Eşim kovidli ama ben deglm o ayri odada kaliyor neyse komşumu arayp söyledim eşim poztf cikti dikkat edin aprtmanda vs diye sagol dedi haber verdgn icin dedi ö.degl dedim ama ben deglm dedim bende karantinadaym dedim yasak cikmam dedim Neyse bugun yikanmş camasrlari asarken eşimin kazagi dustu sokaga apartman bahcemiz yok Onu almak icin eletrikli supurge hortumunu uzattm oda kaydi elimden dustu Cikmam yasak komşumu araym dedim bin türlü bahane cikardi benim halim yok bebekte şuan uyuyor birakamam dedi
Kötü gününde yanında olmayan insana komşu bile denmez ben covidim eşim covid oğlumun kitapları sınıf arkadaşındaydı kadın korkmadan hem kitapları getirmiş hemde kendi tabağıyla sarma göndermiş asansöre koydum alsın eşin dedi allah bin kere razı olsun kötü gününde yanında olmayan iyi günündede olmasın allah merhamet versin o komşuna yemin ederim yakınında olsam bir saniye düşünmez yardımına koşardım
Bunu bende yaşadım eşim pozitif çıkmadan önce onlar ailecek covit oldular hergün ekmek süt market ne lazımsa aldım bıraktım eşim ayrı ben ayrı aradım birşey lazımmı diye benim isim karantinaya alındı onların bitmişti birkere birşey lazimmi diye sormadılar az önce farklı bir konudada yaşadım. Demekki. Neymiş. Akillanmamiz gerekiyormuş.
1,489,586 soru
24,345,901 cevap
346,247 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın