0 oy
162 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (86 puan) tarafından
Kizlar leslie ile kilo veren var mi ne diyeti yaptiniz 

1 cevap

0 oy
(1,690 puan) tarafından
1 ayda 10 kg verdim hala da devam ediyorum 
(86 puan) tarafından
Nasil verdin canim
(86 puan) tarafından
Bende bi haftada 1.5 kilo verdim daha fazla vermisimdir diye dusunuyotdum ama az vermisim
(160 puan) tarafından
Nasil verdigini de yazsan canm
(1,690 puan) tarafından
1 haftada 1.5 kg iyi canım moralini bozma.. Kaç kiloyla başladın.. Ben yüksek kiloyla başladığım için bu kadar çok verdim bir de benim ödemim fazla oluyor o yüzden 10 kg gitti benden.. Diyet eşliğinde leslie yapıyorum ben canım.. Sabah kahvaltıda 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir 1 tane haşlanmış yumurta 2 dilim kepek ekmeği 1 tane domates 1 tane salatalık bolca yeşillik 4 tane zeytin yiyorum.. İkindi vaktinde 1 fincan form çay ve yarım avuç içi kadar kuruyemiş yiyorum.. Akşam yemeğinde de 100 gram az yağlı az tuzlu pilav ya da makarna 100 gram az yağlı az tuzlu evde ne yemek pişirdiysek ondan yiyorum ama sulu yemekse eğer suyundan koymuyorum.. Çorba varsa yarım kase çorba içiyorum sonra yemek yiyorum.. 1 kase az zeytinyağlı az tuzlu bol limonlu salata yiyorum akşam yemeğinin yanında..
(1,690 puan) tarafından
Yazdım kuzum
(86 puan) tarafından
Canim ben senin gibi gram gram hesaplamadim ama sabah kahvaltida haslanmis yumurta senin gibi domates salatalik 4 5 tane zeytin yiyorum ekmek hic yemiyorum oglen yemek deilde biseyler yiyorum mesela salatalik havuc o tarz seyler bugun oglen mesela 5 tane yaprak sarmasi yedim aksamda ramazandan dolayi esimle beraber yiyorum corba yemek yanina pilav falan salatada salatayi cok seviyorum yiyorum ondan az yag dokuyorum artik
(86 puan) tarafından
Ben 110 kiloyla doguma girdim 40im cikmadan tartildim 96.7 kiloydum bi hafta sonra 95.2 dustum iste
(86 puan) tarafından
Canim birde o form cay ne cayi
(1,690 puan) tarafından
Kuzum doğuş marka alıyorum ben.. Form bitki çayı yazıyor üzerinde.. İçinde 12-13 tane bitki var.. Hem kabızlığı önlüyor hem de ödem söktürüyor
(86 puan) tarafından
Normal bitki cayi yani tamam canim bende iciyim oyle o zaman
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 119 göst.
26 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mutsuzkadin12 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 196 göst.
10 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde aymira korkmaz (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 2,862 göst.
24 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ftmrtyldrm25 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 729 göst.
24 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

414,169 soru

12,464,546 cevap

46,850 kullanıcı

Kategoriler

...