0 oy
887 göst.
Diğer kategorisinde (3,101 puan) tarafından
Yemek olur temizlik olur akşama kadar pineklemek olur yazın işte kızlar sacmaliyalim biraz can sıkıntısı

33 Cevaplar

0 oy
(1,615 puan) tarafından

Bütün gün evde olup ayakta durup hiç oturmamak

(3,101 puan) tarafından
Günün sonunda düşüncelerini bekliycem canım:D
(1,615 puan) tarafından
Yok canım benim işim hiç bitmiyor bir oğlumu uyuturken totom yer görüyor onun dışında hep ayaktayım :D
(3,101 puan) tarafından
Valla Allah Annelerin yardımcısı olsun :)
(1,615 puan) tarafından
Çok amin
-Reklam-
0 oy
(7,434 puan) tarafından
Tabiki de çocuk uyanıkken oyun uyurken pineklemek yemeğide yemek isteyen yapar :-)
(7,434 puan) tarafından
Gerçekten güzel hiç tezgah üstü kirlenmiyor sanki tek kullanımlık gibi :-)
(3,101 puan) tarafından
Benim şuan tezgahın üstü ana baba günü beni bekliyo:D
(294 puan) tarafından
Bu guzeldi yemek yemek isteyen yapar esim hep bana hafta sonlari askim rejime sokuyosun der bundan sonra oyle diyicem
(7,434 puan) tarafından
Vallahi canım çocuktan sonra bu hale geldik sonuç olarak karmiz bi sekilde doyuyor :-)calisyorken de sabah nöbete giderken özellikle eşimin evde oldigu gunler bulaşık ve çamaşır makinesini çalıştırır çıkardım aylar geçtiktrn sonra fark etti sen beni kullanıyorsun demişti
(294 puan) tarafından
Iyi yapiyomussun allah seni guldursun
0 oy
(9,621 puan) tarafından
Yatmak uzanmak uyumak 
(3,101 puan) tarafından
Amin canım valla ben hiç bayram temizliğinin içinden çıkamıyorum bacım dünya isim var mutfak dolapları silincek baza altındaki yazlıklar çıkacak yavaştan daha dünya iş nasıl yapcam onu dusunuyorum
(9,621 puan) tarafından
Rabbım kolaylık versin inşallah vallahi bende o evin içinden nasıl çıktım kendime hayret ettim hemde Metehanla yaptım bide hamileyim iki odanın yeri değişti heryer heryerdeydi evde adim aticak yer yoktu boya badana yapıldı heryer batti temizleyen kadar anam ağladı şuan havalar kotu diye bi camları silmedim balkonlara yıkamadim onlari da bayrama yakin yaparım bide dediğin gibi yazliklar çıkacak onu da Allah nasip ederse bayramdan sonra yaparım Allahim sana da yardik etsin çocukla öyle zor oluyo ki :/ normal temizlik değilde böyle detaylı temizlik bebekle çok zor
(3,101 puan) tarafından
Aynen valla canım kızım 1 bucuk yaşında kız bı temizlik yapayım diyorum ayağımın dibinde tin tin gezinip duruyor yuruse keşke tam yuruyemiyor daha yuruse bu kadar olmaz dibimde emekleyip duruyor deli ediyo beni kızamıyorum da cadiya
(9,621 puan) tarafından
Ayyy kızma annesi ❤ öyle çok şeker oluyolar bizimki de ortalığı süpürünce makinenin üzerine çıkıyo ben hortumu çektikçe makineyle beraber geliyo öyle hoşuna gidiyo ki ☺☺ makineden bulaşıkları çıkarınca gelip kapagin üzerine oturuyo dolaplardan deterjanlarimi legenlerimi cikariyo ben bi yandan topluyorum arkamı dönüyorum cekmeceden kasik çakalları indirmiş ☺☺ cildirasim geliyo ama yüzüme sırıtıyoya bütün sinirim geçiyo :)) yürüdüğü zamanda keşke bebek kalsaydı deriz yani bu çocuklar büyüse suç büyümese suç ☺☺☺
(3,101 puan) tarafından
Aynen valla canım benim kızda oyle gık demeye gelmiyo hemen guluveriyo nasıl kizcamki yüreğim dayanmaz kizmaya
0 oy
tarafından
Camasir atcamm halilar kaldirilip supurulup silincek saclarimi taricam makyajimi silcem daaha sonra da yetisebilirsem tabi 2 saat yuruyus yapcam. Hic sanmiyorum ama :/ bide oglum var tabi
(3,101 puan) tarafından
Kız o yorgunlukla nasıl yürüyüşe cikcan ben direk yatardim valla:D
tarafından
Mecburum canim hastaligimdan dolayi istesemd eistemesemde. 1 saatti aslinda ama dun doktor 2 saate cikardi
(3,101 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
tarafından
Saol kuzum ♡
0 oy
(2,135 puan) tarafından
Sanırım doğurmak :)) pazartesiye gün almıştım ama yavaştan suyum geliyor gibi inşallah durur pazartesiyi bekler bitirmedim daha işlerimi 
(3,101 puan) tarafından
Oyy kız hadi hayırlısı boşver işi suyun geliyormuş yat dinlen
(2,135 puan) tarafından
Son bi lahusa serbetim kaldı onu da kaynattım mı tamamdir dua edin banada kızlar
(3,101 puan) tarafından
O lohusa şerbetinin faydası oluyormu baya ben ilk gebeligimde yapmadım bunda yapmayı düşünüyorum daha kucuk ama haftam o zamana nasip olursa insallah
0 oy
tarafından
Yemek derdim yok eşim akşam dükkandan getirmiş kalan yemeklerden bi ortalığı toparlarım kızım grip oldu o huzursuz biraz onunla ilgilenirim vur kafayı yat eşim de iiftara kadar kalkmaz zaten sahur da yapmadı yatsın kıyamam 
(3,101 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım eşim evde olcakta yatcak duramam kız gına gelir kaldırırım hemen sohbet edelim diye
tarafından
Yorgun zaten adam bide oruçlu kendi de uykuya düşkün çok evinde dinlenmicek de nerde dinlencek :) uyanınca ederiz sohbeti de kaçmıyo ya :D
(3,101 puan) tarafından
Yok kiz şakasına dedim ama benim herif hep yatıyor biraz bizimle ilgilensin isterim ben o manada dedim
tarafından
O da olur inşallah :)
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Cocuklara kahvaltı.  Bulasik. Temizlik. Bebeyi uyut .Yine temizlik . Yemek yap. Bulasik . Camasir ser. Oncekileri topla, katla, ütüle,  yerleştir. Tekrar yeni yikananlari ser. Aksam yemeği yap .Yine bulasik . Çocuklarla ilgilen yine temizlik.  Aksam koca gelsin yemek cay meyve yine bulasik . Çocukları yatir.  Sahur yap . Yine bulasik  . Evi son olarak bir toparla . UYUU  ( En sevdigim bölüm) :D

(2,360 puan) tarafından
Vallahi öyle her gun arada bir buraya bakip devam ediyom
(3,101 puan) tarafından
Dün bende bı dip köşe yapayım dedim nasıl hamlamisim ama hergun yapınca o kadar temizliği insanın bünye alışıyor ama ben bu ara gebelikten pek yapamadım hafta biraz ilerledi yavaştan rahatliyorum bakalım
(2,360 puan) tarafından
Cok zorlama o zaman benim yorgunluktan tansiyonum dusmedi erken dogum oldu  :/  Çok pismanim haril haril hic durmadim
(3,101 puan) tarafından
Etkiliyomu canım doğumu öyle
(2,360 puan) tarafından
Cok yorulursan etkiliyor tabi
0 oy
tarafından
Çocuklarla oynamak onlar uyunca ders çalışmak dünden yemeğim var kizlar bisküvili pasta istiyordu berbr onu yaparız o kadr sıkıcı hayata devam 
(3,101 puan) tarafından
Üniversite falanmi canim
tarafından
Evet canım Allah nasip ederse insallah
(3,101 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah:)
tarafından
Amin canım ya çok amin
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Oğlumun doğum günü hazırlığı ile uğraşcam yemek Allah kerim bugun eşimde oruçlu değil hasta işten gelince bakarız bşyler artık. Bide markete çıkıp eksik alırım herhalde yine çok eğlenceli geçiyo hafta sonu :) 
(3,101 puan) tarafından
Nice yaslari olsun inşallah çocuğunun canım:)
(25,196 puan) tarafından
Amin canım sağol
0 oy
tarafından
Annemdeyim su anda hic bi is yapmiycam anca bebegime bakarim canım anam sağolsun varolsun
(3,101 puan) tarafından
Bugün senin günün o zaman canım :)
tarafından
Guzel gunler hepimizin olsun :)
0 oy
tarafından
Of bu gün hiç iyi değilim ya mutfak hala toplanacak bekliyo koltuk örtülerini düşleyip makineye çamaşır attım smash beri sadece sanki bütün kemiklerm kırık öyle ağrıyor öyle yorgunum 
tarafından
Aha valla benimde öyle ") yapsam yapamiyom yapmasam ev harman yeri halılarım kir icin de süpürgem yok daha bu gün bebeğin kiyafetlerinin bir kısmını attım yıkanıyor daha sırtıma giyecek pijamam yok delirecem en sonunda "D huni takicam lohusa tacı diye
(3,101 puan) tarafından
Benimde pijamalar olmuyo valla bacım kocaminkileri giyiyorum:D bizimde aynı süpürge yoktu kocam abisinin yanında çalışıyor onun depo var uzaktan gelen çalışanlar yatıyor orda ordakini getirdi abisine söyleyip:D
tarafından
Ay benim alıp getirecek yerimde yok kız per perişanım aha senesi geldi hala alınacak ") ay hayırlısıyla bi doğursaydım yarabbim çok zor geçti bu gebelik
(3,101 puan) tarafından
Bende öyle canım bide herşey ateş pahası çok pahalı benimde çok ihtiyacım birikti pantolon tunik eşofman kızım desen onunkide küçük gelmeye başladı yavaştan dünya ihtiyaç var bişey almaya kalksan para lazım bu devirde öyle ucuz bişey yokki gücümüz yetsin alalim
tarafından
Aynen öyle valla ya
0 oy
tarafından
Valla  benim dünden yemeğim var 

