0 oy
199 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,837 puan) tarafından
gümaydın herkese. 20lik dişim çıktı çıkıyor ama artık yanağımı acıtmaya başladı çektireceğim galiba. ama fiyat bilgisi olan var mı ? bide çok acıyor mu ya korkuyorum. eşimin arkadaşı çektirmiş ağlamış falan iyice tırstım

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Benim yigenim 2 tane çektirdi devlette , hiç zor olduğunu söylemedi 

(3,837 puan) tarafından
ne bileyim ya iyice geride ya. bide devlete gidemem bizim burdakiler felaket kötü
-Reklam-
+1 oy
tarafından
***** mu disin duzmu 
tarafından
Ya muk
(3,837 puan) tarafından
***** gibi biraz
tarafından
Duz degilse ameliyat lazim
(3,837 puan) tarafından
off ya :( valla diş sıkıntısında çok korkuyorum.
+1 oy
(1,929 puan) tarafından
Canım ben çektirdim hamile idim bide hiç birşey yapamadılar ağrısındann öldüm bittim doğum yaptım 1 ay sonra koşarak gittim çektirmeye sadece iğne vururken biraz acıdı ama çekerken hiç hissetmedim bi baktımki bitmiş çok şükür kurtuldum fiyatı da 150 civarıydi tam hatırlamıyorum canım 
(3,837 puan) tarafından
insallah benimde acımaz ya teşekkür ederim
+1 oy
(2,024 puan) tarafından

Ben 4 tane  20 lik dis çektirdim devlette ücretsiz 

Benim de ya muk  çıkan vardı

Once bi iğne vuruyor  azıcık  bi aci hissediyorsun sonra 10   15 dk bekliyorsun  tekrar doktorun yanına gidip saniyeler içinde acı hissetmeden çekiliyor  

Korkulacak hicbirsey  yok :)

(3,837 puan) tarafından
esim beni mi korkuttu bilmiyorum ya burda da cogu kisi kolay demis ama zor diyen de var. agrim yok yani suan cekilirken acirsa falan ondan korkuyorum
+1 oy
(45,036 puan) tarafından
100 liradan cektirmistim ben aynı anda iki tane çektirdim agriyodu
(3,837 puan) tarafından
100 tlyse uygunmuş yine benim suanlik bi tane var
+1 oy
(495 puan) tarafından
Ben ozele gittim canim benm 4 tane 2si cikti yanagima dogru buyudu curumeye basladi onlari cekmem lazim 200e cekerim ama alttaki biri yarim cikmis riskli dayanamayacagin zamana kadar gitsin o hic dayanamassan ole cekeyim dedi obur bir tanesi hic cikmadi o cok riskli onu hic cekemem dedi esimin dw bir tane vardi onun da riskliydi felc kalma sinirlere yakinmis esim dayanamiyordu cektirdi ama cok zor gecti diyordu cektirmeden bi 1hafta kadar agri cekti iltihaplnmis antibiyotik kullndi cektrdi 1hafta 10gunde ole cekti esim uyusmuyor kac tane igne yapilmis uyustu diye cekmisler ama tam uyusmamis esiminki de 300 tek dis yarim cikmisdi onunki amaliyatla oldu bnm 2 disim cikti tamamen 2sine 200 dediler 
(3,837 puan) tarafından
boyle de okudukca iyice tırstım :( geçmiş olsun canım size de zor olmuş
(495 puan) tarafından
Aynn canim esimjnki zor olmus da ben daha cektirmedim bnde korkuyom
+1 oy
(9,238 puan) tarafından
Yıllar oncesimde ameliyatla alınmıştı benim 2014 te 500tl
(9,238 puan) tarafından
Bir hafta çenem sisti
(3,837 puan) tarafından
ben hic diş sorunu yasamadim sadece bi tane dolgum var. ama cevremde disiyle ciddi sikintilar yasayanlar vardi kist implant o bu derken disle ilgili birsey gormeyi icim kaldirmiyor valla. emziriyorum da kizimi hala. agrisini acisini dusunuyorum bide kizim var onu dusunuyorum :(
(9,238 puan) tarafından
Duydum ki anne sütü emmeyenler dış sorunu yaşarmış ben emmemisim
(3,837 puan) tarafından
bende emmemişim aslında biraz da genetik faktoru var galiba
(9,238 puan) tarafından
Tabi vardır ama babamda diş problemi yok beş yaşına kadar emmis

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 36 göst.
0 oy
1 cevap 60 göst.
0 oy
2 cevap 76 göst.
27 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde .mmmm. (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 92 göst.
5 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,628 soru

12,314,522 cevap

38,805 kullanıcı

Kategoriler

...