0 oy
17,340 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar ya biz nisanlıyken esim bana ben asla küfür etmem özellikle kadınlara küfür edenede cok kızarım falan diyodu hep ama evlendigimizden beri küfür ediyo önceden biraz ederdi sonra ozur dilerdi Sonra cok etmeye basladi bende rahatsiz oldugumu kendimi rencide olmus gibi hissrttigimi soyledim yine anlamadi arkadaslarinin yaninda falan etmeye basladi artık iyice abarttı mesela dün ogluma yemek yediriyodum o esnada 10 kez kufur yedim yok uzerini kirletiyorum yok aglatiyorum yok o corba icilirmiymis tadi guzel degilmis bende en son yeter artik kufur etme dedim bana sesini yukseltme daha buyuyeceksin sen dedi bende ne demek o sen göklerdesinde ben yerin dibindemiyim dedim kafa agritma dedi ailemin yanında bile kufur ediyo artık küfürlerinden migdem bulanıyo ya kendimden sogudum ondanda esimde edebilirim sen buyutuyosun diyo sizin esinizde oylemu benmi buyutuyorum

36 Cevaplar

0 oy
(1,524 puan) tarafından
Canım bi kaç tane daha postunu okumuştum bu eşin seni iyice sahipsiz bellemiş resmen küçük görüyo seni ya bide hamilesin Allah ıslah etsin ne diyim güzelsin maşallah bide evladın var bide hamilesin öpüp başının üstüne koyacağı yere yaptıklarına bak lütfen kendini ezdirme kaybetme korkusu yok sanrm eşinde değer kıymet bilmiyor
tarafından
Aynen canım kaybetme korkusu yok cunku onu birakip gitmicemi biliyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yazıklar olsun öyle kocaya  başka bir şey demiyorum  herkesin bir parça ağzı bozuktur küfür etmeyen yoktur ama bu eşe olmaz sevdiğim kadın deyip koynuna alıp çocuk sahibi olup da bide bunca hakaret bunca küfür yazıklar olsun öylesinin erkekligine sadece cinsiyeti erkek işte adam değil  
tarafından
Küfür edince daha cok erkek olduguni sanıyo galiba
tarafından
Evet bide o var üstünlük kurduklarını daha çok erkek olduklarını sanıyorlar :/
0 oy
(7,128 puan) tarafından
Esim asla ve asla kufur etmedi amaa babam anneme etmis annem anlatyi canim anneme senin babanin agzina scm demis annemde bende senin babanin agzina scm demis annem diyo ki o gun bugundur birdahaa bana karsi kufur etmedi 
0 oy
(272 puan) tarafından
ne demek canim.küfür etmek aramızda şaka ile karışık bile manyak ***** v.s lafları kullanmayız eşimin en nefret ettiği şeydir ilk evlendiğimiz sene saka ile karışık ***** dedim bi an nevri döndü kafamı kirsan bu kadar sinirlenmezdim dedi o gündür bi daha kullanmam
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Benim eşim de ediyor ama sinirlendiği zaman ne yazık ki :(
0 oy
(795 puan) tarafından
Yok canim etmez. Arkadaslariyla konusurken de küfür edecekse oyle bir sohbet icindeyse baska odaya gider yanimda etmez 
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Çok şükür canım ağzından ne kötü bir söz ne de küfür duymadım. Duyacağımı da sanmıyorum. Arada saygı çizgisini kaldırmaz bende kaldırmasına fırsat vermem. Arkadaşları arasında çok nadir söylediği olur hatta arkadaşlarıyla yanımda telefonla konuştuğunda tam söyleyeceği zaman kendini frenler susar
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Benım esım oyle degıl ama srnın esın asagılık kompleksı yasıyor. Kufru onu gosterıyo 
0 oy
(5,936 puan) tarafından
8 yıllık evliyim daha lan lafı duymadim ağzından asla edemez maf ederim.affimin olmadığını bilir çünkü 
tarafından
COk sanslisin 1 bucuk yılda duymadigim kufur kalmadı benim
(5,936 puan) tarafından
Allah hidayetlerin en büyüğünü nasip etsin eşine canım
0 oy
tarafından
Yanlizken cok sinir ettigimde eder normalde sakasina soyler manyyak deeli falan die bende ona derim.ama toplum icinde asla etmez sesini bile yukseltmez
0 oy
(12,269 puan) tarafından
Valla önce küfürleri  yedim baktım olmuyor  dayaktan beter geliyordu  şimdi ne dese siktirgit  yavşak  tan tutta  ALLAH  ne verdiyse ***** bile demeyen ben argo  konuşan birine dönüştüm  

Edepsiz  annen  terbiye vermemiş  dedi bende 

Edebi bana küfür eden adamın anasından  mi öğrencem  işine bak  dedim ne dese cvp veriyorum  artık sustu   
0 oy
(1,219 puan) tarafından
Aynı sorunu yaşadım bende bozdum ağzımı anasına kadar saydığım oldu yarı geldi sonra baktım azaldı küfretmek bırakana kadar bende devam edicem dedim küfür edince ters ters bakıyordum tamam hayatım özür dilerim ağzım alışmış dedi doğum dan öncede beya yaptığı oldu ben doğum yapana kadar bırakacaksın bu huyunu dedim ben doğum yaptığım günden itibaren bu çocuğun yanında bir kere kimse küfür etmiycek artık unut dedim ve öyle oldu bazen arada eder oda iş yerinde anlaşamaz bi kaç kişiyle onlara sinirlenir anlatırken yapar ama onun dışında kolay kolay etmiyor artık herşey senin elinde 
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Kac yasindasin ki canim buyuyicen diyo sana
tarafından
22 yasındayım canım buyucen derken kucumsemek mahsatında dedi
0 oy
(303 puan) tarafından
Etmez edemez de.Hiç cevap verme kocana muhatap bile olma.Neden cevap vermiyorsun derse sen cevap verilmeyi hak edecek insan mısın de.
0 oy
(75 puan) tarafından
Çok diil biraz büyüdüğünde bebeğin oda küfür eder bı çözüm bulmaya çalış cnm çok şükür eşim etmez ama yakın arkadaşım sağolsun komsumda bize gelir eşinin küfürleri oğlu 3 yaşından beri ağır küfürler ediyor .bı büyüğüne söylesen kulağını çekse belki utanır
0 oy
(48 puan) tarafından
Benim eşim daha bana hiç küfür etmedi allahı var 6 yil Dr evliyiz sadece bir iki kere ***** dedi ben tavır yaptım kaç gün burnundan getirdim bi r daha etmedi
tarafından
Cok sanslisin o zaman benim 1 bucuk yilda duymadigim kufur kalmadi

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 503 göst.
17 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 817 göst.
16 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ozlemadayldrm48 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 454 göst.
16 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 481 göst.
2 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ceylinasel (21 puan) tarafından soruldu

411,299 soru

12,381,354 cevap

43,219 kullanıcı

Kategoriler

...