0 oy
904 göst.
Diğer kategorisinde (3,101 puan) tarafından
Yemek olur temizlik olur akşama kadar pineklemek olur yazın işte kızlar sacmaliyalim biraz can sıkıntısı

33 Cevaplar

0 oy
(1,741 puan) tarafından
Cnm valla 7 de kalktim hala ayaktayim hem bebis hem ortalığı  topla camasir astim yogurt  mayaladim suan bebeğimi  uyuttum burda  takılıyorum  baska bi planim yok iftara yemek olarak da semizotu yemegim var dunden bi de corba ve soslu makarna yaparim bu kadar orucken bisey yapasim gelmiyor:)))
(1,741 puan) tarafından
Cnm ben afyondayim  semiz otunu markette gordum tesadufen cok severim sut de guvenilir yerden komsumuz besici buyukbashayvanlarla uğraşıyorlar  onlardan alirim hep yagli guzel olur yogurt da
(3,101 puan) tarafından
İstanbul'dayım canım bende o yüzden süt falan alcak güvenilir birini tanımıyorum hiç geçen aldığımda kokusundan bile rahatsız oldum
(1,741 puan) tarafından
Cnm cok iyi anliyorum seni 4 bucuk sene istanbulda  yasadik orda dogal bulmak zor bi biz omerli sile taraflarına piknige giderdik orda koyde bulduk o da cok guzeldi
(3,101 puan) tarafından
Bizde bir kere eşimin tanidigi Şile'de oturuyordu ona getittirdi orası biraz köylükmus galiba yogurdum çok güzel tutmuştu o zaman kızım yoğurt hastası zaten 2 güne kalmadı
(1,741 puan) tarafından
Evet  guzel olunca cok cBuk bitiyor:)))
-Reklam-
0 oy
(1,258 puan) tarafından
Akşama kaadr uyumak istyorum ama yemek var eşimin yazlıklarını çıkarcam bazadan oğlum var süt ver altını değiş çorba ver ohoo
(3,101 puan) tarafından
Onları yapıyım derken akşam olur zaten canım:D bende aynı bı başlıyorum öğlen biter heralde diyorum akşam oluyo
0 oy
(5,893 puan) tarafından
Galiba hastaneye gidecem ama galiba
(5,893 puan) tarafından
Yazık kıyamam ya rabbim evlatlarımızı korusun inşallah bizde şimdi hastaneden geldik
(3,101 puan) tarafından
Amin canım ne dediler kötü bişey yoktur insallah
(5,893 puan) tarafından
Cnm boğaz enfeksiyonu varmış hafif geçer dedi
(3,101 puan) tarafından
İyi bari canım ya. Tez zamanda atlatsın inşallah.:)
(5,893 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm bnm sizde inşallah ya :)
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Su an biraz enerji topluyorum uzaniyorum bebgim uyurken. Sonrasi dolma doldurcam corba yapcam evi temizlicem zaten iftar saatide gelir diger yemekleride yapar gunu kapatirimm :) 
(3,101 puan) tarafından
Bacım keşke senin gibi uzanırken enerji toplasam tam tersi eriyip gidiyo:D
(1,664 puan) tarafından
Oda olur cnm Allah can sagligi versinn :D
0 oy
(7,128 puan) tarafından
Temizlik yapıyorum kızımla uğraşıyorum Allahtan akşama yemek derdim yok dünden kalanlar yenecek şimdi 'den yoruldum iki can kızım ev işi felan :( 
(3,101 puan) tarafından
Hamilemisin canım sende iki can yazmışsın ya ondan soruyorum
(7,128 puan) tarafından
Evet canım:)
(3,101 puan) tarafından
Maşallah canım Hayırlı doğumların olsun inşallah
(7,128 puan) tarafından
Amin inşallah canım Rabbim isteyen herkese de hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
0 oy
(4,693 puan) tarafından
Dün temizlik yaptım bugün sadece uyucam :)) tanı oğluşumla mümkün olursa :) çorba ile tatlım da var bide yemek bulsam şahane olacakta :) hala düşünüyorum bide açık öğretim sınavı var 2 sınavım kalmış ona girecem o kadar 
(3,101 puan) tarafından
Bende aynı şekil dün temizlik bugün yatış kızımı yatırdım uyusun anında kafamı yastığa koycam ve uyuycam inşallah:D Allah zihin açıklığı versin canım :)
(4,693 puan) tarafından
Saol canim :))
0 oy
tarafından
Şimdi biraz odamda yatcam