Van yöresine ait çörek yapcam eşim sever
(3,101 puan) tarafından
Canım eline sağlık yazmışsın o kadar ss aliyimda bende deniyim bari çok teşekkür ederim:)
tarafından
:) ölçüleri azaltarak kullanabilirsin bundan baya çok cikiyo
(3,101 puan) tarafından
Buzluğa atilirmi canım ben böyle hamur isiçeşitlerinden buzluğa atmayı severim sonra çıkarınca hazır iyi oluyor
tarafından
Bende buzluğa atcam kuzum.
40 tane beze çıktı.
 Yarışı pisti yarışı fırını bekliyo.
 Buzluğa atcam çıkarıp yeriz
(3,101 puan) tarafından
Bende çok yapıp Atay'im o zaman elimin altında hazır olunca iyi oluyor
0 oy
(45,019 puan) tarafından
Dünden yemeklerim var bugün bı supurdum bı toz aldım az önce çocukları yıkadım şimdi oturcam artik
(3,101 puan) tarafından
Ne güzel bacım erkenden bitmiş işlerin bende öyle hayal kuruyorum yatmadan önce sabah erkenden işlerimi bitirip akşama kadar oturuyum diye sabah bı kalkıyorum tık yok bende
0 oy
(8,585 puan) tarafından
Temizlik dün yaptm bugün toparlamaca.   Esim yok tekim kendime göre bisey hazırlarım 
(3,101 puan) tarafından
Bugünde benim kocis gelmiyebilir belki kafam rahat kızıma bide kendimw göre bı çorba falan yaparım artık
0 oy
(3,895 puan) tarafından

Esim yemegi disaridan soyleyecek 8 aylik hamile halimle hergun yemek yapiyorum esim acidi hafta sonu disardan soyleriz dedi :) Aksama birde kek yaparim ohh mis ..

(3,101 puan) tarafından
Hayırlı doğumların olsun inşallah canım bide insan hamile olunca bitkin yorgun oluyor haliyle bende öyleyim ama benim hafta küçük daha
(3,895 puan) tarafından
Aynen yine de mecbur hergun hazirliyoruz.
(3,101 puan) tarafından
Kuzum bende hazirlayamiyordum yemek falan kahvaltiliklara mesken tutmuştuk doktorun teki beni korkuttu kesede yırtık var ayakta kalma falan dedi 1 hafta o korkuyla kahvaltilikla idare ettik
0 oy
tarafından
Temizlik yemek kek çay keyfi uyku film izleme kitap okuma ,yemek uyuma, TV izleme, oyun oynama vb.
0 oy
tarafından

Supurge tuttum vilesa yaptim heryere salonun tozunu aldım geriye birtek Bulasik makinesini toplamak kaldı 8-)

(3,101 puan) tarafından
Miss valla bişey kalmamış ondan sonra yat uyu valla ben öyle yapcam kızımla sarılıp uyuycaz akşama kadar:D bugün izinliyim
0 oy
(1,603 puan) tarafından
İşlerim bitti süpürge aticam sadece anama gidicem yemeğe şuan uzanıyorum
0 oy
(143,286 puan) tarafından
Baby boyumu uyutmak uyumuyo ama
(3,101 puan) tarafından
Benim baby boyun totisinde pireler ucusuyo şuan bende yatcam bakalım nasipte varsa
0 oy
tarafından
Hic isim yoktu evim tertemizdi bime gidip geldim esim dursunlar diye izin vermiş evimi toparlamak iki saatimi qlicak :((
(3,101 puan) tarafından
Ayyy bu babalar çok rahat bizi düşünen yok valla bacım
tarafından
Aynen Oyle gelecek diyecek evin haline ne

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 168 göst.
20 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,040 puan) tarafından soruldu
+3 oy
11 cevap 441 göst.
0 oy
3 cevap 129 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Annelikhisiyati (245 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,293 soru

23,647,986 cevap

308,286 kullanıcı

...