0 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ay kizlar çocuk sürekli kasiniyo özellikle bu akşam...

Doktora götürmüştüm krem ve ilaç verdi yolladı geçti o zaman şimdi tekrar başladı tekrar kullandım o ilacı ve kremi ama hemen etki göstermiyo başka ne yapabilirim ya

image

2 Cevaplar

0 oy
(2,040 puan) tarafından
Kuzum yediği birşey dokunuyor olabilir mi benim kızımda eğer hergün yumurta yerse özellikle ensesi kasiniyordu 
tarafından
Canım çikolata türü dışardan alınan gıdalara alerjisi varmış.  Bende öyleydim küçükken ama elimden geldiğince vermiyorum sadece dün azcik bişey yedirdim geçirmez olaydım ya
(2,040 puan) tarafından
Bir süre dikkat et canım ne kadar uzak tutarsan o kadar çabuk atlatır benim iki kızımda alerjikti çok şükür geçti ikisi de sıkı diyet önemli
tarafından
Haklsiin canım ya valla bende küçükken boyleymisim çeke çeke bu huyum çekmiş off
(2,040 puan) tarafından
Sorma canım yaa zor bir süreç benimde büyük kızımda süt alerjisi yumurta hassasiyeti vardı 6 ay süt ürünleri kesin yasaktı yumurtayi da en fazla gün aşırı yedirebiliyordum küçükte de çoklu alerji çıktı 6 ay boyunca süt ürünleri yumurta domates susam yiyemedik kabus gibiydi ama çok şükür oda geçti sizinde geçer inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
 ????????????????????

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 140 göst.
12 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde At Work (5,908 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 299 göst.
7 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde OzleMuhammed (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 74 göst.
22 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asena.ekinci (1,014 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 75 göst.
14 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Ozgegzem (572 puan) tarafından soruldu

414,150 soru

12,464,003 cevap

46,832 kullanıcı

Kategoriler

...