuyor ozellikle gece emince arkasindan mama istiyor doymuyo cunku
(2,074 puan) tarafından
Gece neyse süt ver ama en azindan gündüz ek gidaya odaklan derim
(546 puan) tarafından
Gunduz kahvaltisini yaptiriyorum oglen corbasini iciriyorum aksam bizimle biraz yemek yiyo sonra yogurt veriyorum genelde meyve yemiyor yeterlimi baska verebilecgim var mi ek gida icin
0 oy
tarafından

Ek gıdaya çoktan geçmiş canım herşey yiyebilir bütçeni zorlama vereceksen devam sütleri var markette onları verebilirsin 

(546 puan) tarafından
Devam sutu mu daha iyidir normal sut mu vereyim
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Ek gıda almıyor mu ??
(546 puan) tarafından
Aliyor
0 oy
tarafından
Benim kızım 17 aylık pınarın devam sütünü veriyorum mama kadar uzun süre tok tutmuyor ben sabah ve aksam mama veriyorum gündüz devam sütü zaten ek gıdada yiyor 
(546 puan) tarafından
Bende bu sekilde baslayayim bari
tarafından
Benim kızımda normal süt kabız yaptı hiç yapamadı o yüzden devam sütü veriyorum ben  sen normal sütü sultandır biraz ver kabız vesaire yapmazsa normal sütte verebilirsin devam sutude normal sütte göre hem litresi az hem daha pahali
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Canım bizde aynı şekilde süt é döndük oğlum tek göğüs emiyor aptamilden süte geçtik 2 ölçek süt 2 ölçek su 2 tane cicibebe şeklinde veriyorum gece 12 gibi mesela bazen gece 2 de kalkıyor bazen 3 te gerçekten süt vermeye başladım çocugum azıcık uyumaya başladı 
(546 puan) tarafından
Bende sut mu devam sutu mu versem cok kararsiz kaldim
(14,168 puan) tarafından
Normal süt veriyorum ben
(546 puan) tarafından
Bende azonce verdim yarisini sulandirip insallah dokunmaz kiloda vermez insallah

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 361 göst.
13 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Papatya43 (546 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 200 göst.
18 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Nehirrr (927 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 302 göst.
4 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nazenin (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 278 göst.
23 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (563 puan) tarafından soruldu

404,687 soru

12,122,660 cevap

36,476 kullanıcı

...