Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Bu erkeklerin haksizken haklı konuma cikmalarina sinir oluyorum
0
oy
546
göst.
16 Nisan 2021
Aile
kategorisinde
Buket masal
(
2,490
puan)
tarafından
soruldu
Oncelikle hayirli sahurlar kizlar nasilsiniz biraz kafanizi sisircem maruz görün bu aksam esim isten geldi dusa falan girdi benide seytan durttu sanki aldim telefonunu karistirdim ozellikle tiktok a baktim cunku sabahtan aksama kadar tiktokta neyse bu kac kizi takip ediyo bide baya bi kizin videolarini begenmis kizlarda açik saçık her yeri meydanda o derece esime sordum bana diyo kaydirirken begeniyo yanlislikla ya beni resmen enayi yerine koyuyo bu ilk degilki oncelerdede facebookta kizlari ariyodu onun ustune kalmasin diye arkadasinin ustune atiyodu bahane iste kadinlardaki namusta erkekteki ne oluyo ya biktim artik hamileyim 1 ayim kaldi dogumuma beni begenmiyo diye dusunuyorum aksine bakimimi da yapiyorum hergun ama neden bu erkekler boyle anlamiyorum bizim biseyimizi yakalayinca hemen bosanmaya veriyolar yada namus oluyo onlar yapinca sus pus oluyo
dertleşmek
sinir
sohbet♥️muhabbet
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
6
Cevaplar
0
oy
16 Nisan 2021
Anne.adayii
(
935
puan)
tarafından
cevaplandı
Allah Hidayet versin tez zamanda
16 Nisan 2021
Buket masal
(
2,490
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin amin
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
16 Nisan 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Kaydırırken bı kereye mahsus beğeni olur oda belki iyi niyetle yorumlym ama sen full kızları beğenmiş diyorsun erkekler asla yaptıklarını kabullenmezler bahane uydururlar iş yerinden arkadaşlarım beğenmiş yada kardeşim beğenmştr demediğine ayriyetten şaşırdım...
Erkeklere haddinden fazla değer verilirse olay buralara kdr gelir çok normal
4 önceki yorum göster
16 Nisan 2021
Buket masal
(
2,490
puan)
tarafından
yorumlandı
Cok konustum tamam diyo yine ayni aha iste kavga ettik yine tiktok acmis salonda izliyo yok anam ne desem bos buna gidicek bi yerim olsa aninda birakirim
16 Nisan 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Şiddet var mı ?
16 Nisan 2021
Buket masal
(
2,490
puan)
tarafından
yorumlandı
Siddet yok allahtan
17 Nisan 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Tmm o zmn elindeki telefonu al kaldır tiktoku ikinci evliliğin diye sen kendini bu adama teslim etmişsin anladığım kadarıyla sonuçta bn ne yaparsam ypym bu gidemez yapamaz kafası kendini ona bırakma ipleri al eline baktın olmuyor kır telefonu kafasında evli barklı adam tiktokta gezemez...İstersen 5. Evliliğin olsun adam adamlığı bilecek.
17 Nisan 2021
Buket masal
(
2,490
puan)
tarafından
yorumlandı
Kac kere kaldirdim ah ah yime yukluyo ki
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Nisan 2021
Kumsal1
(
3,464
puan)
tarafından
cevaplandı
Yapılanlara kadınlar susup erkekler susmadigi için kadın yapınca namus meselesi erkek yapınca affedilip geçiliyor. Kadınlar affetmese, kadın yaptığında erkeğin kadına davrandığı gibi davransa kadın kocasına bence o zaman daha normal olacak herşey.
17 Nisan 2021
Buket masal
(
2,490
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen aynen ama iste seviyoruz ya susuyoruz keske kiymet bilseler ama bitti artik adamina gore muamele bundan sonra
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Nisan 2021
Canan123
(
4,659
puan)
tarafından
cevaplandı
Bu tiktok müdür ne haltsa ALLAH belasını versin kapansın artik ya gelecek hiç iyi yerlere gitmiyor
17 Nisan 2021
Buket masal
(
2,490
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet instagram facebook valla onun yaninda melek kaldi yok yani diyorum hemde ne ergen cocuklari gibi koca gun tiktoktasin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Nisan 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
ayni dert bende de var ne lanet şey şu tiktok benimki artik kotu laftan da anlamiyo baktim kafaya taktikca olan bana oluyo saldim artik allah a havale ediyorum
gecen dedim hatta bende bi tiktok acicam diye ters ters bakiyo kötüyse madem sen niye bakiyon deyince de hic şey diyemiyo sorsan ondan adami namuslusu yoktur
17 Nisan 2021
Buket masal
(
2,490
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen biz yapinca okuz gibi bakiyolar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
2
cevap
386
göst.
Bazen sinir oluyorum
13 Ekim 2020
Aile
kategorisinde
Miraysf06
(
177
puan)
tarafından
soruldu
stres
sinir
sohbet
dertleşmek
0
oy
20
cevap
748
göst.
Sadece ben mi sinir oluyorum kizlar yorumlara cevap vermeye tenezzul etmeyenler!!
8 Aralık 2020
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
sinir
0
oy
6
cevap
417