Sonra gitcem küçük odada yatcam

Sonra diğer odada TV izleyerek yatcam

Sonra tekrar odama gidip devrilip yatcam çok yorucu bir gün beni bekliyor :Dd
(3,101 puan) tarafından
Ahhahaha Allah iyiliğini versin kız dikkat et incitme biyerini fazla yorma kendini
0 oy
(72 puan) tarafından
Uyandığımdan beri müzik shov cumartesi sürprizi bir şansım daha olsa izledim izliyorum birazdan Yasin sonra mercimek tarhana çorbası patates salatası ayran turşu falan
(3,101 puan) tarafından
Benim haftasonlari televizyonu hiç acasim gelmiyor hafta icide sabah müge 4ten sonra Esra akşamda dizim olursa o bugünde yemek derdim yok şükür:)
0 oy
tarafından
Kalktım komple evi süpürdm cam önlerine kadar tozları aldım mutfağa tuvalete banyoya bastım Domestos temizledim sildim serdim yemekte var dünden şimdi uzandım pinekliyom kız yürütecte oğlan annemlerde kocam koltuğun diğer tarafında öyle işte :-) birazdan namaz kılıp cüzümü okuycam 
(3,101 puan) tarafından
Allah kabul etsin canım:)♥️
0 oy
(52,729 puan) tarafından
temizligi yemegi yaptim kizim uyumadi ne yedirsem diye dusunuyorum 
(3,101 puan) tarafından
Allah ne verdiyse artık annesi biz gündüz öyle yapiyoz akşamda yemek işte
(52,729 puan) tarafından
yemiyo ki bişey sigara boregi kizarttim
(3,101 puan) tarafından
Benim ki hep aç o yüzden ne koysam yiyor çocuk artık açlıktan :D
(52,729 puan) tarafından
kiz sende nazar etcen uykusu yemesi bakımından ☺️masallah kuzuka vitamin olsun insallah
(3,101 puan) tarafından
Değerse benim nazar değecek zaten benim cadıya veya ikinci acısını çıkartacak gümbür gümbür geliyor oda
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Evleri komple süpürdum sonra bulaşıkları yıkadım sıradaki planim yemek yapmak bide ekmek yapcam sonra kızımı uyuturum bende uzanirim biraz
(3,101 puan) tarafından
Ekmeği kendinmi yapıyorsun canim
(2,123 puan) tarafından
Bazen kendim yapıyorum canim ama bazlama tarzinda yapıyorum
(3,101 puan) tarafından
En sağlıklısı bende düşünüyorum tüplü sac lar varya ondan alip onlarla yufka ekmek falan yapmayı hasret kaldım burnumda tütüyor
(2,123 puan) tarafından
Valla yap canım bide çok bereketli oluyo ya
(3,101 puan) tarafından
Yazın köye gidicem Allah izin verirse geçen gittiğimde yufka ekmek getirmedim pişman oldum bu sefer getircem valla olmuyor böyle insan özlüyor dediğin gibide bereketli valla bitmiyor etmiyor bir kış boyunca bide virüs yüzünden ekmek almayada korkar oldum herkes elini değiyor diye en iyisi bu yaz yapıp kışında yemek
0 oy
tarafından
Ispanaklı sigara böreği sarcm da kendimi oturduğum yerden kaldrabilisemm:))))
(3,101 puan) tarafından
Keşke bende kalkabilsem:D koltuğa izim geçti artık :D
tarafından
Bnmde sandalyeye ama inadımi kırdım kalktm:)))
(3,101 puan) tarafından
Ben daha kalkamadım azda yattım yatağa izim geçsin diye:D
(3,101 puan) tarafından
Koltuklar yatağım ağlıyor artık biran önce doğurda bidaha bizim yüzümüze bakama diye
0 oy
tarafından
Temizlik yaptım bitirdim şimdi iftara kadar yatacam şuan dada oğlumu uyutuyorum 
(3,101 puan) tarafından
Bende en son uyuycam dedim saati 3 buçuk etmişim kızım uyuyali bir buçuk saat olmuş ben yatsam o kalkar kesin buraya dalmışım

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 169 göst.
20 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,039 puan) tarafından soruldu
+3 oy
11 cevap 442 göst.
0 oy
3 cevap 129 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Annelikhisiyati (245 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,139 soru

23,675,562 cevap

309,882 kullanıcı

...