Eşimle evleneli nerdeyse 1 yıl oluyor, nikah yaptık Coronado dolayı düğünü yapamadık düğün konusu açınca bir de ev alışverişinde kavga çıktı eşim ilk orda kafamı arabanın camına vurdu, ailem inanmadı eşimi çok sevdikleri için annem geldi annemin yanında da üstüme yürüyünce bu işi bitirelim dediler boşanma davasını açtım 45bin verecekler bana anlaşmalıya çevirdik . Ama eşimin ailesi bu konuyu tatlıya bağlayalım diyor. Biz 1 ay aynı evde yaşamıştık tabağı yere sert indirdim diye de dövmüştü tekme yumruk Tokat, aradan zaman geçti dün yine geldi hacizlik olmuş bir sürü borcu varmış para vermedim diye bu sefer kafama yumruklar attı bacağımı tekmeledi üzerime su döktü . Zaten ayrı evlerde yaşıyoruz rezillik çıkmasın diye açmıştım kapıyı çene mi ısırdı . En fazla öldürürsün döv bakalım dedim o şekilde durdu yani. Benim gözüm lazerli rahatsız biraz gözüme vurmaya çalıştı yüzüme vurmaya çalıştı. Sürekli para istiyor . Biz doğuluyuz boşanmak beni korkutuyor ama bu dayak çekilir gibi değil. Karadeniz’le eşim kaşke bende memleketimden evlenseydim. Bana biri sağlıklı bir fikir verebilir mi çalışıyorum mamurum iyi bir maaşım var . Ne yapmalıyım sizce bir de eşim borcum var diyar 30bine laptop alıyor özel kuşlar alıyor. Evi dolabı dolu. Ben anlamadım arabasını da satmış tahminim ailesine yazlık aldı. Bana ödetmeye çalışıyorlar borç nereye var söylemiyor da .yardımcı olun dünkü yendiğim dayaktan hala kafam ağrıyor. Şikayetçi ol şöyle böyle orasını geçin lütfen . Olmayacağım sevdiğimden de değil itibarım için. Beni döverken seni hiç bir zaman sevmeyeceğim dedim . Niye sevmeyecekmişsin dedi daha çok dövdü sonra sev biraz beni dedi ağlarmış gibi hayır dedim saçlarımdan tuttu öyle işte yani . Şimdide mesaj atmış benim ciddi psikolojik sorunlarım var diye teşhis bile konmuş . Allahım nasıl sınanıyorum neden ben kaderim niye böyle oldu . Kızlar sağ bacağımda morluk var, sol bacağım da siyaha yakın morluk var ve ilk defa böyle bir şey görüyorum balon gibi şişmiş ciddi bir şey olabilir mi korktum şuan hastaneye gitmeli miyim
1,486,710 soru
24,304,928 cevap
344,331 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın